Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Antabelus píše:Mě osobně moc nevyhovuje způsob tvoření kontaktů a jejich editace (více méně je to identický formulář, který mi opravdu nevyhovuje).
Podle mě je ten formulář vcelku vpohodě, lépe řečeno, svojí funkci polde mě plní a nedokážu si moc představit, jak to udělat jinak
volitelná možnost nastavit podpis zvlášť pro každej kontakt - někdy se člověk chce podepsat celým jménem, někdy jen přezdívkou, podle toho, komu píše, mě osboně by se to docela hodilo a myslim, že možná i dalším lidem
roztáhnutí formuláře na celou šířku, když člověk otočí iPhone naležato
automaticky zvětšovat textový pole pro sms podle množství textu - když píšu dlouhou sms, safari mi už neumožní scrollovat na začátek textu, místo toho mi scrolluje s celou stránkou a tímhle by se to vyřešilo (nevím, teda jestli nepřehlížím, nějakou metodu, kterou to jde udělat i normálně)
Jo a eště mi přijde že ta ikonka zelený šipky dolů je nevýrazná a trošku ošklivá, ale to už je jen můj osobní dojem
volitelná možnost nastavit podpis zvlášť pro každej kontakt - někdy se člověk chce podepsat celým jménem, někdy jen přezdívkou, podle toho, komu píše, mě osboně by se to docela hodilo a myslim, že možná i dalším lidem
a to ta aby v adresáři byla možnost udělat podadresář např rodina( otec ,sestra,atd) prátelé(anna, karel) atak dále:-)
ště třeba možnost aby si uživatel po přihlašení mohl dát svuj vzhled aplikace:-)
Antabelus píše:volitelná možnost nastavit podpis zvlášť pro každej kontakt - někdy se člověk chce podepsat celým jménem, někdy jen přezdívkou, podle toho, komu píše, mě osboně by se to docela hodilo a myslim, že možná i dalším lidem
Už je to hotové. Můžes si nastavit zvláštní podpis v úpravách kontaktu (modrošedé ozubené kolečko).
S474N píše:Antabelus: co jsem tak za dobu posilani vypozoroval, ze kolikrat se ta SMS odesle jeste i driv, nez se objevi to ODESLANO. Predpokladam tedy, ze se to posle na branu a potom ze se ceka na nejaky stav, zdali to bylo uspesne odeslano a na to se holt musi pockat i kdyz zprava uz treba pipe adresatovi na mobilu. Je muj zaver spravny?
T-y-g-r-i-k píše:tak jsem se zaregistroval na tvých stránkách a chtěl poslat sms, ale žádné nedošly. Zkoušel jsem různé délky, ale nic. Jak na Vodafone, tak na T-mobile. Nevíš, včem by mohl být problém? Díky Jirka PS: aplikace napsala: úspěšně odesláno nebo tak něco v tom smyslu
A co ten vzhled? Myslis, ze bys to mohl hodit do cerneho odstinu? .. Mozna by se hodila nejaka anketa
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]