SMS z iPhone zdarma [internetová brána]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 13, 2008 12:48 pm

Re: SMS z iPhone zdarma

Hlásím 300 registrovaných uživatelů :-) :-)
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar avere | sob pro 13, 2008 3:41 pm

kdo byl 300stej?
:D
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | pon pro 15, 2008 6:59 pm

Ahoj, co říkáte na aplikaci teď? Trošku jsem si hrál s grafikou a více méně designem jako takovým. Chtěl bych, aby jste se vyjádřili. Mě osobně moc nevyhovuje způsob tvoření kontaktů a jejich editace (více méně je to identický formulář, který mi opravdu nevyhovuje).

Bohužel nevím jak lépe to vyřešit. Chtěl bych, kdyby měl někdo nějaký nápad, aby se vyjádřil. Každá maličkost mi udělá obrovskou radost.

Díky za všechno. :-) sAntabelus
iPhone guru
iPhone guru

vencac | čtv pro 18, 2008 1:44 pm

Antabelus píše:Mě osobně moc nevyhovuje způsob tvoření kontaktů a jejich editace (více méně je to identický formulář, který mi opravdu nevyhovuje).

Podle mě je ten formulář vcelku vpohodě, lépe řečeno, svojí funkci polde mě plní a nedokážu si moc představit, jak to udělat jinak :)

Jestli můžu já bych měl 3 návrhy na zlepšení:
1) volitelná možnost nastavit podpis zvlášť pro každej kontakt - někdy se člověk chce podepsat celým jménem, někdy jen přezdívkou, podle toho, komu píše, mě osboně by se to docela hodilo a myslim, že možná i dalším lidem
2) roztáhnutí formuláře na celou šířku, když člověk otočí iPhone naležato
3) automaticky zvětšovat textový pole pro sms podle množství textu - když píšu dlouhou sms, safari mi už neumožní scrollovat na začátek textu, místo toho mi scrolluje s celou stránkou a tímhle by se to vyřešilo (nevím, teda jestli nepřehlížím, nějakou metodu, kterou to jde udělat i normálně)
Jo a eště mi přijde že ta ikonka zelený šipky dolů je nevýrazná a trošku ošklivá, ale to už je jen můj osobní dojem :)

Jinak chtěl bych fakt poděkovat za tuhle aplikaci, fakt si cením úsilí, který si vložil do jejího vývoje, dík moc a doufám, že v tom budeš dál pokračovat :)

Uživatelský avatar Antabelus | čtv pro 18, 2008 2:14 pm

Podle mě je ten formulář vcelku vpohodě, lépe řečeno, svojí funkci polde mě plní a nedokážu si moc představit, jak to udělat jinak

No ještě uvidím, ale mnoho lidí říká že jim formulář vyhovuje, takže to nechám asi tak.

volitelná možnost nastavit podpis zvlášť pro každej kontakt - někdy se člověk chce podepsat celým jménem, někdy jen přezdívkou, podle toho, komu píše, mě osboně by se to docela hodilo a myslim, že možná i dalším lidem

Moc dobrý nápad, nejspíš to udělám.

roztáhnutí formuláře na celou šířku, když člověk otočí iPhone naležato

Určitě ne, pokud otočíš iPhone na šířku, tak nejspíš kvůli klávesnici. Formulář na šířku je graficky ošklivý, protože grafické prvky mají rozlišení pro formulář na výšku.

automaticky zvětšovat textový pole pro sms podle množství textu - když píšu dlouhou sms, safari mi už neumožní scrollovat na začátek textu, místo toho mi scrolluje s celou stránkou a tímhle by se to vyřešilo (nevím, teda jestli nepřehlížím, nějakou metodu, kterou to jde udělat i normálně)
Jo a eště mi přijde že ta ikonka zelený šipky dolů je nevýrazná a trošku ošklivá, ale to už je jen můj osobní dojem

Stačí scrollovat dvouma prstama.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar havlbrod | pát pro 19, 2008 5:41 pm

Ahoj me to naprosto vyhovuje jak to je:-) Ale možná by se mi tam hodila jedna věc ( neni nutná ale asi by se to hodil) : a to ta aby v adresáři byla možnost udělat podadresář např rodina( otec ,sestra,atd) prátelé(anna, karel) atak dále:-)
eště třeba možnost aby si uživatel po přihlašení mohl dát svuj vzhled aplikace:-) např modrá červená atd:-) někdy se to hodí k barvě schematka:-) ale sou to zbitečné blbosti:-) ale určo by potěšily :)

Jinak THX!!!! mooc tuto app používám:-)
ip 5c
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | ned pro 21, 2008 1:05 pm

volitelná možnost nastavit podpis zvlášť pro každej kontakt - někdy se člověk chce podepsat celým jménem, někdy jen přezdívkou, podle toho, komu píše, mě osboně by se to docela hodilo a myslim, že možná i dalším lidem

Už je to hotové. Můžes si nastavit zvláštní podpis v úpravách kontaktu (modrošedé ozubené kolečko).

a to ta aby v adresáři byla možnost udělat podadresář např rodina( otec ,sestra,atd) prátelé(anna, karel) atak dále:-)

Jsem zásadně proti skupinám kontaktů.

ště třeba možnost aby si uživatel po přihlašení mohl dát svuj vzhled aplikace:-)

Plánuji skinovatelnost aplikace v rámci čtyř předdefinovaných barev, a to červenou, zelenou, modrou a žlutou.
iPhone guru
iPhone guru

vencac | ned pro 21, 2008 2:30 pm

Antabelus píše:

Už je to hotové. Můžes si nastavit zvláštní podpis v úpravách kontaktu (modrošedé ozubené kolečko).

Vynikající! Funguje to skvěle :) Díky moc.
Jo a taky díky za tu radu se scrollovaním dvěma prstama, to jsem vůbec netušil :)

Lukhin | pon pro 22, 2008 11:03 pm

Paradni, nevim, co bych vytkl. Snad jen jednu vec a to podle me dlouhy podpis aplikace/autora - tim myslim poslano z iphonesms.php5.net .. S tim jsem se setkal jen zde..

Ale chapu, ze to tam pro reklamu a zviditelneni asi musi byt ;)

Uživatelský avatar Antabelus | úte pro 23, 2008 11:31 am

Žádný podpis aplikace není do textu SMS přidáván, nevím z čeho vycházíš. Možná myslíš smsky t-mobilu, kde je podpis T-Zones, což ovšem opět není podpis mé aplikace, ale t-zones přes kterou se smska pošle.
iPhone guru
iPhone guru

Lukhin | úte pro 23, 2008 11:42 am

No t-zones je jasny, ale kdyz jsem psal brachovi na O2, tak to za podpis pripsalo "Odeslano z (iphonesms.php5.net)"..

EDIT:
Zpetne jsem to zkousel na vsechny operatory a uz to funguje jak ma. Takze parada. 5/5 hvezdicek :P

Uživatelský avatar Antabelus | úte pro 23, 2008 11:47 am

No každopádně je to velmi zvláštní, tento podpis bych musel napsat já což se nestalo, navíc je to iphonesms.php5.cz ;-) Někde bude chybička, ale to je jedno ;-) Rozhodně jsem rád, že se ti aplikace líbí.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar ..Dada.. | úte pro 23, 2008 2:46 pm

ja mam docela problem s odesilanim na o2. zpravy prijdou nekdy hned, nekdy za 2 dny, nekdy za tyden a nekdy vubec :evil: .. ale to bude spis chyba sms brany co?

mozna bys tu stranku mohl hodit do cerne barvy, bylo by to vic ve stylu iPhone .. me osobne by se to libilo vic, nevim jak ostatnim .. je to na tobe .. ale kazdopadne bych to privital :wink:
iPhone_4S_32GB_White_iOS 7.0.1_T-mobile
Host
Host

Uživatelský avatar avere | úte pro 23, 2008 2:59 pm

mae se taky sms odesílají celkem pomalu (3G) cca minutu až 10mint
SONY Vaio VGN-FW21E
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | úte pro 23, 2008 7:53 pm

Nevím po kolikáte již, ale přece - rychlost odeslání SMS zprávy nezávisí na aplikaci iPhone SMS, ale na vytíženosti serverů poslatsms.cz!
iPhone guru
iPhone guru

Lukhin | úte pro 23, 2008 8:03 pm

Co vim, pokud jde o oficialni sms brany, tak krome O2, vzdy vse jelo hned. Tady u teto stranky se mi to taky obcas nacita, ale nikdy to nebylo dul jak minuta. Hlavne, kdyz jsem testoval, posilani na O2, tak zprava prisla skoro hned, ikdyz na strance se jeste odesilala ;)

Uživatelský avatar Antabelus | úte pro 23, 2008 8:35 pm

Re: [POSÍLÁME!] SMS z iPhone zdarma

S474N píše:Antabelus: co jsem tak za dobu posilani vypozoroval, ze kolikrat se ta SMS odesle jeste i driv, nez se objevi to ODESLANO. Predpokladam tedy, ze se to posle na branu a potom ze se ceka na nejaky stav, zdali to bylo uspesne odeslano a na to se holt musi pockat i kdyz zprava uz treba pipe adresatovi na mobilu. Je muj zaver spravny?

Jeho závěr je správný...
iPhone guru
iPhone guru

T-y-g-r-i-k | stř pro 24, 2008 8:35 pm

Zdarec,

tak jsem se zaregistroval na tvých stránkách a chtěl poslat sms, ale žádné nedošly. Zkoušel jsem různé délky, ale nic. Jak na Vodafone, tak na T-mobile. Nevíš, včem by mohl být problém? Díky Jirka PS: aplikace napsala: úspěšně odesláno nebo tak něco v tom smyslu

Uživatelský avatar ygy | stř pro 24, 2008 9:23 pm

Příspěvek smazán. Přečti si prosím toto vlákno, alespoň o stránku zpět. Nejlépe když začneš tady scorpi
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Antabelus | čtv pro 25, 2008 2:11 pm

T-y-g-r-i-k píše:tak jsem se zaregistroval na tvých stránkách a chtěl poslat sms, ale žádné nedošly. Zkoušel jsem různé délky, ale nic. Jak na Vodafone, tak na T-mobile. Nevíš, včem by mohl být problém? Díky Jirka PS: aplikace napsala: úspěšně odesláno nebo tak něco v tom smyslu

Ahoj, teď jsem vyzkoušel od každého operátora 2 čísla, některá i přenesená, SMS došli v pořádku. Nejspíš bude chyba někde u tebe. Zkus odeslat SMS zprávu z PC verze poslatsms.cz, a pokud sms dorazí, zkus třeba vymazat data ze Safari v settings. Jinak nevím.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar ..Dada.. | čtv pro 25, 2008 2:35 pm

A co ten vzhled? Myslis, ze bys to mohl hodit do cerneho odstinu? .. Mozna by se hodila nejaka anketa :lol:
iPhone_4S_32GB_White_iOS 7.0.1_T-mobile
Host
Host

T-y-g-r-i-k | čtv pro 25, 2008 4:11 pm

Almi: citát zmazaný. prečítaj si FAQ, ako správne citovať príspevky.

Tak mám nemylé zjištění. Zkoušel jsem odesla 2 smsky na T-M číslo které se přeneslo z Vodafone, dále číslo na Vodafone, které bylo u O2. Ani jedno mi na poslatsms.cz nešlo, nastavil jsem aktuálního operátora, opsal kod, vypnul firewall a naskočila mi hláška, že číslo není u např. Vodafone, i přesto, že jsem nastavil O2. Zkošuel jsem poté ještě poslat 2 sms na normal nepřenesená čísla a ty přišly hned. Nevíte, kde je chyba?

Uživatelský avatar Antabelus | čtv pro 25, 2008 4:29 pm

Chyba je určitě na straně poslatsms.cz. Kontaktuj jejich technickou podporu.

A co ten vzhled? Myslis, ze bys to mohl hodit do cerneho odstinu? .. Mozna by se hodila nejaka anketa

Přemýšlím o tom.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar lofounek | pát pro 26, 2008 12:31 am

Takze predevcirem na Stedry den jsem poslal X zprav do ruznych siti a ani jedna nedosla. Obcas se to stavalo i drive, ale toho 24teho proste ani jedna zprava. Skoda, ze nekvalita na strane serveru poslatsms.cz degraduje tuto skvelou aplikaci. Timto se stava prakticky nepouzitelna, pokud je clovek neustale v nejistote, li ta sms skutecne dosla nebo ne.

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | pát pro 26, 2008 12:11 pm

Ano, 24. byly servery poslatsms.cz opravdu vytížené. Začínám přemýšlet o vlastním řešení agregace oficiálních bran operátorů, protože toto je opravdu nesnesitelné.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar mettzed | pát pro 26, 2008 1:09 pm

OT : antabelus... "Mimo mísu" jen sem se chtěl zeptat, kdyby si dělal takovouhle vlastní věc, musel by si platit za to že bys využíval bran operátorů?
iPhone 4 32 GB Black iOS 7.0.4
http://www.hfmagazin.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar avere | pát pro 26, 2008 2:31 pm

určite nemusel, je to pres net a tam jsou brany free....
SONY Vaio VGN-FW21E
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | pát pro 26, 2008 3:43 pm

Nemusel, do 'O aplikaci' bych pouze vložil že využívám tu a tu konkrétní bránu a tím to hasne :)
iPhone guru
iPhone guru

Zack | pát pro 26, 2008 9:41 pm

Možná by nebylo od věci dát do aplikace i zobrazení do kolika smsek se text rozdělí. Abych mohl stlačovat, když jich bude třeba hodně;)

Uživatelský avatar avere | sob pro 27, 2008 10:16 am

osobne bych rekl ze to neni potreba, proste nekomu prijdou 2 sms, to je jeho problem, ty ani za jednu neplatis ;-)
SONY Vaio VGN-FW21E
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 27, 2008 10:51 am

Za prvé by to opět značně zpomalilo odezvu klávesnice, za druhé jakmile by se počet znaků na zprávu změnil, údaj by se rázem stal neplatným, a toto ohlídat je opravdu nemožné.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar H0NZ1K | sob pro 27, 2008 9:11 pm

Vyborna vec toto... mockrat dekuju za share:)
od vcerejska jsem odtam odeslal cca 1oo sms :)...
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 27, 2008 10:13 pm

Na e-mail jsem dnes obdržel zprávu, že mě anonymní osoba zažaluje za shromažďování osobních údajů, konkrétně phishing hesel. Proto pro ujištění zasílám screenshot z databáze. Hesla jsou bezprostředně šifrována pomocí bezkolizové hashovací funkce SHA1.
Obrázek
iPhone guru
iPhone guru

Cyclope | ned pro 28, 2008 10:40 am

Buď v klidu, ta osoba by musela zažalovat každé fórum, každý e-shop... kam se registruješ, navíc je toto naprosto nesmyslný, dotyčná tupá hlava jen závidí. :roll:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar H0NZ1K | ned pro 28, 2008 11:14 am

souhlasim s cyclopem,
takovy lidi totiz nic nechapou :D... si mysli ze kdyz se nekam registrujou tak je hned druhej den prijdes vykrast nebo ja nvm...
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | ned pro 28, 2008 2:15 pm

Hlavně bych chtěl požádat lidi, kteří i po tomto screenshotu mají pochybnosti, ať neprodleně odsednou od PC a hbitě očistí své obydlí od internetu.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar dodo_mt | ned pro 28, 2008 2:17 pm

To Antabelus: nic si z toho nerob ludia su hlupaci a zavidia.... urcite sedi chlapak so svojim iP niekde v kresle a posiela veselo sms cez tvoju branu...

PS: alebo to bol mozno RH so svojim "Kaizrom" na ktorom nemoze posielat free SMS :mrgreen:

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Uživatelský avatar Antabelus | ned pro 28, 2008 5:02 pm

Tak to mě položilo :D
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar sharxen | pon pro 29, 2008 2:33 pm

Ahoj....nevim proc ale zniceho nic mi nejde ta stranka najednou nacist....ze safari nemuze otevrit tu stranku....kdyz se pripojim pres wifi tak bez problemu ale muj klasicky net (Pripojeni na stalo od Vodafone) to proste neotevre...co s tim?:( nebyli provedene nejake zmeny? driv mi to jelo v pohode na kazde verzi...
iPhone 4S white - the most amazing phone ever
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | pon pro 29, 2008 2:57 pm

V aplikaci žádná takováhle zásadní změna určitě nenastala. Nejspíš bude chyba v připojení. Od uživatelů internetu v mobilu od Vodafone mám více hlášení o různorodých chybách, bohužel není v mých silách abych s tím něco dělal.
iPhone guru
iPhone guru

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone