Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

scorpi píše:Umíš přidělit práva přes SSH?
Pokud ano, přiděl práva 7777 celé složce iBluetooth.app
Aplikaci mám na třech iPhonech. Na dvou jde bez problémů a na tom třetím vůbec nenaběhla a hned spadla na spingboard. Pomohlo až tohle.

o.onda píše:Příjme. Přehrát ji můžeš třeba PwnPlayerem.

o.onda píše:Zkusil bych nastavit práva private/var/mobile/Documents na 777, viz. návody tady na fóru.

honzanun píše:o.onda píše:Zkusil bych nastavit práva private/var/mobile/Documents na 777, viz. návody tady na fóru.
Máš přesnou adresu? Nějak to nemůžu najít...
 (teda ještě se mi nepodařilo nic odeslat z PC na iPhone - hází to nějakou chybu v PC, ale z telefonů to již soubory přijme...
 (teda ještě se mi nepodařilo nic odeslat z PC na iPhone - hází to nějakou chybu v PC, ale z telefonů to již soubory přijme...
invader píše:to andrejkovo: Špatný postup. Nesmíš se ptát, jak se přes iStorage dostaneš do té složky, ale v iBluetooth si nastavit složku pro ukládání, ze které čte program iStorage
vzhledem k tomu, že iStorage je officiální Appstore app, tak se do vnitřních složek v iPhone žádným způsobem nedostaneš. Je to proti pravidlům Apple. Za to iBluetooth je ze Cydie a proto si nedělají starosti ani s kořenovým adresářem.
Prostě ve složce /user/Applications/ najdeš složku, ve které bude iStorage.app a v té samé složce bude i složka Documents, kam tato aplikace ukládá soubory a také je odtud čte

...
 ... ..... myslim ze nsi pockam na sweettooth, nemam chut zaplatit niekomu za app ktoru ukradol.............
..... myslim ze nsi pockam na sweettooth, nemam chut zaplatit niekomu za app ktoru ukradol.............
blazingufo píše:ps: ak je pravda o tom ze ukradol ten kod, tak som rad ze som okradol zlodeja..... myslim ze nsi pockam na sweettooth, nemam chut zaplatit niekomu za app ktoru ukradol.............

sony123 píše:Aha diky.
A dajú sa nejako vymazávať súbory čo mi niekto pošle?

nektery obrazky maji 30kb nektery 100 zalezi jak sou narocny graficky
 nektery obrazky maji 30kb nektery 100 zalezi jak sou narocny graficky

sony123 píše:Aha diky.
A dajú sa nejako vymazávať súbory čo mi niekto pošle?
Lofass_ píše:mam...dokonce kdyz dam sparovani se zadanim PINu, tak se iPhone ozve, ze mam zadat pin, ale pak to porad hlasi dokola a soubor stejne neprijme...

Jinak v AirSharingu je mozne otevrit bez problemu soubory MS Office, PDF, JPEG, MP3, MP4 jsem nezkousel, u 3GP se pustil jen zvuk...a dalsi soubory.
 Jinak v AirSharingu je mozne otevrit bez problemu soubory MS Office, PDF, JPEG, MP3, MP4 jsem nezkousel, u 3GP se pustil jen zvuk...a dalsi soubory.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé