Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
scorpi píše:Umíš přidělit práva přes SSH?
Pokud ano, přiděl práva 7777 celé složce iBluetooth.app
Aplikaci mám na třech iPhonech. Na dvou jde bez problémů a na tom třetím vůbec nenaběhla a hned spadla na spingboard. Pomohlo až tohle.
o.onda píše:Příjme. Přehrát ji můžeš třeba PwnPlayerem.
o.onda píše:Zkusil bych nastavit práva private/var/mobile/Documents na 777, viz. návody tady na fóru.
honzanun píše:o.onda píše:Zkusil bych nastavit práva private/var/mobile/Documents na 777, viz. návody tady na fóru.
Máš přesnou adresu? Nějak to nemůžu najít...
invader píše:to andrejkovo: Špatný postup. Nesmíš se ptát, jak se přes iStorage dostaneš do té složky, ale v iBluetooth si nastavit složku pro ukládání, ze které čte program iStorage![]()
vzhledem k tomu, že iStorage je officiální Appstore app, tak se do vnitřních složek v iPhone žádným způsobem nedostaneš. Je to proti pravidlům Apple. Za to iBluetooth je ze Cydie a proto si nedělají starosti ani s kořenovým adresářem.
Prostě ve složce /user/Applications/ najdeš složku, ve které bude iStorage.app a v té samé složce bude i složka Documents, kam tato aplikace ukládá soubory a také je odtud čte
blazingufo píše:ps: ak je pravda o tom ze ukradol ten kod, tak som rad ze som okradol zlodeja..... myslim ze nsi pockam na sweettooth, nemam chut zaplatit niekomu za app ktoru ukradol.............
sony123 píše:Aha diky.
A dajú sa nejako vymazávať súbory čo mi niekto pošle?
sony123 píše:Aha diky.
A dajú sa nejako vymazávať súbory čo mi niekto pošle?
Lofass_ píše:mam...dokonce kdyz dam sparovani se zadanim PINu, tak se iPhone ozve, ze mam zadat pin, ale pak to porad hlasi dokola a soubor stejne neprijme...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé