iBluetooth [Cydia]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

o.onda | pát bře 13, 2009 8:00 pm

Re: iBluetooth [Cydia]

Zkoušel jsi to z více telefonů? Dneska se mi taky stalo, že z jednoho telefonu to absolutně nešlo, ale jinak mi to valí docela dobře.

honzanun | pát bře 13, 2009 8:03 pm

Bohužel, zkoušel jsem to z 2x Nokie, a i z PC, pořád to samý. Na iPhonu to i obrazí název souboru a i název zařízení, z kterého soubor odchází, ihned po potvrzení se ale přenos zruší...

Edit: není to nějaké omezení dema? Mám verzi 1.0.7.
Naposledy upravil honzanun dne pát bře 13, 2009 8:08 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

o.onda | pát bře 13, 2009 8:07 pm

Zkusil bych nastavit práva private/var/mobile/Documents na 777, viz. návody tady na fóru.

djlino | pát bře 13, 2009 8:13 pm

scorpi píše:Umíš přidělit práva přes SSH?
Pokud ano, přiděl práva 7777 celé složce iBluetooth.app
Aplikaci mám na třech iPhonech. Na dvou jde bez problémů a na tom třetím vůbec nenaběhla a hned spadla na spingboard. Pomohlo až tohle.

Pěkný večer, škemrám o radu dál, přes program Finder změním u aplikace iBluetooth práva, a nic se neděje. Zkoušel jsem reinstall aplikace a vše možné co mě napadlo a stále se mi nedaří aplikaci ani zpustit, připomínám že telefon je čístý po restore a dle toho co jsem zde četl, mají uivatelé i s 2G telefonem tuto aplikaci funkční. Kdo mi s tím problémem pomůže dostane nějakou odměnu, já se v tom hrabu 3 dny a nevím. Libor :(

jankacek | pát bře 13, 2009 8:18 pm

o.onda píše:Příjme. Přehrát ji můžeš třeba PwnPlayerem.

no ale kam mam dat v ibluetooth ukladaci pozici pac kdyz to mam ve vlastni slozce tak mito nenajde ten pwnplayer ,, dik
Host
Host

NStony | pát bře 13, 2009 8:20 pm

Jakej je zdroj ja to v cydii nemam :cry:

o.onda | pát bře 13, 2009 8:21 pm

V PwnPlayeru dej Settings a v sekci Directories nastav Filesystem root directory třeba na /var/mobile/ - iBluetooth ukládá do var/mobile/Documents, takže už se tam dostaneš.

djlino: jakou máš verzi fw? aha, edit: sry, už jsem si to našel, nestíhám ;-)

NStony: je to iSpazio - musíš ho aktualizovat v Cydii, zobrazí se klasicky tuším v Changes

honzanun: jj, cesta brána z rootu, přes co to děláš?
Naposledy upravil o.onda dne pát bře 13, 2009 8:26 pm, celkově upraveno 2

honzanun | pát bře 13, 2009 8:22 pm

o.onda píše:Zkusil bych nastavit práva private/var/mobile/Documents na 777, viz. návody tady na fóru.

Máš přesnou adresu? Nějak to nemůžu najít...
Host
Host

JakubJakub | pát bře 13, 2009 8:27 pm

Vi nekdo o jine registraci, treba pres paypal, jelikoz cely den se zkousim zaregistrovat pres Medevil, ale nejde jim server.

honzanun | pát bře 13, 2009 8:33 pm

Dělám to přes WinSCP - bohužel můj iPhone neobsahuje žádnou složku Documents - nikde ani pod ničím jsem ji nenašel... :?
Host
Host

o.onda | pát bře 13, 2009 8:36 pm

honzanun píše:
o.onda píše:Zkusil bych nastavit práva private/var/mobile/Documents na 777, viz. návody tady na fóru.

Máš přesnou adresu? Nějak to nemůžu najít...

Ve Finderu je to ~/Documents.

Ve WinSCP se proklikej až úplně nahoru do rootu a složka private tam musí být. A pak to podle cesty musíš najít.

edit: a jestli tam není tak ji vytvoř - Documents - nutno dodržet velikost písmen, práva 777

honzanun | pát bře 13, 2009 9:07 pm

Tak jsem odinstaloval a zase nainstaloval a už to jede :-) (teda ještě se mi nepodařilo nic odeslat z PC na iPhone - hází to nějakou chybu v PC, ale z telefonů to již soubory přijme...
Host
Host

JakubJakub | pát bře 13, 2009 9:08 pm

Dekuji. Vyresene, jen uvidime co provede update.

andrejkovo | pát bře 13, 2009 9:16 pm

invader píše:to andrejkovo: Špatný postup. Nesmíš se ptát, jak se přes iStorage dostaneš do té složky, ale v iBluetooth si nastavit složku pro ukládání, ze které čte program iStorage :wink:

vzhledem k tomu, že iStorage je officiální Appstore app, tak se do vnitřních složek v iPhone žádným způsobem nedostaneš. Je to proti pravidlům Apple. Za to iBluetooth je ze Cydie a proto si nedělají starosti ani s kořenovým adresářem.

Prostě ve složce /user/Applications/ najdeš složku, ve které bude iStorage.app a v té samé složce bude i složka Documents, kam tato aplikace ukládá soubory a také je odtud čte 8)

no veď som písal že som to tak vyriešil že sa mi mp3 ukladaju do iStorage app do DOCUMENTS :wink:

Diablo | sob bře 14, 2009 12:31 am

Je až uctyhodné jak rychle se podařilo aplikaci Cracknout :) ...

Uživatelský avatar BlazingUFO | sob bře 14, 2009 5:41 am

jj, ja nzatial fachcim na cracknutej verzii ale iba docasne, tento tyzden pojdem totiz reklamovat ajfon a ak nahodov dostanem novy, nechcem platit dve licencie ak dostanem novy tak kupim a ak mim opravia stary tak budem rozmyslat, opravovanym veciam totiz moc newerim a mam skusenost ze sa zvykne pokazit znovu to iste

inak ppci aplikacia, na to som cakal, akurat mi neni jasne jak posielat fotky z fotogalerie, vzdy ked cem poslat, tak sa mi otvori fotografia ale nwm co dalej

ps: ak je pravda o tom ze ukradol ten kod, tak som rad ze som okradol zlodeja :D..... myslim ze nsi pockam na sweettooth, nemam chut zaplatit niekomu za app ktoru ukradol.............
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

onix | sob bře 14, 2009 10:06 am

Klikni na ten image az dole budes mit navigacni klavesy a v prostred takovou plosku s sipeckou doprava klikni na ni a dal to zvladnes

majko_007 | sob bře 14, 2009 10:47 am

blazingufo píše:ps: ak je pravda o tom ze ukradol ten kod, tak som rad ze som okradol zlodeja :D..... myslim ze nsi pockam na sweettooth, nemam chut zaplatit niekomu za app ktoru ukradol.............

Presne preto aj ja čakám a navyše ich app by mala byť oveľa lepšia ako MeDevilova. Teda mám stiahnutý aj iBluetooth ale kupovať určite nebudem. Moje teória je taká, že MeDevil vie, že tá druhá aplikácia by tú jeho prevalcovala, tak ju uverejnil predčasne, čiastočne nedokončenú (napr. posielanie hudby) aby sa nabalil na ľudoch ktorí o tom moc nevedia.

sony123 | sob bře 14, 2009 11:07 am

Neviete ako zmažem prijaté súbory?

Edit:
Mám aj problém s batériou,ktorá sa mi dosť rýchlo vybíja oproti tomu,keĎ som túto aplikáciu ešte nemal.Stále mi hore na obrazovke svieti zapnuté bluetooth a nedá sa vypnúť.
Senior uživatel
Senior uživatel

majko_007 | sob bře 14, 2009 11:22 am

Musíš to vypnúť takým červeným Xkom vľavo hore na prvej stránke aplikácie.

sony123 | sob bře 14, 2009 11:34 am

Aha diky. :)
A dajú sa nejako vymazávať súbory čo mi niekto pošle?
Senior uživatel
Senior uživatel

andrejkovo | sob bře 14, 2009 2:04 pm

sony123 píše:Aha diky. :)

podla toho aké..ak obrázky vymažeš ich z galérie...ak hudba alebo iné veci musíš ich odstrániť cez WINSCP

Uživatelský avatar BlazingUFO | sob bře 14, 2009 2:51 pm

alebo si zo cydie nainstaluj finder, tym sa dostanes do suborov aj priamo z iphonu
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Lukhin | sob bře 14, 2009 3:51 pm

Kdyz posilam obrazky vyfocene iphonem, tak se odeslou jen malinky obrazky, ktery maji cca 22.3kb.. Na pc pak vypadaji malince. Taky vam to dela? :/

jankacek | sob bře 14, 2009 4:41 pm

jj ale kdyz ulozim obrazek normalne ap retahnu ho tak je stejne velikej jak kdyz ho poslu pres ip a pak dam do pc ;) nektery obrazky maji 30kb nektery 100 zalezi jak sou narocny graficky
Host
Host

4dam | sob bře 14, 2009 7:59 pm

Pomoc pls, vždychky když zapnu tak mi to hlásí:
Error
Unable to start the stack, please try restarting the application. If the problem persist, try rebooting the device.

Uživatelský avatar juslik | sob bře 14, 2009 9:01 pm

skus to preinstalovat..
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

4dam | sob bře 14, 2009 10:45 pm

napadlo me to take, bohuzel stale hlasi to stejne

Uživatelský avatar LoFi | ned bře 15, 2009 12:45 am

taky mi to psalo, reboot - ručně ne přes boss pref, respring , reinstall necracklé verze a už to šlapalo ;)
iPhone 4S 32Gb Sw :6.1 JB
Host
Host

Uživatelský avatar lofounek | ned bře 15, 2009 11:00 am

Take mam problem...iBluetooth mi najde muj SE k700i a bez problemu na nej odesle fotku, ale nemuzu zadnou fotku prijmout. Prava jsem nastavil pomoci Terminalu, ale nevim jestli dobre. Zadal jsem:

chmod 777 /var/mobile/Documents

Nevim li je to takhle spravne, nechce se mi instalovat WinSCP, pouzivam Tpot v Total Commanderu a tam prava nastavit nejdou. Ma nekdo napad, kde by mohla byt chyba? Diky...

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

andrejkovo | ned bře 15, 2009 11:16 am

Máš v nastaveniach VISIBLE ON?

Uživatelský avatar lofounek | ned bře 15, 2009 11:37 am

mam...dokonce kdyz dam sparovani se zadanim PINu, tak se iPhone ozve, ze mam zadat pin, ale pak to porad hlasi dokola a soubor stejne neprijme...

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

fifas | ned bře 15, 2009 11:41 am

do akej zložky posielate mp3 a videa ??? chcel by som to tak aby som to mohol prehravat..moc dik 8)

augustmelt | ned bře 15, 2009 11:45 am

sony123 píše:Aha diky. :)

soubory z iBluetooth ukladam do adr Dokuments app AirShare, kde si je
muzu prohlednout a nasledne i smaznout
vse nastaveno v setupu iB abych to nemusel pokazde hledat

honza624 | ned bře 15, 2009 1:40 pm

Lofass_ píše:mam...dokonce kdyz dam sparovani se zadanim PINu, tak se iPhone ozve, ze mam zadat pin, ale pak to porad hlasi dokola a soubor stejne neprijme...

Podobne se to chova i u me , z iphounu odeslu cokoli na kterykoli telefon ,ale obracene z jineho telefonu na iphoun to nelze odeslat , vse se sparuje najde , dokonce pri odesilani se zaktivni BT ikonka na iphounu, ale prenos neprobehne , jen porad sviti ikona BT, nevite cim to muze byt. diky za rady ( prava nastavena na 777 ve slozce v iphounu) .

Uživatelský avatar lofounek | ned bře 15, 2009 2:57 pm

Tak jsem zkusil poslat soubor z notebooku a jede to bez problemu, jen z mobilu jsem to neposlal...jinak co doporucujete za aplikaci pro otvirani jakehokoliv typu souboru? Abych proste z te slozky Documents otevrel jpeg, mp3, atd.

Edit: Tak jsem vyzkousel AirSharing a je to vynikajici, mohu jen doporucit :wink:

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

M32online | ned bře 15, 2009 5:57 pm

to nikoho nezaujima ze si to ukradol... dodo

a nelakajte sa pri odosielani...chvilu sem tam trva kym zobrazi vsetky najdene zariadenia

..prijmanie odosielanie FTP na notebook, s SE w580i W810i a s N95...nop

:wink:

Dodo ak mi este raz napises ze som nieco ukradol tak to vezmem ako urazku.
Nikdy opakujem NIKDY nekupim aplikaciu skor ako ju vo full forme nevyskusam, o 19:08 bola uskutocnena platba.
Naposledy upravil M32online dne ned bře 15, 2009 7:45 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar lofounek | ned bře 15, 2009 7:11 pm

Zajimave, ze z SE K700i soubor nemuzu prijmout, ale z SE K800i bez problemu :shock: Jinak v AirSharingu je mozne otevrit bez problemu soubory MS Office, PDF, JPEG, MP3, MP4 jsem nezkousel, u 3GP se pustil jen zvuk...a dalsi soubory.

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

blackmanT | pon bře 16, 2009 4:07 pm

mám následující poznatek, nevím jak u vás, ale já když zapnu, abych byl ve viditelném režimu a aplikaci zavřu červeným křížkem, tak mi hrozně mizí baterka a to nemám Bluetooth vůbec zapnutý, (žádná ikona blutetooth nesvítí a přes SBsettings ho normáně vypínám a zapínám jak chci) jako kdyby něco na pozadí pořád běželo. Zkusil jsem aplikaci odinstalovat a baterka OK, tudíž je to zaručeně způsobeno iBluetooth.
Máte někdo podobnou zkušenost???
iPhone 4s 32GB FW 5.1
Host
Host

rroobboo | pon bře 16, 2009 4:46 pm

to blackmanT: Ja som tiez zpozoroval dajaky rychlejsi ubytok baterie...

to all: PLS presiel som cele toto vlakno ale stale sa mi nedari prijat subor ci z PC alebo ineho telefonu skusal som nokia a sonny ericsson... co sa tyka posielanie dat z mojho IP tak neni problem poslem co chcem a aj rychlost je super ale akonahle mi niekto chce nieco poslat cez BT tak akonahle dam "save" tak nas to odpoji a posielanie dat neuspesne (podotykam ze VISIBLE mam on) IP 3G JB 2.2.1. Dakuje za akukolvek radu
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone