Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
smoldo56 píše:Na iPod Touch 4g niesú 3D mapy. Tá funkcia tam skrátka chýba.
OSC píše:Teda proc na share photostream musim znat e-mail konkretniho cloveka a nestaci tel. Aby sento se synchronizovalo jako v pripade imessages nebo facetime... To je mi fakt zahadou a tuhle uzitecnou funkci totalne pohrbiva - bravo.
fbio píše:Jde vám někomu smazat kontakt naimportovaný z Facebooku? mě se to za boha nedaří....
barberry.pha píše:OSC píše:Teda proc na share photostream musim znat e-mail konkretniho cloveka a nestaci tel. Aby sento se synchronizovalo jako v pripade imessages nebo facetime... To je mi fakt zahadou a tuhle uzitecnou funkci totalne pohrbiva - bravo.
protoze photostream je vazany na apple id a ne na tel cislo, stejne jako kdyz volas na ipad nebo ipod pres facetime nebo posilas imessage, taky potrebujes znat mail adresu. Pokud dotycny nema svoje apple id a zapnuty svuj photostream, tak s nim nemuzes nic sdilet, vsechno to jde pres icloud.
barberry.pha píše:Jsme se nepochopilipokud ma zapnute nastaveni/obecne/omezeni a tam ze jsou zakazany zmeny v polohovych sluzbach .. a pak kdyz mas vypnute polohove sluzby u pocasi tak se ti neukazuje zadne pocasi. Pokud toto omezeni nemas zapnute, a mas vypnute polohove sluzby tak se neukazuje mistni pocasi ale to ktere je zrovna v app pocasi.
skompa píše:Fungují Vám vlastně vytvořené klávesové zkratky?
ikoala píše:Zdravim, dve veci:
1. Da se giftovat v appstore appka?
2. Da se v mapach nechat otacet automaticky na zaklade kompasu?
Anndy píše:- odmietnutie hovoru cez sms: tie spravy si mozes nastavit sam, lubovolny text - tak si to zmen (nastavenia - telefon - odpovedat spravou)
Dammster píše:Však já mluvím o darování v iTunes a ne v AppStore - jde to jen na PC/Macu.
honzanun píše:Tak jsem prisel na jednu neprijemnou zmenu. Casto jsem vyuzival pri zadavani webove adresy tlacitko .com. Jeho podrzenim v ios 5 se automaticky napsalo .cz bez nutnosti na znak .cz najizdet prstem. V Ios 6 uz na .cz musim najet prstem. Tuhle zmenu nechapu...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]