iBluetooth [Cydia]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Pavuk | pon bře 16, 2009 5:19 pm

Re: iBluetooth [Cydia]

tiež sa mi nejak rýchlejšie vybíja baterka. skuste kto mate apl Terminal a iBluetooth pozreť či tam niečo po jeho zavretí nebeží na pozadí. dikes

sony123 | pon bře 16, 2009 5:20 pm

blackmanT píše:mám následující poznatek, nevím jak u vás, ale já když zapnu, abych byl ve viditelném režimu a aplikaci zavřu červeným křížkem, tak mi hrozně mizí baterka a to nemám Bluetooth vůbec zapnutý, (žádná ikona blutetooth nesvítí a přes SBsettings ho normáně vypínám a zapínám jak chci) jako kdyby něco na pozadí pořád běželo. Zkusil jsem aplikaci odinstalovat a baterka OK, tudíž je to zaručeně způsobeno iBluetooth.
Máte někdo podobnou zkušenost???

Aj mne sa strašne vybíja baterka.Večer mal telefón nejakých 30% a ráno bol už vypnutý.A tiež som aplikáciu úplne vypol.
A po preinštalovaní to ide normálne?Vypínaš to tak isto?Ako je to potom s tou licenciou keď odynštalujem aplikáciu?
Senior uživatel
Senior uživatel

chalitmon | pon bře 16, 2009 8:38 pm

Vybíjení baterie

Souhlasím, i já mám stejné zkušenosti s vybíjením baterie. Teď mi iPhone vydrží max. 1 den a to moc nevolám - jindy 2-3 dny. Bohužel musím zatím odinstalovat a počkat na novou verzi. Jinak odesílání přes bluetooth funguje bezproblémů, přijímání ale pouze menších souborů. U větších fotek se to zasekne v půlce...

Uživatelský avatar Almi | pon bře 16, 2009 8:41 pm

mám úplne inú skúsenosť.
ak aplikáciu nepoužívam, iPhone mi vydrží ako pred tým, žiadna zmena.
ak aplikáciu používam, je pravda že to žere trochu viac.
takže ja osobne takýto problém s vybíjaním nemám

ps: aplikáciu mám ofiko zakúpenú
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar dodo_mt | pon bře 16, 2009 8:42 pm

Tiez mozem potvrdit presne to iste co napisal Almi.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

joysi | pon bře 16, 2009 10:48 pm

No mne zas urcite zere viac baterku. Aplikaciu korektne vypnem, mobil nabijem na 100% a ak vypnem 3G tak rano zvyknem mat tak 97%. Teraz max 80% !!!
:roll:

pali777 | úte bře 17, 2009 1:49 pm

jj potvrdzujem rychle vybijanie baterky po instalacii iBT. Za 5 hodin mojho spanku isla baterka dole o 20% bez toho aby som sa iP co i len dotkol (teda dufam ze niesom namesacny:). Ked restartnem iP, nabijem ho a nepouzivam iBT tak baterka ide v poho...akonahle iBT zapnem a ukoncim (cervenym X) tak beterka ide dolu jak blazon...;(

pali

Callipo | úte bře 17, 2009 6:22 pm

No tak to vypada, ze jste si za iBluetooth aplikaci zaplatili zbytecne .. :)

ondratoral: " Další funkce (řekl bych dost neočekávaná) je spojení peer to peer."
ondratoral: "Propojení probíhá přes Bluetooth (!), nepotřebuje párování a není jen pro hry"
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jankacek | úte bře 17, 2009 6:27 pm

me to vydrzelo 11hodin ve sleep modu a 3hodiny usage (2,5h hudba, pul hodky hry) a 48%
Host
Host

Uživatelský avatar ygy | úte bře 17, 2009 8:19 pm

prosim vas neda sa nejako aplikacia iBluetooth spojazdnit za free prepacte ale toto vlakno je prilis dlhe a nece sa mi ho citat :oops:

Uživatelský avatar dodo_mt | úte bře 17, 2009 8:20 pm

Mozes ju pouzivat v demo mode myslim ze 7 dni.

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

Teho | úte bře 17, 2009 9:20 pm

Co sa tyka odosielania nafotenych obrazkov v plnej kvalite, da sa to, ale treba ich najst a poslat v aplikacii cez file browser tuto:
/private/var/mobile/Media/DCIM/100APPLE

Dnes som sa s aplikaciou trochu pohral a vysledok takyto:
Sony Ericsson K530i - funguje posielanie aj prijimanie
LG KC550 - funguje posielanie, pri prijimani sa na iphone neobjavi ponuka na prijimanie suboru
Notebook - rano mi islo posielanie, prijimanie na iphone neuspesne, teraz mi nejde ani posielanie...

A tiez musim potvrdit rychly ubytok baterky - po priemernom dennom pouzivani mam 43%, normalne sa pohybujem cez cez 60%, takze bugov ma aplikacia zatial dost, ale ako prvy rok je to velmi fajn.
Host
Host

jankacek | úte bře 17, 2009 9:29 pm

no me treba nejde posilat na motorolu ani z ni prijimat
jinak sem zapomel dodat ze mi v pozadi bezi i pwnPlayer a dalsi hovadiny a vydzelo to dneska jak sem psal no , jinak ramka 0volnych mb takze je to trosicku pomalejsi :D :D :D ale co pred iP sem mel rok siemens A55 takze m ito zas tak nevadi
Host
Host

pali777 | stř bře 18, 2009 9:13 am

No po par dnoch pouzivania iBT by som chcel zhrnut svoje poznatky:))

1.) iBT ma mnozstvo bugov (alebo niekomu to fakt aspon na 90% funguje?:)...je vidno ze bol vydany narychlo -- co je aj celkom pochopitelne kedze sa blizilo predstavenie O.S. 3.0 a SweetTooth je tiez na spadnutie. Pri kupe aplikacie za 4EUR by som necakal ze ako uzivatel budem musiet menit atributy a podobne magoriny.

2.) Dokopy to nic nevie:) Hej ok posiela/prijma to jpg ale to je tak vsetko. Ziadna podpora mp3 resp. zvukovych suborov, vcards a podobne. Ako hej da sa cez to poslat aj hudba ale zasa za 4EUR by som cakal ze bude interface uz poriadne spraveny a podpora mp3 by mala byt samozrejmostou.

3.) vydrz baterky katastrofalna omg...a to aj po zavreti aplikacie (aj ked toto sa nedeje u vsetkych).

4.) Ja osobne by som to zatial ani neodporucal kupovat..radsej si pockam na SweetTooth ktory bude urcite o 100 krat lepsi ako iBT (sak od nich aj MeDevil nejaku tu mensiu/vacsiu cast kodu ukradol:))

5.) Celkovo sa neviem zbavit dojmu ze sa upgrade-u na iBT tak skoro nedockame. Je asi pravda ze MeDevil ukradol cast kodu, taktiez je asi pravdla ze na SweetTooth kvalitou nebude stacit (na ST pracuje mnoho ludi). MeDevil zarobil na napoly spravenej aplikacii nejake to EUR (skor nejaky ten milion EUR:) a pochybujem ze sa mu bude chciet pracovat na neplatenom upgrade...:) aj ked mozno sa mylim:)

Najlepsie na tom je, ze ked som kupil iP myslel som si ze bez Bluetooth nebudem schopny zit a po instalacii iBT som zistil, ze ho vlastne ani nepotrebujem (teda na posielanie obrazkov a hudby:)).

Takze iBT mam odinstalovane a cakam co bude...kym nevyjde schopny upgrade na iBT alebo SweetTooth tak budem radsej dalej spokojne zit bez BlueTooth.

pali

EDIT: a zabudol som dodat ze SweetTooth by mal byt zadarmo...

Pavuk | stř bře 18, 2009 9:57 am

tiež som to po katastrofálnej nestabilite, neschopnosti poslať čokolvek na notebook a žraní baterky odinstaloval. je to proste nestabilný polotovar...

honzanun | stř bře 18, 2009 4:30 pm

Připadá mi, že to vydání docela urychlil, protože se někde domáknul, že bude představen nový OS a tak aby na tom vyrejžoval, vypustil to ven... Ještě že jsem za to neplatil... :P
Host
Host

PeterKiss | stř bře 18, 2009 4:38 pm

To ak warez!alebo si si to vôbec nestahoval?
Nech už mal aké kolvek pohnútky želám mu vela štastia,je pravda že ju lopol ale ako sa vraví za úspešným mužom stojí žena alebo prešibaný rozum.šikovný ovladajú svet.
iPhone expert
iPhone expert

chmelik.bmx | stř bře 18, 2009 4:52 pm

nainstaloval sem si to a kamos mi poslal mp3 alee nevim jak ji spustit nebo jak ji najit poradte pls :(

Uživatelský avatar ygy | stř bře 18, 2009 8:15 pm

to je zazral ta aplikacka mi umoznila z mojo povodneho dna vydrze baterky na jeden aj 3/4...co je perfektne :twisted:

wrz | stř bře 18, 2009 8:19 pm

Na MeDevilove webu je info o verzi 1.0.8. Dostupna by mela byt behem nekolika hodin. Odstraneny nektere problemy (Stack error, nizka kvalita obrazku, vetsi vydrz baterie). Vice viz jeho web.

chmelik.bmx | stř bře 18, 2009 8:24 pm

toje supr prave semi stava ze kdyz kamosovi posilam fotku tak semu zobrazi v hrozne malem rozliseni a je to k nicemu

myschoo | stř bře 18, 2009 8:28 pm

uz je vonku v Cydii, ale stale tam mam taky bug, ze ked chcem odoslat obrazok, nemam tam tu ikonku na odosielanie -- :|

kendy1991 | stř bře 18, 2009 9:34 pm

me to normalne a bezchybne funguje tak nevim

Uživatelský avatar dodulo | stř bře 18, 2009 9:39 pm

mozem potvrdit posielanie obrazkov v povodnom rozliseni akurat ikonka mi ostala biela :(
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

kendy1991 | stř bře 18, 2009 9:45 pm

me take restart pomohl a nova ikonka je hezci nez predchozi :lol:

hodne me ten update prekvapil clovek by rek ze tomu klukovi stacilo nahrabat si par melounu a pak se na to vyflaknout a ono nic tak hlavne at mu to vydzi ze

Uživatelský avatar LoFi | čtv bře 19, 2009 12:04 am

Skvělé.. Tak mi funguje posílání i přijímání...
lvl 2 . přijímání mp3 --> pohoda.. v PC najít adresář kde jsem to uložil a ola lá mám to v pc a poslouchám
lvl3. program na prohledávání pc --> ifinder Skvělé funguje, našel jsem v iphonu poslanou pecku
lvl 4. pustit si danou pecku v mobilu (kliknu, otevřít v app --> ipodblablabla.app . ok a nic.. otevře se jen ipod) pomůžete mi jak se dostat přes tento problém jak si pustit mp3 v iphonu v jinym adresaři ? :)
iPhone 4S 32Gb Sw :6.1 JB
Host
Host

Uživatelský avatar murder | čtv bře 19, 2009 12:25 am

Drobny poznatek, po provedeni update mi to napsalo ze mam DEMO po kliknuti na GET LICENSE nic porad demo, ale uz jde kliknout do bileho pole napsat tam mail z registrace pak GET LICENSE no a po overeni. Podekuje za registraci a mate full.
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

pali777 | čtv bře 19, 2009 10:17 am

Otazocka....znizila vam nova verzia spotrebu baterky ?

dikes

wrz | čtv bře 19, 2009 10:29 am

U me znatelny posun k lepsimu.

Uživatelský avatar sidelko | čtv bře 19, 2009 2:31 pm

Vona vyšla nová verze? Mě to funguje vždycky tak na podesaty

EDIT: Vyzkoušel jsem novou verzi a ty obrazky mi to prijima takovy nedotazeny a kdyz je to vetsi soubor tak se to zasekne treba mam problem uz s 2mb fotkou.
iPlacka 3G 3.0 FW redsnow
Host
Host

Uživatelský avatar dodo_mt | čtv bře 19, 2009 2:38 pm

Ano vcera vysla nova verzia.

dodo
Apple Magic Mouse

fifas | čtv bře 19, 2009 3:16 pm

fakt parada program...uz viem konecne kam davat mp3 , videa ....... :)

kendy1991 | čtv bře 19, 2009 4:17 pm

sidelko píše:Vona vyšla nová verze? Mě to funguje vždycky tak na podesaty

EDIT: Vyzkoušel jsem novou verzi a ty obrazky mi to prijima takovy nedotazeny a kdyz je to vetsi soubor tak se to zasekne treba mam problem uz s 2mb fotkou.

mam uplne stejny problem :?

Lukhin | čtv bře 19, 2009 4:22 pm

chmelik.bmx píše:toje supr prave semi stava ze kdyz kamosovi posilam fotku tak semu zobrazi v hrozne malem rozliseni a je to k nicemu

V nastaveni vypni posilani v jpg. Bude to posilat v png - plne kvalite. Aspon me to tak jede, kdyz jsem ruzne zkousel. Popr. fotky najdi ulozene v iP v orig adresari 999apple/fotka.. :))

marekhujiko | čtv bře 19, 2009 11:45 pm

ahoj,ja sa chcem opýtať kde túto aplikáciu stiahnem???som len začiatočník,a bolo by to fajn aplikace. :D

Uživatelský avatar dodo_mt | pát bře 20, 2009 12:43 am

Z Cydie.

dodo
Apple Magic Mouse

krchnak | pát bře 20, 2009 3:46 pm

iBluetooth jsem si stáhl a všechno maká vpohodě, jen mě zaskočilo, že je to 15i denní verze, jakým způsobem a kde to mám zaplatit ?

K JB přejde na 100% víc lidí, když se dozvědí, že je možné posílat soubory přes BT :twisted: Ale kritici ho budou pomlouvat pořád, najdou si zas něco jiného !!!

undy | pát bře 20, 2009 4:26 pm

no po tom upgrade mi to vôbec nič nepošle a nepríjme ,predtým som aspoň vedel poslať na Samsung E 720 :|
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

conectmetal | pát bře 20, 2009 9:20 pm

myschoo: tiež mám ten istý problém rád by som odoslal fotky ale niesú dole tie ikonky nato aby som mohol obrázok odoslať. Mali ste ešte niekdo taký problém. Prosím poradte :cry:

Cloud.M@$T?R | sob bře 21, 2009 8:06 am

Kamos mi poslal video soubor, jak ho přehrát?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone