Takže pár odpovědí...
Ad zobrazování radarových dat)
Radary jsou schopny zachytit pouze ty srážky, které se dostanou do paprsku vyslaném z radaru, výška tohoto paprsku nad zemí s větší vzdáleností od radaru pochopitelně roste (zakřivení země), pokud srážky z oblačnosti vypadávají pod úrovní snímání radaru (paprsku), tak je radar nemůže zachytit. Rovněž je problém pokud je déšť velmi slabý (mrholení) díky malé velikosti částic radar rovněž špatně detekuje. S tím se bohužel nedá nic dělat
Ad zobrazení teplot (meteostanic))
Zde jsou použity všechny profesionální meteorologické stanice (SYNOP), které jsou na území ČR (viz.:
http://pr-asv.chmi.cz/synopy-tab/), nechci do aplikace přidávat kdejakou stanici, protože by to bylo značně nepřehledné a také je potřeba mít kvalitní zdroj dat, tj. meteostanici instalovanou tak jak má být.
Ad mizení ikonky nastavení při některých stavech)
Skutečně jak jsem večer psal, tak tomu bylo, chybku jsem našel a už opravil. Ikona nastavení zmizí pokud je iPhone ve vodorovné poloze - leží na stole třeba. Tj. v nové verzi to již bude OK.
Ad předpověď radarových dat)
Aplikace zobrazuje aktuální radarová data... Radary samozřejmě nemohou nasnímat to, co bude, to fakt ještě nikdo neumí

Pomocí animace a následnému pohybu srážkové oblačnosti si snad každý umí určit, jestli u něj asi začnou padat srážky a nebo ne. Předpověď pohybu je značně složitá věc - lze řešit buď pomocí numerických modelů - nízké rozlišení jak časové tak i prostorové a nebo pomocí extrapolace pohybu z předchozích snímků - to realizovatelné je, ale počítá se zde pouze s předpokládaným pohybem srážek, tj ne s žádným vývojem - jestli bouřka vznikne nebo zanikne atd. Nad něčím uvažuji, ale předpověď byla, je a bude značně složitá.
Ad navrh do dalsi verze - rozdeleni rozliseni podle typu pripojeni)
Ok, beru, zapracuji na tom

Ad padani na iOS 5)
Je fakt, ze jsem zatim testoval pouze na simulatoru, ale ted to muze padat z jineho duvodu a to z toho, ze mame ted v serverovne jiz nekolikahodinovy vypadek el. energie a z toho duvodu 2 ze 3 serveru jsou mimo provoz.