kludne stiahni aj tu novu ved v iTunes si tu staru mozes nechat pre istotu 
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
kludne stiahni aj tu novu ved v iTunes si tu staru mozes nechat pre istotu 

iTukan píše:Kdyz jsou verze stejne, tak je to zatim jedno. Jen update vyjde uz jen na novou verzi.
( ikdyž asi ne tak docela když ta nova ma bug jak psal tvurce. ) ale mozna homa i ta puvodní me to nedela )
Ted jsem IT pouzil asi po 4 mesicích 

SteveJSF píše:Trosku jsem se snazil najit rozdily v tom detailu 1km / 2km, ale nenasel jsem zadne. Chapu to spravne, ze 1km znamena, ze jeden pixel RDR dat bude velky 1km? A u 2km bude vetsi - 2km?
Tea Racer píše:ikdyž asi ne tak docela když ta nova ma bug jak psal tvurce. ) ale mozna homa i ta puvodní me to nedela )

. Hned jsem stáhl a jsem rád, že se opět tato aplikace stala základem mých "stálic" mezi aplikacemi !!! Díky, je stále SUPER
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

:D

Pomocí animace a následnému pohybu srážkové oblačnosti si snad každý umí určit, jestli u něj asi začnou padat srážky a nebo ne. Předpověď pohybu je značně složitá věc - lze řešit buď pomocí numerických modelů - nízké rozlišení jak časové tak i prostorové a nebo pomocí extrapolace pohybu z předchozích snímků - to realizovatelné je, ale počítá se zde pouze s předpokládaným pohybem srážek, tj ne s žádným vývojem - jestli bouřka vznikne nebo zanikne atd. Nad něčím uvažuji, ale předpověď byla, je a bude značně složitá.

je to v celku to samy.. ma to fotky z webky tady pobliz me i meteostanici takze no problemo...

Adlo píše:Omlouvám se jestli to tu někde zaznělo. Nečetl jsem všechny příspěvky. Nevím jestli je problém jen u mě nebo obecný, ale zobrazení srážek má ostré (jako by pixelovaté) okraje. Původní app měla zobrazení krásně vyhlazené.
iTukan píše:posledni aktualizovany snimek je ze 17:30, pricemz na strankach CHMI je aktualni z 19:30.