Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Cloud.M@$T?R píše:Kamos mi poslal video soubor, jak ho přehrát?

LoFi píše:Skvělé.. Tak mi funguje posílání i přijímání...
lvl 2 . přijímání mp3 --> pohoda.. v PC najít adresář kde jsem to uložil a ola lá mám to v pc a poslouchám
lvl3. program na prohledávání pc --> ifinder Skvělé funguje, našel jsem v iphonu poslanou pecku
lvl 4. pustit si danou pecku v mobilu (kliknu, otevřít v app --> ipodblablabla.app . ok a nic.. otevře se jen ipod) pomůžete mi jak se dostat přes tento problém jak si pustit mp3 v iphonu v jinym adresaři ?

.
.  , neměl jsem problém ani přeposílání na notebook, dokonce fungovalo i spárování.
, neměl jsem problém ani přeposílání na notebook, dokonce fungovalo i spárování. je best
 je best 

ygy píše:to funguje len ked si nahras do ip fw 3.0 BETA ale nato musis byt developer
 Developer ?
 Developer ?

... a konecna.. 802KB je smrtici hranice..at posilam cokoli:(..nevote nekdo co s tim?
... a konecna.. 802KB je smrtici hranice..at posilam cokoli:(..nevote nekdo co s tim? ... Dobrou noc
... Dobrou noc
conectmetal píše:prosím vás poradte mi niekdo tie fotky sa mi nedajú odoslať nemám dole tie ikonky už máme dvaja tento problém v tomto vlákne. neviem čo stým že by to vyriešil up.

Lidičky pomôžte mu niekdo lebo mi už slzy tecú s buku
 Lidičky pomôžte mu niekdo lebo mi už slzy tecú s buku 

vyzkousel jsem 2 SE... a na jeden to jde v poho a na druhej ne:(.. to se to sekne v tech 802KB... takze ono to asi vsechno facha jak ma... ale zrovna na ten jeden to nejde
  vyzkousel jsem 2 SE... a na jeden to jde v poho a na druhej ne:(.. to se to sekne v tech 802KB... takze ono to asi vsechno facha jak ma... ale zrovna na ten jeden to nejde 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé