Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
jen dotaz, pouzivam tu tvoji beta verzi, kterou jsi tu uverejnil a u vetsiny cisel mam +420 a to se te aplikaci moc nelibi, takze vzdy musim odmazavat tu volacku, mas to v novejsi verzi nejak poreseny?
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
dobra prace hosi.. uz aby to vyslo ale jen bych chtel rict ze by se tam misto dolniho tlacitka odeslat hodilo tlacitko return na odsazeni na dalsi radek.. verte ze se to bude hodit!!!
Alex-alex: prosím Tě, bude ve Tvé aplikaci popř. v updatu možnost zredukovat text tzn. Text bez redukce -> TextBezRedukce
Jinak zatím se mi nejvíce líbí první návrh od usera Honya - jednoduchý, čistý, přehledný.. Pubertální smajlíky bych tam opravdu necpal Tlačítko Odeslat bych prosím nedával dolů, párkrát se mi stalo(v jiných aplikacích), že při mazaní X jsem na něj klikl
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1 Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1 Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
pripadne, ak by to tlacitko "Odeslat" bolo aj v klavesnici, vedla medzernika, tak by som silne doporucoval, este dat potvrdenie odoslania, lebo naozaj pripajam sa k tomu, ze par sms som uz omylom poslal, az do doby kym som nenasiel SMS helper, ktory tento problemik vyriesil
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak