Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

"

"
. Ten zasekany appstore je pravda, ale to je appstorom samotnym, nie ios alebo ipadom 

((
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
Ja ho rano sundam z nabijecky a vecer jsem rad, ze nemam pod 20 %
I kdyz s telefonem nic nedelam, tak kolem obeda mam 90 %

bedo. píše:a ako si teda predstavuješ, aby to malo fungovať? Takto, ako píše Jadro, mi to príde celkom logické, vymedzíš automatike rozsah, v ktorom sa má pohybovať a zvyšok je už na čidle okolitého svetla a príslušnom algoritme. Ideálne by ani nemalo byť cítiť, že je nejaká automatika zapnutá.

Jsem zvedav na baterku. Pred par postmi jsem daval screen jak mi iP4 vydrzi skoro dva dny. Sice moc nevolam, vetsinou jsou to smsky, Safari, bezne aplikace, komunikatory, apod.
niky79 píše:- zapnu (probudim) telefon, ze mi nebude prazit do očí aktualne ručně nastaveným jasem, ale rovnou se nastavit podle aktualnich podminek (to iphone nedela – jas zvysi a snizi AZ pote, co jej odemknete). Predstavte si, ze mate automatiku a jezdce na polovinu. V noci jej vezmete do ruky, probudite home buttomem a ... jste na chvili slepi.
- vy jste si nevsiml, ze kdyz prejdete ze svetla do tmy, ze se jas vubec nesnizi, ackoliv opacne – ze tmy do svetla – se s chuti zvysi?

mrzic píše:niky79: jezdec tam je proto, že každý má jinou potřebu pro nastavení jasu. Někdo chce víc tlumené podsvícení, někdo víc jasnější. Automatika mu řídí jeho přednastavený jas podle světelných podmínek. Jezdec tam má smysl.

byeen píše:Aku mate vydrz baterie na iPade 3rd gen s iOS 6? Neviem ci je to normalne, ale standby mam 49h a usage 8h 15min. Nemam to s cim porovnat, kedze ho mam len od pondelku. Diky !

Takze i toto je mozna ta chybka a pokud to tak je, tak se nemuzes na Apple zlobit, protoze JB neni Applem podporovany 

honziš píše:Jadro: Dovolím si nesouhlasit. Mám jezdec taky na střed a ve tmě se mi podsvícení nastaví na daleko menší intenzitu (jako kdybych ho takřka stáhl na minimum). Když poté vlezu do nastavení jasu a pohnu s jezdcem (a nastavím ho zpět na střed), rázem se intenzita zvýší. Aspoň tak to mám já.
Ale me to teda funguje tak, jak jsem psal... 

niky79 píše:Bedo: ale to mluvis o ipadu 3 a iOS6, ne?
...
Podotýkám, že všechny algoritmy na regulaci jasu, co jsem kdy videl (vyjimkou jsou Apple zarizeni) funguji na techto dvou zakladnich principech:
- zvyseni urovne okolniho svetla: zvysit uroven podsviceni
- snizeni urovne okolniho svetla: snizit uroven podsviceni.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé