Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Jen upozorňuji: posílání NEFUNGUJE. Pracoval jsem až doteď pouze na rozvržení a funkčnosti toho nejpodstatnějšího - formuláře, který je podle mě jednoduchý, přehledný, jasný a 'blbovzdorný', pochopý snad každý a hned. Mě osobně vyhovuje, podle mě je to geniální (nechci se moc chválit ale takovýto výsledek mi udělal obrovskou radost
 Jen upozorňuji: posílání NEFUNGUJE. Pracoval jsem až doteď pouze na rozvržení a funkčnosti toho nejpodstatnějšího - formuláře, který je podle mě jednoduchý, přehledný, jasný a 'blbovzdorný', pochopý snad každý a hned. Mě osobně vyhovuje, podle mě je to geniální (nechci se moc chválit ale takovýto výsledek mi udělal obrovskou radost  )
 )
 Nebo budu moct psat jak chci ja a ono se to samo rozdeli na sms podle max povolenych znaku?
 Nebo budu moct psat jak chci ja a ono se to samo rozdeli na sms podle max povolenych znaku? 

Kdyz se vsechno podari, bude to megahusty
 Kdyz se vsechno podari, bude to megahusty 

Ale drzim palce at se to vse v klidu vyresi!
 Ale drzim palce at se to vse v klidu vyresi!

ale i tka klobouk dolu super práce !
 ale i tka klobouk dolu super práce ! 

určitě se tomu budeme ještě věnovat.
 určitě se tomu budeme ještě věnovat.

a kdybych už to ztučňoval, tak to napíšu jako [b]. A dobře, script odesílání z poslatsms.cz mám, ale i když koukám na zdrojové kódy http://iphonesms.wz.cz/, tak nevidím co je na to stejné, smazání textu z textarea po aktivaci? To snad hned nemusí být totožný prvek
 a kdybych už to ztučňoval, tak to napíšu jako [b]. A dobře, script odesílání z poslatsms.cz mám, ale i když koukám na zdrojové kódy http://iphonesms.wz.cz/, tak nevidím co je na to stejné, smazání textu z textarea po aktivaci? To snad hned nemusí být totožný prvek

To to raci nachmoustam do jedne z praktickeho duvodu
 To to raci nachmoustam do jedne z praktickeho duvodu  Ale delat to nemusis, jestli je to slozite.
 Ale delat to nemusis, jestli je to slozite.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé