Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
me to prijde naprosto nepouzitelny teda, seka se to pres wifi k nekoukani, navic pri vetsim zaseku to obvykle mplayer rovnou zabali a skoncim zpatky na sb (fw 2.2)
Bmargera píše:benedy No tak to se pleteš kámo,protože O2 tV přes GPRS nejede 100%.A ta kvalita je "dobrá" a rozmazaný to neni.Jestli nevěříš tak to zkus.
Já taky nic takového netvrdil,jen jsem řekl že O2 podporuje pouze GPRS a nepodporuje EDGE,o tom že to funguje přes GPRS jsem nic neříkal,to je tvůj boj,já to ani přes GPRS nezkoušel a ani nechci. Jen jsem řekl že Tv přes Wifi jde super a že jsem spokojen,tam kde já se pohybuju je free Wifi signálu a sítí dost .
tak jsem to taky zkusil a zjevne spravne, pac treba ocko mi jede (sekane) jiny kanaly taky (nektery vic a nektery min sekane), ale ani jedna ct se mi nespusti. Proste na to kliknu a nic se nedeje...
na jailbreak FW 2.2 som rozbehal tu TV, sice streamy som si stiahol z tejto diskusie uz ulozene v m3u lebo mne to dako neslo, ale podla toho navodu by malo fungovat vsetko, niektore streamy nejdu(asi) a niektore nabehnu po nejakokom case.. Pri stahovani Mplayeru som mal tiez problemi s error source, ale som skusal a skusal a nakoniec to slo. Mozno by to chcelo nieco lepsie ako mplayer
Urcite by to chtelo neco lepsiho nez MPlayer bohuzel v soucasnosti nic takoveho neni. Tak vetsina problemu je spojena s tim ze ta aplikace neni primarne urcena k prehravani Streamovane TV z Internetu. Kdyby nekdo napsal Aplikaci pouze na Streaming z Webu urcite by byla kvalita nekde jinde ... snad se casem neceho takoveho dockame ... bohuzel na AppStore rozhodne ne.
JJ taky me to seka a je to nekoukatelne, ale sem premejslel co treba tomu dat vetsi cache jestly to vubec teda jde v Iphounu,jsem nasel pouze vymazat v Safari ale to je neco jineho...Tak pokud nekdo vite jak tak to zkuste stoji to za to...
tak Cache s tim moc nenadělá... Je to spíš tím, jak je napsaná aplikace. Pokud je stream v nižší kvalitě, tak to stíhá v pohodě. Jen mě štve, že se občas zvuk rozejde s obrazem a jde si v klidu napřed. Snad v budoucích aplikacích bude něco jako buffer, do kterého se toho načte víc a teprve pak se to pustí...
Tak já mám problém, nejen, že se mi dost trhá obraz téměř u většiny streamů jak pres 3G tak přes wifi (10MB) ale hlavne mi nejede zvuk tak u 75% streamů včetně ČT (kromě ČT24) kde by mohl být problém?
de vám třeba ta čt 2, nebo 24? mě z toho listu, kde je 28 stanic dou asi 4, z toho na 2 se neda koukat jak se trhaj - neni to optimalizovany pro iPhone rozliseni...
prosim vas robil som to kamosovi a vsetko fajn vytvorim private/var/medaia a tam skopirujem ten textovy dokument ale ked mu spustim mplayer tak tam nemam ten streams
to :ygy ,davas do do obyc. textovehu dokumentu?? ak ano tak v nom to mne nezobrazilo ties a dal som to do notepadu a uz mi to islo.... a samozrejme tak koncovka musi byt spravna .m3u
Tiez mi to nechodi miesto toho to otvara nejaky PowerPlayer dole cez tretinu displeja mam ovladace ako v iPode a ziaden stream nejde spustit uz som MPlayer 5x preinstaloval a stale nejde