Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pajcer píše:a co keby si s is precital toto vlakno od zaciatkuved vela z nich je tu uz spomenutych... a tie co su tu neni zatial asi nikto ani netestoval
dodulo píše:tu sa o tom pise viewtopic.php?f=27&t=17709&hilit=itunnel uzivatel padox dal navod co treba spravit
pharlap píše:funguje nekomu iBlacklist a inteliiscreen? mne tedy nee
EDIT: jinak mne facha:
Winterboard,
FiveColumn,
Fivelrows,
dTunes,
Insomnia,
SBsettings,
iBluetooth 1.0.8.
Zajimavy ale je, ze po nainstalovani FiveDockIcon se rozhodil layout FiveColumn a rows.. ikony byly přes sebe a jen ve dvou řádcích. Po odinstalování vše OK, ypet struktura 5x5
Apple changed the API, so it really needs a significant rewrite for some pieces. I don't own an Intel mac, so I don't have access to the SDK.
One person has offered to help, but I don't know if they will have much time to look at it.
undy píše:five icons dock aj five column springboard mi ide na prvý krát
EDIT:poprosím o radu- cydia ma požiadala o essential upgrade ak dám confirm,vždy mi vyhodí toto
neviete,čo s tým?Vďaka
Kolombo píše:asi je to trochu mimo tema ,ale procenta se daji pustit v BoosPrefs a nebo SB seting a nebo te tam zustanou z dob minulych, kdy si mel misto baterky pouze procenta
Alexi píše:undy píše:five icons dock aj five column springboard mi ide na prvý krát
EDIT:poprosím o radu- cydia ma požiadala o essential upgrade ak dám confirm,vždy mi vyhodí toto
neviete,čo s tým?Vďaka
ako si si dal tie percentá na status baterku?
pharlap píše:Ofiko iBlacklist fungujeTj. verse 3.0-1.
Za coz jsem velmi rad!
pajcer píše:co toto: http://www.spaziocellulare.com/ispazio/ ... 1-2-cydia/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé