Taky tedy vytvořím svůj seznam toho, co používám. Všechno mám z AppStore.
Camera Genius [$0.99]Skvělá substituce za oficiální kameru. Zoom, anti shake, časovač a také natáčení videa.
Trillian [Zdarma]Skvělý IM klient podporující mnoho protokolů - ICQ, GoogleTalk, Jabber, Yahoo!, Facebook a další. Také pro jiné platformy (i PC), možnost synchronizace.
IMDb [Zdarma]Novinky z filmového světa, trailery, hodnocení. Rychle a přehledně.
ČT24 [Zdarma]Čerstvé zprávy na dosah ruky. Skvělá je taky možnost pustit stream živého vysílání ČT24.
HiCalc [$7.99]Úžasná aplikace, která mi s matematikou mnohokrát pomohla. Hojně jsem využíval třeba vykreslování grafů.
Shazam [$5.99 / Zdarma]Aplikace analyzující hudbu a následně rozpoznávájící, o jakou skladbu se jedná. Široká databáze, kvalitní rozpoznání. Navíc pokud nejste připojeni k internetu, můžete si analýzu uložit a později odeslat.
A nakonec také pár her:
Plants vs. Zombies [$2.99]Legenda přichází i na iPhone! Kdo nezná, tak musí zkusit. A kdo zná, tak mi dá za pravdu, že je to jedna z nejoriginálnějších a nejchytlavějších her vůbec
Ninja Assassin [$0.99]Skvěle stylizovaná řežba rozhodně stojí za koupi. Určitě vyzkoušejte, pokud se vám ovšem nehnusí pohled na krev.