Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Mám Gmail přez Exchange a push fungují okamžitě, jen jediný problém, že se nezobrazuje diakritika pokud vám někdo zašle email s kódováním češtiny v ISO-8859-2, tak to ukazuje divné paznaky.
Design: Pre mna ma vyznam aj dnes, kedze push notifikacia zerie menej baterku ako push cez exchange. A to dost vyrazne. Skus si to vypnut a uvidis ako sa ti predlzi vydrz.
Co se týká výdrže.. to je téma na dlouho. Já nabíjím každý večer automaticky a neřešim kolik mám %. Den mi ten telefon určitě vydrží. Hry nehraju nebo minimálně.
Push beru jako skvělou službu a využívám. Hodina výdrže baterky stejně neřeší vůbec nic.
Design: neviem ci aspon mylim, ale mam pocit ze rozdiel medzi gmailom cez imap a cez exchange bol v tom, ze na imape v nastqveniach sa da nastavit aby maily vymazaval a nie archivoval. Cez exchange ked mail zmazem, tak sa automaticky archivuje. To ma dost stvalo na exchange.