GPush - Gmail aplikace pro iPhone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

hrubesdusan | stř led 05, 2011 9:25 pm

Re: GPush - Gmail aplikace pro iPhone

jablickar píše:Rumsound: v iPhone to neni vyvedene zrovna nejlepe, ale ten Exchange se opravdu tyka jen kontaktu a kalendare..

ze to je opravdu takto se muzes presvedcit treba na gmail help primo od zamestnance Google..
http://www.google.com/support/forum/p/Google%20Mobile/thread?tid=56e8d104e4d0b4c0&hl=en

Pokud s tim chcete neco udelat, doporucuji zahlasovat v Product Ideas, neni nas tam malo :)
http://productideas.appspot.com/#9/e=cf&t=push

Mám Gmail přez Exchange a push fungují okamžitě, jen jediný problém, že se nezobrazuje diakritika pokud vám někdo zašle email s kódováním češtiny v ISO-8859-2, tak to ukazuje divné paznaky.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
iPhone X 64 GB CZ
Macbook Air 13" Retina 2018
Watch 4 44mm
Airpods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

martan1981 | ned led 09, 2011 10:14 pm

Design: Pre mna ma vyznam aj dnes, kedze push notifikacia zerie menej baterku ako push cez exchange. A to dost vyrazne. Skus si to vypnut a uvidis ako sa ti predlzi vydrz.
Host
Host

Uživatelský avatar Design | ned led 09, 2011 10:18 pm

Co se týká výdrže.. to je téma na dlouho. Já nabíjím každý večer automaticky a neřešim kolik mám %. Den mi ten telefon určitě vydrží. Hry nehraju nebo minimálně.

Push beru jako skvělou službu a využívám. Hodina výdrže baterky stejně neřeší vůbec nic.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

martan1981 | úte led 11, 2011 8:16 am

Design: neviem ci aspon mylim, ale mam pocit ze rozdiel medzi gmailom cez imap a cez exchange bol v tom, ze na imape v nastqveniach sa da nastavit aby maily vymazaval a nie archivoval. Cez exchange ked mail zmazem, tak sa automaticky archivuje. To ma dost stvalo na exchange.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace pro iPhone