Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
japezz píše:Pisete ze staci otocit telefon a displei zhasne, ja sem podrzel Home tlacitko a app spadla na pozadi a normalne sem tlacitkem power uspal telefon a app me rano vzbudila normalne a baterka po 7,5hodinach pri 100% mela 89% + zapnute wifi i telefon na prijmu.
JohnMetsn píše:EEG jez sleduje aktivity mozku a programek, ktery vychazi z mereni, jak se clovek v noci vrti jsou vazne dve odlisne veci.
a.man píše: Navic k memu prekvapeni mi to vzalo jen 15% baterky.
Jirkus píše:Paly, a nejde jenom o tu melodii?
Onehdá jsem byl na jednom intezivním kurzu AJ a tam nás budili podobně a pouštěli nám do toho slovíčka.Vlastně tam ten "program" po celém baráku pouštěli celé dny.
![]()
Efekt podprahového vnímání na různé podněty je jasný, ale odvozovat, že jsi v hladině delta, když ležíš klidně a naopak že jsi v hladině alfa, když sebou na posteli "meleš" mi přijde směšné a může tomu uvěřit jenom ....
Myslím, že když si jakýmkoli budíkem (který to umožnuje) při buzení "pustíš" nějakou vhodnou relaxační nebo new age skladbu - efekt bude stejný.
Bishop píše:Tak včera jsem zakoupil. A těm, co mají problém se vstávaním jako já, vřele doporučujuDostaly mě vibrace při zvuku budíku:) To jsem nečekal...
munku píše:no ja som to skusal uz iba preto ako ste z toho nadseny a myslim si moj dojem z eje to asi na nic ak som bol v noci hore z postele tak i tak to zaznamenalo ze spim:-) a dnes dokonca som nespal a stale hlboky spanok na grafe v danu hodinu takze dalsi program co vam akurat ukaze co dokaze vase psycho:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé