Sleep Cycle

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

JohnMetsn | pon led 18, 2010 2:30 pm

Re: Sleep Cycle

Vyzkousel jsi ten test? Je mozne ze tva matrace je prilis tvrda, ci mobil prilis daleko od tebe.

Uživatelský avatar R.i.x | pon led 18, 2010 4:08 pm

skúšal som, ale nereagoval veľmi citlivo, to je pravda. ale pozeral som si štatistiky a boli tam zaznamenané výchylky.
Apple iPhone 3G, iOS 4.2.1 , JB -Snowbreeze, Vodafone
Host
Host

Mumma | úte led 19, 2010 10:04 am

Mně to funguje - dokonce máme s manželkou velkou společnou matraci, ale program reaguje jen na můj pohyb. Když v noci vstávala, já jsem hluboce spal - podle grafu i ve skutečnosti :D
Nabíječku u postele nemám, ale telefon přes noc sežere cca 20%, takže pohoda... Rozhodně doporučuju!
Host
Host

Uživatelský avatar japezz | úte led 19, 2010 11:02 am

Pisete ze staci otocit telefon a displei zhasne, ja sem podrzel Home tlacitko a app spadla na pozadi a normalne sem tlacitkem power uspal telefon a app me rano vzbudila normalne a baterka po 7,5hodinach pri 100% mela 89% + zapnute wifi i telefon na prijmu.
iTunes 9.2
Ping! Japezz
JB ANO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

munku | úte led 19, 2010 11:53 am

no ja som to skusal uz iba preto ako ste z toho nadseny a myslim si moj dojem z eje to asi na nic ak som bol v noci hore z postele tak i tak to zaznamenalo ze spim:-) a dnes dokonca som nespal a stale hlboky spanok na grafe v danu hodinu takze dalsi program co vam akurat ukaze co dokaze vase psycho:-)

rohe | úte led 19, 2010 9:43 pm

japezz píše:Pisete ze staci otocit telefon a displei zhasne, ja sem podrzel Home tlacitko a app spadla na pozadi a normalne sem tlacitkem power uspal telefon a app me rano vzbudila normalne a baterka po 7,5hodinach pri 100% mela 89% + zapnute wifi i telefon na prijmu.

To tě ale probudil klasický budík, cos měl nastaven v iPhone. Aplikace uvedena na pozadí a následném vypnutí iPhone, prostě nefunguje, teda aspoň u mě. Dokonce při zapnutí iPhone mi naskočil nějaký ten nouzový režim.
Host
Host

Uživatelský avatar japezz | úte led 19, 2010 10:50 pm

Ne ne probudila me ta krasna muzika co tam je nastavena a jeste to krasne vibrovalo :-) klasický budík sem nemel vubec nastaveny.
iTunes 9.2
Ping! Japezz
JB ANO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bishop | stř led 20, 2010 12:15 am

Tak to by mě zajímalo, jak to, že Tobě jde:) Já se přidávám k Rohe, že když to hodím na pozadí, tak to neběží jak má...
Host
Host

Uživatelský avatar a.man | stř led 20, 2010 8:54 am

Takze sem vcera v noci taky testoval a muzu rict ze app. je super. Dokonce sem si ji nechal jen tak na kraji postele, v obalu (golla tasticka) a zaznamenalo to celou noc. V mem pripade jsem bohuzel zjistil, ze toho fakt moc nenaspim :roll: , ale probuzeni bylo fakt prijemne a citlive. Navic k memu prekvapeni mi to vzalo jen 15% baterky.
IP 5 16G, white, T-mobile, nonJB, FW 6.1.4
Testuju iOS 7 bety.
Host
Host

Zahradník | stř led 20, 2010 9:56 am

Tenhle topik je docela zajímavý. Jsem zvědavý kolik lidí ještě nalítne. :mrgreen:

Doktor Riviera ze serialu Simpsonovi by řekl: Nač kupovat drahé EEG (nejlevnější stojí cca. 100 tisíc), když si můžete koupit prográmek za třičtvrtě dolaru. :mrgreen: A komu to nefunguje, ten bude mít špatnou matraci. :mrgreen:

A doktor Dlaha by jen přidal své decentní HA HA HA. :lol: :lol: :lol:

JohnMetsn | stř led 20, 2010 10:09 am

EEG jez sleduje aktivity mozku a programek, ktery vychazi z mereni, jak se clovek v noci vrti jsou vazne dve odlisne veci. Coz ovsem neznamena, ze by i ten druhy nedaval smysl. A i kdyby to vubec nefungovalo, tak dle ohlasu zde je to pro vice jak 75% lidi zde snad nejlevnejsi placebo co jsem videl. I v nemocnicich se davaji tabletky s mouckovym cukrem :)

Zahradník | stř led 20, 2010 10:15 am

No, jestli si myslíš, že se aktivity mozku dají měřit podle vrtění se na posteli, tak tomu klidně věř dál. :)

A jestli si myslíš, že je dobré druhé oblbovat, pak si jen koleduješ o to, aby tě někdo druhý také napálil. :)
Naposledy upravil Zahradník dne stř led 20, 2010 10:38 am, celkově upraveno 1

JohnMetsn | stř led 20, 2010 10:34 am

JohnMetsn píše:EEG jez sleduje aktivity mozku a programek, ktery vychazi z mereni, jak se clovek v noci vrti jsou vazne dve odlisne veci.

Ja nevedel, ze je ta veta tak slozita :D Dve odlisne veci znamena, ze ten programek nemeri aktivity mozku, meri vrteni se v posteli. Ze spankovych studii vychazi ze pri hlubokem spanku nejen ze nemame sny, ale ani se skoro nehneme. Nocni mury se vetsinou objevuji pri poruchach spanku kdykoli, obvykle sny pak vetsinou ke konci spanku. Pri snech a lehkem spanku se proste vrtime vice (take se dost casto pri otoceni z boku na bok na chvili probudime) a tento program nedela nic jineho, nez ze se te snazi probudit v tuto chvili. Zadna velka veda.

Zahradník | stř led 20, 2010 10:44 am

Radši si o spánkových cyklech a způsobu jejich měření něco přečti. :)

JohnMetsn | stř led 20, 2010 10:50 am

Opet srovnavas nesrovnatelne. U spankoveho EEG jsem byl nekolikrat, je pro lidi s neurologickymi poruchami. Tohle je "jen" "hloupa" aplikace vychazejici ze zcela jineho principu. Proc do toho michas EEG? To slouzi ke zcela jinym ucelum nez k rozpoznavani lehkeho spanku k prijemnejsimu probuzeni.

Revin1 | stř led 20, 2010 12:10 pm

Nj, ono se vlastně o všem dá říct že to nefunguje a svést to na placebo efekt :D

1 USD = skoro zadarmo, tak proč to nevyzkoušet.
A jestli to funguje kvůli placebo efektu... no a co :roll:
Hlavně, že to funguje, ne? :wink:

Zahradník | stř led 20, 2010 12:28 pm

Souhlas. Je to každého věc, co se svými penězi udělá.

Kdo chce těch 0,79? vyhodit z okna, ten to stejně udělá a ti ostatní byli varováni. :)

Paly | stř led 20, 2010 12:43 pm

Aplikacia funguje celkom v pohode :) Jirkus, ked som to uz ja vyskusal :D tak to fakt stoji za odskusanie.

Jedno rano som si nastavil budik na 6 rano :) tak som sa nejak prebral skor ako pred siestou, prehodil som sa na posteli a zrazu som zapocul jemny ton :) potom som asi zase zaspal a ked som sa prehodil znova tak zacala hrat melodia dlhsie (bolo 15 min pred 6:00) myslim si, ze uz ma nechcel nechat budicek o5 zaspat, aby sa mi nevstavalo horsie :)

No a zase mam iny den som si nastavil budik na 8:00 rano a to bolo uplne ine, klasicky som sa prebral pred 6:00 a potom som si lahol, zaspal ako drevo a budicek ma pomalicky zobudil tak, ze som o 8:00 vobec nebol nazlosteny, ze musim vstavat :)

A ide tam o to hniezdenie sa v posteli. Tam neide o to aby iPhone vedel kedy ta moze zobudit :) ide o to aby ta zobudil prijemnejsie ako ostatne budiky ;)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Zahradník | stř led 20, 2010 1:40 pm

Paly, a nejde jenom o tu melodii?

Onehdá jsem byl na jednom intezivním kurzu AJ a tam nás budili podobně a pouštěli nám do toho slovíčka. :) Vlastně tam ten "program" po celém baráku pouštěli celé dny. :)

Efekt podprahového vnímání na různé podněty je jasný, ale odvozovat, že jsi v hladině delta, když ležíš klidně a naopak že jsi v hladině alfa, když sebou na posteli "meleš" mi přijde směšné a může tomu uvěřit jenom .... :)

Myslím, že když si jakýmkoli budíkem (který to umožnuje) při buzení "pustíš" nějakou vhodnou relaxační nebo new age skladbu - efekt bude stejný.

rohe | čtv led 21, 2010 9:06 am

a.man píše: Navic k memu prekvapeni mi to vzalo jen 15% baterky.

Tak jsem taky otestoval bez napájení do sítě a mě ubylo 25% baterky.
Host
Host

r.a.c.e.k | sob led 23, 2010 8:00 pm

Koupil jsem vcera a k tomu zrovna z cydie aTimeTool ( na automaticke vypnuti a zapnuti telefonu a wifi ). Baterka do rana klesla asi o 20%.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jolanek | sob led 23, 2010 11:14 pm

Pocas spanku som si prdol a o 30 minut na to ma to zacalo budit;(

Posted with TouchBB on my iPhone

factus | pon led 25, 2010 12:43 pm

I kdyby to bylo jenom o placebu, tak to za těch cca. 20,- určitě stojí, protože to používám aktivně asi už týden a vždycky se mně vstává naprosto skvěle a cítím se krásně vyspaný (i po kalbě) :wink:

4154 | pon led 25, 2010 4:58 pm

U teto aplikace to bude nejspis jen tou melodii.. me to vzdycky zbudi az vten cas kterej mam nastavenej :lol: , ale je fakt ze se me vstava krasne.
iPhone 3G 8GB 4.2.1 bez jailbreaku
Host
Host

blackmanT | úte led 26, 2010 1:14 pm

no tak jsem taky neodolal. Aplikace je to šikovná, akorát nechápu, jak to může někomu vzít jenom +-20% baterie, já ji měl na 100% (sundal jsem ji z nabíječky než jsem šel spát) a ráno po 7mi hodinách jen 10%. Na telefonu by se daly smažit vajíčka jak byl rozpálený, to se mi nějak nelíbí, abych si ho neodpálil.
iPhone 4s 32GB FW 5.1
Host
Host

factus | úte led 26, 2010 4:18 pm

Já jsem v noci telefon sundal z nabíječky, ráno po 8. hodinách spánku jsem se probudil a měl jsem baterii na 85%. Telefon nebyl vůbec zahřátý a to ho mám pořád v silikonovém pouzdře.

blackmanT | úte led 26, 2010 4:29 pm

a když spustíš Sleep Cycle tak jen otočíš potom telefon displejem dolů, nebo to hodíš na pozadí jinak??
iPhone 4s 32GB FW 5.1
Host
Host

factus | úte led 26, 2010 7:41 pm

Snížím jas na minimum a otočím ho displayem dolů (nevím zda aplikace nesnižuje jas na minimum automaticky, ještě jsem to nezkoušel).

blackmanT | stř led 27, 2010 10:38 am

hm, tak jas mám taky skoro na minimum, tak to bude asi ještě něčím jiným, baterka mi obecně ubývá nějak rychle a to jsem děla i restore, asi pošlou IP do servisu.
Dík za info.
iPhone 4s 32GB FW 5.1
Host
Host

Draq | stř led 27, 2010 9:59 pm

TAk sme to zkusil..A je pravda, že ráno se mi vstalo celkem dobře, akorát podle grafu sem skoro ani nespal :D bylo to mezi vzbuzení a sen :D

Revin1 | čtv led 28, 2010 8:47 am

Snižovat jas se nemusí, aplikace používá proximity senzor a displej sama vypne (proto se má pokládat displejem dolů). I když je určitě dobré ho snížit, pokud se budete chtít v noci podívat kolik je (pak stačí telefon jen otočit a ukážou se hodiny).

Korys | čtv led 28, 2010 11:52 am

Jirkus píše:Paly, a nejde jenom o tu melodii?

Onehdá jsem byl na jednom intezivním kurzu AJ a tam nás budili podobně a pouštěli nám do toho slovíčka. :) Vlastně tam ten "program" po celém baráku pouštěli celé dny. :)

Efekt podprahového vnímání na různé podněty je jasný, ale odvozovat, že jsi v hladině delta, když ležíš klidně a naopak že jsi v hladině alfa, když sebou na posteli "meleš" mi přijde směšné a může tomu uvěřit jenom .... :)

Myslím, že když si jakýmkoli budíkem (který to umožnuje) při buzení "pustíš" nějakou vhodnou relaxační nebo new age skladbu - efekt bude stejný.

Ptýrov? Hampsons? :D tam buděj skvěle a fakt to funguje,jemná huda se slovíčky,ikdyž jsem tam chodil pravidelně uplně nachcanej spat ve 4 ráno,ráno v 7 sem byl jak ptáče.... Doufám,že tahle aplikace bude fakčit stejně,bylo by to příjemný a za 20 kč proč ne :)

ondraj-94 | čtv led 28, 2010 5:09 pm

u mě funguje tohle :D stačí si říct v kolik vstanu před spaním říkám vstanu v 7 a pěkně se vyspím a funguje to :)

Jinak sleep cycle mě hodil tohle hodinu sem byl vzhůru (hýbal se) jinak ani rána
Moc to nefunguje ... když sem si dal test tak to jen reagoval když sem tvrdě řezal o postel a to ve spánku asi nebudu :lol: :lol: :D :D

Razerman | čtv led 28, 2010 5:14 pm

Tak máš asi tvrdou matraci a nebo spíš někde na prkně který se opravdu mco nepromáčkne :-D
Já za sebe říkám že placebo efekt asi funguje a mě se vstává lépe a radostněji.

Uživatelský avatar STepik | sob led 30, 2010 12:12 pm

Bishop píše:Tak včera jsem zakoupil. A těm, co mají problém se vstávaním jako já, vřele doporučuju :) Dostaly mě vibrace při zvuku budíku:) To jsem nečekal...

Ahoj, tak jsem si to taky pořídíl a jak píšete že to vibruje když zvoní tak mě to nevibruje... Nevíte čím to je? Nestalo se vám to taky?

Díky, Stefil
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
Senior uživatel
Senior uživatel

rohe | sob led 30, 2010 12:56 pm

Taky jsem si to myslel, ale ono to vibruje až po chvilce.
Host
Host

Bishop | sob led 30, 2010 1:24 pm

Jo jo, zrovna když si říkáš, že by sis ještě chvilku dáchnul, tak Ti začnou do postele valit vibrace, tak už Ti to nedá a vstaneš:) Jinak mně to tedy začne taky až po chvilce, nevím, kde by mohl být u Tebe problém... Zkus to nechat déle zapnuté...
Host
Host

Uživatelský avatar STepik | sob led 30, 2010 1:37 pm

aha tak diky dneska večer vyzkoušim (možná hned :wink:)
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
Senior uživatel
Senior uživatel

EMI-DJ | ned říj 10, 2010 9:50 am

Funguje někomu tahle aplikace na Iphonu 4, ios 4.x? Aplikace funguje v pohodě, kalibrační test reaguje na pohyby, vše funguje normálně, až na to, že se žádné pohyby neregistrují do logu. Stejný problém i u Easy wake up a u ještě jedný, která byla free, myslim že to byl sleep tracker.
Že by ještě nepodporovali Iphone4 ? Např. easy wake up má update z konce září...
Host
Host

semircok | úte lis 09, 2010 2:00 pm

munku píše:no ja som to skusal uz iba preto ako ste z toho nadseny a myslim si moj dojem z eje to asi na nic ak som bol v noci hore z postele tak i tak to zaznamenalo ze spim:-) a dnes dokonca som nespal a stale hlboky spanok na grafe v danu hodinu takze dalsi program co vam akurat ukaze co dokaze vase psycho:-)

nerozumiem o co ti ide, len rypes. je vedecky dokazane, ze clovek sa v urcitych hladinach spanku prevrati na druhu stranu, alebo sa zamrvi. Vtedy je clovek najviac pri vedomi a je to najlepsi cas na prebudenie, pretoze sa nemusi dlho spamatavat z toho ze sa zobudil. vsetko toto su fakty a tvorcovia tohto softwaru to len vyuzili.

v hlbokom spanku je telo bez pohybu, co vystvetluje to, ze to zaznamenalo ze "spis", nevidim dovod na vysmech, aplikacia spravila presne to, co mala. ak si cakal, ze sa ti to pripoji do hlavy, tak treba podotknut, ze je to len telefon a nie neurostimulator :lol: :lol: :lol: :lol:

na trhu existuje vela zariadeni fungujucich na tomto principe a ich predajnost je podstatne vyssia ako kozmodisk.

tu si mozes prestudovat predtym ako sa zacnes vysmievat z niecoho, o com evidentne nemas ani sajnu: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep#REM_sleep

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone