Antabelus píše:Děkujeme za kritiku a snížení motivace.
(to je jen vtip, samozřejmě)
Abych pravdu řekl, více méně bez problémů se snížím na úroveň některých zdejších spekulantů, které tímto označuji za idioty, a teď se tady třeba pos*erte a udělejte ze mě člověka bez charakteru, smlněte si. Dejte mi upozornění, jistě si ho zasloužím.
Ano, řekl jsem, že jak to bude s lite verzí se uvidí. S Alexem jsme došli k závěru, že odesílání do sítě T-Mobile bude implementováno i do free verze, se kterou se ale už dále hýbat nijak nebude. V dalším vývoji se budeme plně soustředit jen a pouze na placenou app, což z ní udělá atraktivnější, než tu free. Nevím, co se vám dále nelíbí, to co bylo původně avizováno bude také splněno, to že jsme se rozhodli vytvořit i placenou verzi je jen a jen naše rozhodnutí a kolik si vyděláme, do toho nikomu nic není. I kdyby to bylo třeba jen pár stovek, já z toho radost mám. Aplikaci si stejně koupí pouze ti, kteří nás chtějí podpořit. Ostatní to snad nemusíte řešit, vy si stáhnete buď tu free, nebo si najdete cracklou verzi, o vašich schopnostech nepochybuji.
Fandím Vám! Vaše placená aplikace vytvoří tlak na konkurenci a ta také bude svou aplikaci vylepšovat. A to pro nás, platící zákazníy, bude jenom dobře.