Sk1X1 | sob čer 05, 2010 8:55 pm
s tim tvrzenim si dovolim nesouhlasit, že je někdo moderátor není důkaz toho, že je chytrej... To si hodně z nich jenom myslí (nic proti tobě)... Já se slušně chovám, ale nemam rád "nafoukaný" adminy (obecně, nic konkrétně na tebe nebo někoho dalšího)
A abych nebyl OT: Ta hra je zajímavá, docela by mě zajímal ten princip fungování...
Souhlasit / nesouhlasit je tvoje právo. Je otázka, co je ještě podle tebe slušné chování a co již hraničí se zásadami slušné morálky. Nevím ani, co je podle tebe "nafoukaný" admin - jediným adminem je zde Julek, takže opatrně s titulováním, on je majitelem fóra, on si sem může pozvat koho chce a také odsud může vykázat kohokoli. To on si vybírá moderátory...
Všimni si, že nepoužívám zájmeno "on" psané jako "On", čímž chci naznačit, že není žádným Bohem ani pro nás, ani pro uživatele. Je jen hostitelem na svém fóru a my moderátoři jsme jeho pomocníky, nikoli přisluhovači nebo otroky. Ty i ostatní pochybovači a kritici mějte na paměti, že jsme něco jako jeho prodloužené ruce. Nezneužíváme svého postavení, jsme také jen jeho návštěvníky. Naše služba není nikterak honorovaná, děláme to dobrovolně. Být moderátorem je řehole. Být moderátorem znamená být zároveň terčem, na který se snadno míří. Být moderátorem znamená mít spoustu nepřátel, ale i přátel. Servilní "přátelé" nejsou praví přátelé. Administrátor má, díky své pozici, více potenciálních servilních přátel než moderátor. Proto si na něj nikdo nedovolí útočit tak jako na moderátory. Znovu opakuji, že moderátoři jsou jeho prodlouženýma rukama. Tím nechci říct, že touží po "do zadku lezoucích" přátelích. Cizím slovem se tomu říká doprdelevlezismus. Beavers.
edit. omlouvám se, zaměnil jsem znovu admina s moderátore, jsem navyklej z hraní online her, kde jsou jen admini...
Naposledy upravil
Sk1X1 dne ned čer 06, 2010 3:04 pm, celkově upraveno 1