Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
ja jsem teda hoodne zklamany...design/grafika hrozna, ovladani aplikace je ta divne (app ct24 to ma vyreseno luxusne), nejde pustit pouze audio, kdyz sem zkousel, tak se na 3G video nenacetlo vubec..doufam, ze aplikace projde jeste nejakou rapidni zmenou
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
rozjel to nekdo pres 3g nebo jede jen pres wifi? Ted rikali ve zpravach ze letosni MS v hokeji kvuli pravum na iphonu nepojede,tak doufam,ze budu na vsechny nase zapasy doma
MacBook Pro 13" (2011), core i5, 4GB RAM Iphone 4 16 gb Iphone 6 16 gb space gray olaf3788@gmail.com
To je načtení videa zpět.Asi o těch 30 vteřin.Ale nevím kdy je to funkční
Trochu mi vadí,že když mám spuštěno jak ČT4 nebo ČT24,tak po přechodu aplikací do pozadí ovládám bočními tlačítky IP stále hladsitost těchto aplikací a ne hlasitost vyzvánění Ip
Aplikace pro iPhone i iPad musí mít oba interfaces, takhle to je "iPhone only" aplikace, kterou samozřejmě iPad zvládne, ale není pro něj. Škoda, sice ten obraz jde roztáhnout, koukat na to taky jde, ale zajímalo by mě to rozlišení.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Staci ze funguje stream, tak nechapu co jeste resit u teto app. Sam jsem web designer a moc se mi v app design nelibi ale to neni podstatne. Na iPad doufam bude...
Mně ten přenos teda nejde, píše mi to, že vysílání momentálně není dostupné. Kromě iPhonu a iPadu jsem to zkoušel i na notebooku a dopadlo to stejně. Jsem v Košicích. Takže to sleduju jen textově..
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Zdravim,meto take nefunguje na 3G internet od Vodafonu kdyz dam jinou simku treba s O2 3G internetem tak to funguje.Jinak pres wifi to funguje paradne.Tak doufam ze tuto chybu co nejdrive odstranej.
4engel Zkoušel jsem to průběžně v průběhu celé první půle a pak ještě jednou kolem 60. minuty. Kromě zdejší WiFi jsem testoval také data od slovenského T-Mobile, ale nepochodil jsem.
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Tak jen takovej postřeh na kterej jsem tu narazil, tahle aplikace na ipadu běží a pokud máte JB tak doporučuji z cydie stáhnout aplikaci fullforce která dokáže aplikaci zvětšit na celý display a i video je v lepším rozlišení.
Funguje vam korektne stream? App pouzivam obcas na ipadu kde pri streamu pres wifi byvalobraz krasne cisty a koukatelny, jeste minuly tyden jsem takhle koukal na tour de france, Kdyz jsem ji zapl vcera tak obraz byl rozmazly, tak jako kdyz ji streamuji na iphonu a mam pomale pripojeni, myslel jsem si ze je to wifi pripojenim a ze je pomaly download, bohuzel doma je problem stejny, jak na iphonu tak ipadu, a zkousel jsem stream i pres 3G kde mam vyzkousene ze obraz byva cisty a stejny vysledek jako pres wifi. Muzete to nekdo vyzkouset? Kdyz jsem zkousel ct24 tak tam byl obraz krasne cisty, takze problem bude asi u app ct4 ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Koukate nekdo dneska pres tuto app na fotbal? Minuta streamu, pak jenom zvuk a pak se to sekne, tak jestli to nekomu bezi korektne, mi to zatim u zadneho fotbalu nebezelo bez problemu, vesmes vzdy stejny problem jako jsem popisoval.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
EDIT: tak deuhej polocas to bezelo docela fpoho... Jen skoda, ze jsme nehrali stejny styl jako v prvni puli... Ale i tak to byl uspech. Takze HOSI DEKUJEM