SERVIS 24 Mobilní banka [AppStore, FREE]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar mike-biker | pát lis 30, 2012 10:42 pm

Re: SERVIS 24 Mobilní banka [AppStore, FREE]

Pokud máš účet, tj. přihlašovací jméno a heslo, tak proč ne?
Btw. Na iPhone to mám samozřejmě též v aplikaci Servis24. :)
iPhone 11 Pro Max Space Grey
iPhone 6 16GB Silver as reserve
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Moderator fóra
Moderator fóra

Jorgas | sob pro 01, 2012 6:01 am

Uvidime. Zatim uz 2x nez jsem stacil aktivovat ten S24 tak mi expirovaly aktivacni udaje tak snad napotreti :-) jen kvuli SS jsem to nehrotil.

Proc se ptam, protoze u jine banky kdyz mam online card (ib k jednomu produktu) ke kreditce - tak ten v jejich "smart" aplikaci videt neni... Pry jenom kdybych mel ucet, tak by mi to zobrazili. Taky kdyz mas vice produktu tak je vidis v IB pohromade. Jeden totiz nikdy nevi.

jeenik | sob pro 01, 2012 6:54 am

Aplikace je super. Jediná výtka, dost mě to otravuje, když zadávám platební příkaz a najedu na datum, tak se mi tam objeví klasická kolečka s dnem, měsícem a rokem. Proč tam není i den v týdnu? Když se trefím do víkendového dne, tak se to dozvím až při odeslání příkazu, kdy mě to suše oznámí, že platba byla odsunuta na první pracovní den.... Což někdy už může být problém, pokud nechci příkaz odesílat 5 dnů před termínem... Přitom iOS se zadáváním data včetně označení dne v týdnu nemá problém. Když chci přeskočit do kalendáře, tak se musím znovu do aplikace přihlašovat... Nikomu to nevadí?
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mrzic | stř bře 04, 2015 3:46 pm

Česká spořitelna vydala pár nových aplikací (teda alespoň pro mě nových, narazil jsem na ně náhodou :-) )

Lístkomat - není potřeba čekat na pobočce, stačí si vygenerovat číslo v aplikaci a přijít na pobočku, až na mě přijde řada

https://itunes.apple.com/cz/app/listkom ... 68803?mt=8

Můj stav - zobrazení stavu účtu vč. widgetu do NC (jen stav účtu, transakce nejdou zadávat)

https://itunes.apple.com/cz/app/muj-sta ... 68799?mt=8

Investiční centrum - kurzy, prognózy, analýzy atd.

https://itunes.apple.com/cz/app/investi ... 97566?mt=8

mPOS - terminál mPOS, schopný přijímat všechny nové typy plateb (ne jen platební kartou)

https://itunes.apple.com/cz/app/mpos-ce ... 50867?mt=8

BUSINESS 24 - mobilní banka

https://itunes.apple.com/cz/app/busines ... 06227?mt=8

Mobilní REV - pro smluvní odhadce nemovitostí pracující pro ČS

https://itunes.apple.com/cz/app/mobilni ... 73382?mt=8
Finance
05.12.2024 11:45
Velikost: 14 MB
Cena: US$ 0
Hodnoceni: 0
od 0 lidí
QR code
Ceska sporitelna, a.s.
BUSINESS 24 Mobilní banka 2.18.0
The BUSINESS 24 Mobile Bank application enables our business clients to access their business accounts.

Application features:

• Account overview
• Create and sign a transaction
• Payment by scanning a QR code
• Transaction history
• Map of branches and ATMs
• Security through client certificates
VÍCE O APLIKACI
Powered by iPhone.cz
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

mrzic | úte črc 11, 2017 12:23 pm

Nezkoušíte někdo tuto novou aplikaci od České spořitelny?

https://itunes.apple.com/cz/app/george- ... ?l=cs&mt=8

Vadí mi, že když aplikaci opustím, jsem stále přihlášen.
Finance
21.05.2025 07:55
Velikost: 334 MB
Cena: US$ 0
Hodnoceni: 4.836
od 1811 lidí
QR code
Ceska sporitelna, a.s.
George Česko 25.14.33
Join 3 million users taking care of their finances with George
The George app gives you a clear overview of your income, expenses, investments, and insurance anytime, anywhere. Access all your financial information quickly and easily, right at your fingertips.

Key features:
• Manage your money: Track your income and expenses, set payment reminders, and adjust card limits.
• Keep your money safe: Easily block lost cards, view your PIN, or withdraw cash from an ATM via a QR code. Verify via app that it’s really us calling you.
• Ultra fast payments: Make instant payments to local banks, pay bills via QR codes, and set up standing orders.
• Save money and get discounts: Earn cashback with the Moneyback program. Offers change regularly.
• Invest easily: Invest in ETFs, funds, stocks, or even partial shares, and track their performance directly in the app.
• Apply for products: Choose from over 50 products, including credit cards or insurance, right in the app.

Your financial health partner
George is your personal guide to better financial management. It helps you save on specific expenses and even shows you how to earn extra money, like through government benefits. Let George guide you through your finances and stay financially FIT with just a few clicks.

Seamless payments
Add your card to Apple Pay and enjoy quick, secure payments with your phone or watch – online and in stores.

Child-friendly banking
George for Kids is George specifically designed for children up to their 15th birthday. Teach them how to tak care of their financial health with George and get it for them for free, with their own account – and from age 8, even with a card. As a cherry on top, George offers playful financial tips tailored to your child's age.

George does so much more. Try it today! Download the app, set up your free account, and join those who earned an extra 8,235 CZK on average last year.

Your Česká spořitelna
VÍCE O APLIKACI