[KONEC] Simple TV (tv v iPhonu, 2.99€)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

aramis1 | pát čer 08, 2012 6:40 pm

Re: Simple TV (tv v iPhonu, 2.99€)

Zamw: klidne.. Napis mi kdyz tak sz

Jo a jinak ted nejde ani jeden program... Jak vam?
vlastním ještě iPhone 3GS bez JB
utraceno v App Store 25,12+ €
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ABAB | pát čer 08, 2012 9:29 pm

iPad NEW mi fungují všechny programy.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2Obrázek
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
Obrázek
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Max87 | pon čer 11, 2012 1:04 pm

St: nedala by sa zriesit free demo verzia? Na vyskusanie, ako to funguje a pod.
Ktore SK televizie tato app podporuje?
Dakujem
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

St. | pon čer 11, 2012 3:42 pm

urcite dala, ale momentalne mame veci s vyssi prioritou ..
Seznam TV stanic je jiz k dispozici v informaci o aplikaci.

St.
Host
Host

V!RUS | čtv čer 14, 2012 7:28 am

Aplikace uz je stažena z AppStore. Vrati se tam?
Host
Host

neilz | čtv čer 14, 2012 9:17 am

Tak uz je asi smazana ze appstoru
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar cuting | čtv čer 14, 2012 9:46 am

Max87 píše:St: nedala by sa zriesit free demo verzia? Na vyskusanie, ako to funguje a pod.

:) 3 dolary se ti zdaji moc ? To je jedna krabicka cigaret a nebo dva šálky kafe (někde ani jeden)

Jinak to, že to zmizelo ze store se dalo čekat. S legálností streamů to bylo jistě za hranou a Apple si pochopitelně nechce dělat problémy, že nějaká aplikace na jejich store umožňuje nelegální aktivity. Ale když to bude tak dobře funkční, jako doposud, tak autorům jistě někteří jedinci rádi zaplatí nějaké Donate a mohou to šířit na vlastní riziko dál podobně, jako nedávno autoři podobné aplikace, kterou jsem zde již zmínil.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Radek Novotný | stř čer 27, 2012 10:06 am

Jo už je pryč, tohle je opravdu za hranou legálnosti a už v tom museli být i právníci televizí. Je opravdu zajímavé co Češi zkusí...

Není problém udělat aplikaci, která bude vysílat všechny televize najednou. Technologicky je to velmi jednoduché. Už jsme o tom před třemi lety v Mediawork uvažovali. K tomu je nutné buď mít potvrzené od každého poskytovatele obsahu, že je možné tak učinit (držitel obsahu musí mít právo k vysílání na internet a to například holywood jen tak nedá, takže to naše české televize dál neposkytnou ). Nebo je nutné si opatřit relativně levnou licenci pro vysílání alá "kabelová licence" - cena asi 50 000Kč ročně. Zde je možné tuto licenci použít k broadcastu všech stanic, ale za určitých podmínek (tam budou určitě problémy s koncesionářskými poplatky)...apod. Po debatě s právníky jsme tuto cestu raději opustili, protože to zavánělo nekalou hosp. činností.

V době, kdy jsme to řešili to možné nebylo a nevím o tom, že by se měla situace dnes změnit.

Je velmi podivné, že Apple takovou aplikaci vůbec schválil. Pokaždé, když jsme naši aplikaci vypouštěli tak jsme museli dokládat licenční smlouvu na provoz.

tatamuk | čtv lis 29, 2012 5:02 pm

Zdravím, už několik dnů nejde Nova Cinema, psal jsem autorovi, ale odpovědi jsem se nedočkal, máte prosím někdo nějaké info. Děkuji
MacBook Air - iPhone 2,3,4,5,6,7,8 - iPad Mini - ATV - iPod Shuffle - Apple Watch - AirPods
Host
Host

Uživatelský avatar TDa | čtv lis 29, 2012 7:43 pm

Aplikace už je stažená z appstore (taky používám), kdyžs ju kupoval tak tam bylo napsané že může přestat fungovat, že to může porušovat nějaký zákon, že je to tvoje investice. Odpověď bych ani nečekal
iPhone expert
iPhone expert

dreamsat1 | čtv bře 21, 2013 6:52 pm

Konec,nebo jen vypadek ??
Host
Host

Uživatelský avatar cuting | čtv bře 21, 2013 8:09 pm

Vypadá to, že konec. Aplikaci jsem z telefonu smazal, po startu okamžitě spadne. Upřímně, nedivím se . Bylo jen otázkou času, kdy tuto aplikaci Apple nejenom stáhne ze store ale i znemožní její funkčnost. Ale nevadí mi to. Na iPhonu na cestách se dívám jen na legální zpravodajství 24 a nebo na pořady z archivu ČT iVysílání a nebo Prima. Voyo jde mimo mě . Takže z mé strany žádné slzy :)
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

tatamuk | čtv bře 21, 2013 8:49 pm

Toto se občas stává. Já bych tedy byl smutnej, kdyby to už nešlo.
MacBook Air - iPhone 2,3,4,5,6,7,8 - iPad Mini - ATV - iPod Shuffle - Apple Watch - AirPods
Host
Host

Uživatelský avatar ABAB | pát bře 22, 2013 6:22 pm

Už opět funguje.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2Obrázek
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
Obrázek

Uživatelský avatar TDa | sob bře 23, 2013 4:28 pm

nezkoušel někdo jestli jde upravit rozlišení na iPhone 5? To je uplně nesmyslné když je video useklé z krajů, protože je to app pro staré displeye a i zespodu ZÁROVEŇ, protože tím že je to useklé z boků máme jiný poměr stran.
iPhone expert
iPhone expert

26peto | ned bře 24, 2013 9:44 am

Kde sa da stiahnut tato aplikacia ,z ktoreho app store?
Host
Host

Uživatelský avatar cuting | ned bře 24, 2013 9:46 am

Už nikde. Apple ji už z obchodu odstranil.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

26peto | pon bře 25, 2013 12:10 pm

ide to super :-)
skoda ze len cez wifi
Host
Host

Uživatelský avatar cuting | stř bře 27, 2013 12:46 pm

No, až tak super to nejde. Nainstaloval jsem aplikaci na zkoušku zpátky z iTunes, kde ji mám uloženou a na iPhonu 5 s posledním systémem se spustí, ale jednak nepřehrává aktuální pořad běžící v televizi, ale po cca jedné minutě přehrávání zatuhne úplně.
Možná to někomu může fungovat na iPhonu 4 a nebo na starším systému, ale na novém telefonu s posledním systémem ani omylem. Alespoň u mne to nejde. A manželce na jejím iPadu s posledním systémem také ne.... Takže jsem tuto aplikaci opět z telefonu odstranil. Ale nijak mi chybět určitě nebude. :)
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Bartsin | stř bře 27, 2013 7:10 pm

Ja ji mam na ip5 s iOS 6.1.3 a vse funguje O.k. Jediny rozdil (i kdyz by to asi nemelo mit zadny vliv) je, ze jsem ji nikdy neodinstaloval a pak nenahraval zpet z itunes. A me by docela chybela. Nezapomenu- jak jsem na sluzebce v Indii sledoval fotbal :-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tatamuk | stř bře 27, 2013 9:16 pm

Myslím, že nejde Nova, Nova Cinema a Barrandov.
Host
Host

St. | sob bře 30, 2013 1:43 am

Zdravim po case ..

server je momentalne mimo provoz, z duvodu podezreni z napadeni, ceka jej kompetni
reinstalace, par dni to potrva, nicmene pojede dal, navzdory ruznym vyjadrenim o pokusu "rychle vydelat" a po pul roku se vykaslat na platici zakazniky.

Usmevna je reakce p. Radka Novotného (par prispevku vyse) ktery sam inicioval hon na tuto aplikaci, bomardoval nas a Apple namitkami, ackoli nedolozil jakakoli sva prava ke streamovani verejne dostupnych programu, jen se ohanel verejnym prohlasenim (veskera korespondence s nami a Apple je po vyzadani dispozici, vzhledem k tomu, ze slo o oficialni vyjadreni pod hlavickou Mediawork). Jeho postoj koneckoncu muzete konzultovat s nim, tel: +420 724 020 361, mail: radek.novotny@mediawork.cz (kontakt dostupny na http://www.mediawork.cz )

On ma na svedomi stazeni aplikace. Jeho vyjukane vystoupeni nad "kritickou situaci v CR " ve spatne padnoucim obleku najdete zde (http://www.ceska-media.cz/article.html?id=359127) .

Obcasne vypadky jsou zpusobene tim, ze servery nelze bez dotaci (cca 500W/h a dedikovany 1Gb konektivity do NIXu) vyuzivat pouze pro ucely aplikace a jsou pouzivane pro testovani.

Nam se bohuzel nepovedlo prolomit barieru prav nad verejne dostupnymi kanaly, smutne je, ze se o to pricinil bezvyznamny soukromy subjekt, ktery "byl poskozen" ve sve neschopnosti bojovat za, podle naseho nazoru, prirozena prava konzumentu verejne zdarma dostupnych stanic. Vzhedem k narustajici poptavce uzivatelu tabletu a chytrych telefonu je to BTW jen otazka casu, nez se zazite postupy prezkoumaji a majitele prav pochopi, ze zpristupnenim volne siritelnych programu pro prenosna zarizeni jen vydelaji. Doufame, ze jsme jen dalsi vlastovka v nevyhnutelnem.

St.

EDIT:
PS: po konzultaci s reditelem Nova sekce internetu a ostatnich interaktivnich sluzeb jsme dosli k rozhodnuti ukonceni prodeje aplikace (nikoli za strany Apple). Pravni oddeleni CT se spokojilo s timtez. Dalsi provoz aplikace na nase naklady bez moznosti ji zakoupit nebyl omezen.

reakce k prispevkum v diskuzi:
Program ve full-size nema vliv na rozliseni iP5, ale dalsi vyvoj z hlediska pomeru stran neni pravdepodobny.
Aplikace jede bez problemu na iP5 posledni fw.
Problemy s jednotlivymi kanaly (Nova, Cinema), vzhledem k vyuzivani aplikace samotnymi vyvojari budou do budoucna reseny ;)
O ukonceni provozu vcetne praveho duvodu budete informovani na http://www.iostv.cz . Jakekoli spekulace pri momentalni nefunkcnosti jsou liche.

St.

EDIT2
PPS: funkcnost pouze pres WiFi si vynutil Apple ve svych podminkach schvaleni. Nebyli jsme schopni/ochotni pri spusteni aplikace investovat do multistreamu splnujicich podminky pro provoz na celularnich sitich.
Naposledy upravil St. dne sob bře 30, 2013 3:00 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

Uživatelský avatar TDa | sob bře 30, 2013 2:36 pm

Děkuji za vyjádření, informace jsou vítané :)
Ještě k tomu rozlišení pro iPhone 5: náhodou nejde že bych něco přepsal, popřípadě kde najdu soubor který bych přepisoval? Za případnou odpověď děkuji
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar cuting | ned bře 31, 2013 1:15 pm

Oceňuji obsáhlé vyjádření autora aplikace, ale ani to na stavu nic nemění. Nevím, jak komu, ale mě osobně od updatu na posledni 6.1.3 korektně nechodí , opakovaně jsem ji zkoušel neúspěšně zprovoznit . A s ohledem na nevyřešená autorská práva ani chodit nebude. Tato aplikace je určitě zajímavá, ale ne, že je na hraně, ale je již za hranou legálnosti a sebelepší úmysly tyto problémy nikdy nevyřeší. Ne, nelituji těch pár směšných dolarů. Bylo to fajn (komu to funguje, tak ještě možná je) a určitě to ukázalo, že to jde. Ale dokud se bude pohybovat za hranicí legálnosti, tak se nic nezmění. Snaha a nadšení pro věc je jedna věc a těch pár dolarů určitě zasluhuje , ale realita legality je věc druhá. A upřimně, nevěřím, že tuto "zeď" se podaří někdy překonat.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

3NDor | ned bře 31, 2013 1:30 pm

Pěkná aplikace občas jsem s kámošem koukaly na fotbal či něco když jsme byli u nás v bageterce. Jen škoda že to teď keklo a není to na můj 3G šrot ikdyž ten už by to asi nestíhal.

Uživatelský avatar zdcerny | ned bře 31, 2013 3:21 pm

Jediná pro mě solidní aplikace, kde jde TV sledovat. Občasné výpadky toleruji a držím palce do budoucna.
Obrázek iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Obrázek Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
Obrázek iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

tatamuk | pon dub 01, 2013 7:58 am

Já také oceňuji Pána z čistého klubu iOS a ptám se o jaké nelegálnosti mluví. Podle jakého práva je aplikace nelegální. Vždyť programy jsou volně dostupné "vzduchem" a program vlastně simuluje DVB-T tuner. Naopak se vysílání přiblíží více lidem = více reklamy pro vysílající? Já prostě nechápu co komu na aplikaci vadí. Ano, pokud by to bylo např. placené satelitní vysílání, tak neříkám ani slovo, ale v tomto případě kdo je bez viny ať hodí kamenem ...
Host
Host

St. | pon dub 01, 2013 12:42 pm

majitelum prav vadi, ze na nich "vydelavame".
Sice jsou stanice dostupne vsude zdarma, ale to se nevylucuje.

Konkretne byly zmineny programy vytvorene pro stanice, typicky ceske serialy.
Host
Host

DJBulwa | pát dub 05, 2013 7:09 am

zdravím, ipad new, iphone5 aplikaci spustím, ale program se nespustí a následně se aplikace vypne. Dostal bych nějaké info? Mám již aplikaci vymazat?
Díky všem
Host
Host

Uživatelský avatar rony | pát dub 05, 2013 8:14 am

tatamuk píše:Já také oceňuji Pána z čistého klubu iOS a ptám se o jaké nelegálnosti mluví. Podle jakého práva je aplikace nelegální. Vždyť programy jsou volně dostupné "vzduchem" a program vlastně simuluje DVB-T tuner. Naopak se vysílání přiblíží více lidem = více reklamy pro vysílající? Já prostě nechápu co komu na aplikaci vadí. Ano, pokud by to bylo např. placené satelitní vysílání, tak neříkám ani slovo, ale v tomto případě kdo je bez viny ať hodí kamenem ...

Pozri, keby si autor aplikacie postavil backend systemy prijimajuce TV signal a konvertujuce ho do streamu do jeho aplikacie, urobil si dohodu s vlastnikmi danych TV o tomto sposobe distribucie, tak je vsetko v poriadku. Pokial ma pamat neklame, ide o retransmisiu, co sa naozaj nemusi pacit vlastnikom danych TV stanic nakolko to nie je tak jednoduche, ako to ty vidis "viac reklamy". Prava na vysielane filmy su totiz aj limitovane geograficky a aj na konkretne sposoby vysielania.

Autor aplikacie ale spravil to, ze si dohladal CUDZIE streamy a tie len zabalil do aplikacie. Cisto prakticky by sa to mne ako vlastnikovi hardwaru, internetovej linky pre STREAM nepacilo, ze niekto robi nieco taketo a obchadza MNOU zvoleny sposob zobrazovania streamov (napr. cez moju aplikaciu, na mojom webe atd.). A hlavne by sa mi nepacilo, ze autor takejto aplikacie za to pyta peniaze len pre seba.

Takze problemov je tam viacej ako si myslis. Fakt, ze pre koncoveho divaka je dany TV kanal zadarmo este neznamena, ze je zadarmo pre prevadzkovatelov systemov, ktore sprostredkuvaju pozeranie takychto TV kanalov.

Mozeme sa tu donekonecna hadat nad tvojou predstavou, ze to je podla teba ok, no v skutocnosti niekto tie streamy prevadzkuje A NIE JE TO LACNA zalezitost, inak by kazdy Janko postavil server na streamovanie video signalu. Ukazuje sa, ze ti, ktori to robia su citlivi na to, ze si niekto cudzi bez dohody s nimi postavi svoje koncove zariadenie, ktore takyto signal vyuziva. Oni totiz platia prevadzku a nemaju nic z toho, ze im pribudli divaci z cudzieho systemu. No a este sa prida samotna TV, ktora je ten hlavny cinitel, ktory ma hlavne slovo v tomto vsetkom - majitelia prav na filmy totiz by si dali zaplatit nasobne viacej ak by zistili, ze sa film este dalej distribuje dalsimi kanalmi ako len beznym terestrialnym vysielanim. Telky platia aj za vysielanie do satelitu. Platia aj za to, ak sa film ocitne v ich archivoch na pozeranie na vyziadanie.

Najlepsie by to bolo asi vysvetlit na tom, ako funguje "trh" s ripmi filmov.

Niekto ripne film. Da si nan svoju znacku a je citlivy, ak ten rip niekto zoberie, zmaze znacku a ponuka pod svojou. Krici, ze to je necestne.

Tiez je kazdy uploader citlivy ak jeho balik filmu niekto stiahne a uploadne inam (a pochopitelne ziskava benefity zo stahovania). Takze su vsetci citlivi na reuploady.

Potom su citlivi aj autori titulkov, staci ak im zmazes ich znacku a ponukas to pod svojou. Nepovoluju ani precasy svojich prekladov. Dokonca castokrat su citlivi aj majitelia servrov, ked material u nich ulozeny niekto zoberie a ponuka svojimi cestami.

Takze preco sa cudujes tomu, ze niekto vezme cudzi videostream, produkuje ho svojou aplikaciou, za ktoru si da zaplatit ale nedohodol si toto s prevadzkovatelom streamu?

Teraz iny uhol pohladu, aby si rozumel veci: koncoveho pouzivatela toto vsetko nemusi trapit - ak vyjde takato aplikacia, nie je jeho povinnostou skumat legalnost (ja by som skor napisal korektnost autora voci vlastnikom prav na veci, ktore pouzil pre jej fungovanie). Ak taka aplikacia existuje a funguje moze ju pouzivat. Az do momentu ked vyjde najavo, ze aplikacia a jej autor cosi nedomysleli (alebo praveze domysleli - vytiahli prachy z ludi na vec, ktorej buducnost je neista). Svoje naroky teda mozu uplatnovat len voci autorovi aplikacie, ktorej funkcia sa skoncila podla nich predcasne. Napriek tomu, ze autor aplikacie na to upozornoval, svojej zodpovednosti sa NEZBAVUJE tym, ze napise, ze streamy mozu casom skoncit. Musi jasne garantovat funkciu aplikacie, aby kupujuci vedel co si kupuje - je blbe ak si kupis takuto appku a o tyzden skoncia streamy pricom ten, kto si ju kupil pred pol rokom ju mal moznost pouzivat dlhsie.

ps: tymto vyjadrenim sa nesnazim hovorit, ze mediawork urobila nejaku pokutnu zalezitost. To je koniec koncov ich interna vec ako mali urobene dohody s prevadzkovatelmi. Odpovedam na konkretny prispevok, kde sa niekto cuduje ako je mozne, ze TV vysielajuce koncovym divakom zadarmo sa nemozu "vysielat" cez STREAMY (mozu, len to musi byt dohodnute a niekedy k dohode nedojde).
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar cuting | pát dub 05, 2013 8:28 am

Re: [KONEC] Simple TV (tv v iPhonu, 2.99€)

Vše, co napsal Rony se dá shrnout do jedné krátké věty - KRÁST SE NEMÁ . :)
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

St. | stř črc 10, 2013 10:02 pm

rony píše:Pozri, keby si autor aplikacie postavil backend systemy prijimajuce TV signal a konvertujuce ho do streamu do jeho aplikacie, urobil si dohodu s vlastnikmi danych TV o tomto sposobe distribucie, tak je vsetko v poriadku. Pokial ma pamat neklame, ide o retransmisiu, co sa naozaj nemusi pacit vlastnikom danych TV stanic nakolko to nie je tak jednoduche, ako to ty vidis "viac reklamy". Prava na vysielane filmy su totiz aj limitovane geograficky a aj na konkretne sposoby vysielania.

Autor aplikacie ale spravil to, ze si dohladal CUDZIE streamy a tie len zabalil do aplikacie. Cisto prakticky by sa to mne ako vlastnikovi hardwaru, internetovej linky pre STREAM nepacilo, ze niekto robi nieco taketo a obchadza MNOU zvoleny sposob zobrazovania streamov (napr. cez moju aplikaciu, na mojom webe atd.). A hlavne by sa mi nepacilo, ze autor takejto aplikacie za to pyta peniaze len pre seba.
.....

Autor aplikace samozrejme ma prijimace TV signalu,streamovaci servery, vlastni konetivitu, misto v serverovne. Neni pravda ze bychom kradli CIZI streamy.
St.
Host
Host

pitrx | pon pro 22, 2014 8:39 pm

Da se jeste k app nejak dostat ?

Diky :)
 iPhone 6 64GB ... Space Grey
 Apple Watch ... Space Grey
 iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey
 MacBook Pro 15" ... 2oo9
 iPhone 3GS 32GB ... White
Host
Host

Smrdaky | pon pro 22, 2014 9:58 pm

Ze se poskytovatelum (bezplatneho) obsahu nelibi skuecnost, ze na tom treti strana vydelava je pochopitelne... Dale je takove online streaming v mozne kolizi se zakonem o poplatcich v pripade tabletu (telefon je po novu vyjmut).

Dle meho nazoru, to uz je vic koser poshanet streamy (ukrast jak pise rony) a udelat free aplikaci (parser webu) s reklamou. To by mili provozovatele mlcky presli, to by bylo v jejich zajmu. Ovsem nejlepe kdyby to prehravalo jejich reklamu...

St. píše:PPS: funkcnost pouze pres WiFi si vynutil Apple ve svych podminkach schvaleni. Nebyli jsme schopni/ochotni pri spusteni aplikace investovat do multistreamu splnujicich podminky pro provoz na celularnich sitich.

Co se prosimvas mysli multistreamem? Adaptivni bitrate, dynamicke rizeni sirky pasma? Proto ani iVysilani nejede na mobilnich datech?! Je link na tyto guidelines applu?
Suspect
Suspect

Uživatelský avatar cuting | pon pro 22, 2014 10:23 pm

Ne.
Na streaming zkus tv4you, i když ta nemá app, jde to udajně jen přes web. Ale nemám žádné zkušenosti a o legálnosti se stále vedou polemiky a tuším, že i soudy.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

DušanT | úte pro 23, 2014 7:21 am

Tv4you funguje, používám k plné spokojenosti.
Host
Host

St. | úte pro 23, 2014 8:39 pm

vzhledem k tomu, ze mi nejde odpovidat na soukrome dotazy, pisi sem:

Aplikace neni od stahnuti nijak legalne dostupna
Resit novou verzi nebudu, zacinaji byt dostupne jine legalni ( i nelegalni ) moznosti.
Stavajici problem s rotaci na iOS7+ lze udajne (netestoval jsem) vyresit JB tweakem UIRotation.

Multistreamem jsem myslel to, ze Aple pozaduje pro pouziti pres celularni site, aby stream obsahoval krome streamu s audiem a videem jeste dalsi stream pouze s audiem AAC s bitrate max 64kb.
Host
Host

Uživatelský avatar cczero | úte led 13, 2015 12:28 pm

včera jsem potřeboval vidět zprávy v době, kdy jsem nemohl k TV, tak jsem si vzpomněl na tuhle app, znova jí nainstaloval a divil jsem se, že jede, na ip6, velká chyba je, že nejde na šířku dipleje (UIRotation8 to řeší), jede jen v rozlišení dispeje ip4/4S, ale na tu chvilku to stačilo.
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace pro iPhone