iPhone - problém s aplikáciami

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

kate | pon zář 08, 2008 9:01 pm

Re: iPhone - problém s aplikáciami

mike0007CZ píše:No tak tady je opravdu problém, že někdo něco napíše a nikdo neřekne, vyzkoušel jsem to - funguje to nebo ne. Já problém s padáním aplikací měl, vím čím byl způsoben a už ho nemám. Protože jsem hledal řešení svého problému a ten váš je stejný nebo podobný, tak jsem na oficiálních stránkách applu našel návod - krátký i dlouhý - zatím na něj nikdo nereagoval.

Tak ještě jednou:
Spusťe problematickou aplikaci. Spadne? Když ano vlezte do App Store, podívejte se např na stránku TOP 25 sjeďte dolů a měli byste vidět jméno svého účtu= váš email. Pokud tam je, tak nemám pravdu. Pokud není budeme pokračovat.

Bohuzel, ucet tam mam, zkousela jsem i to druhe, co psal kolega trochu nize, a bez vysledku :( Ovsem u me to neni uz problem trvaly, vzdy chvili funguju :(

Josef01 | pon zář 08, 2008 9:10 pm

U tebe kate to vypadá spíš na HW problém....
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
Host
Host

droover | pon zář 08, 2008 9:12 pm

mel jsem stejny problem, zasekl se mi iphone a potom nesly spustit aplikace ani ty nainstalovane pozdeji, pomohla synchronizace aplikaci s iTunes v pocitaci, zadny restore, a chodi i ty ktere predtim nesly spustit a to i bez preinstalovavani

Josef01 | pon zář 08, 2008 9:24 pm

kate má trochu jiný problém, aplikace jí fungují třeba 10 minut, pak se ale iPhone zahřívá a nakonec se kousne.
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
Host
Host

mike0007CZ | pon zář 08, 2008 9:39 pm

to droover: Jo to je stejny reseni - synchronizaci se prihlasite k uctu na iPhone
Naposledy upravil mike0007CZ dne úte zář 09, 2008 2:08 am, celkově upraveno 1
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

droover | pon zář 08, 2008 9:40 pm

to potom jo, to fakt vypada na HW, reklamace.....ja reagoval na predesle prispevky...

Odee | úte zář 09, 2008 10:14 am

Kate ma taky isty problem ako ja. Mne dokonca ked mi prestane z nicoho nic fungovat nejaka aplikacia, teda napriklad rano sa hram Cannon Game, vecer mi uz nabehne len uvodny screen. Nic absolutne nic som nerobil. Cely den mi hra fungovala, aj rano ked som sa s nou hral v autobuse. Telefon bol cely cas u mna vo vrecku zablokovany. Cestou domov v autobuse si ju chem spustit a nic, iba uvodny screen a vyhodi ma do hlavneho menu. Nepomaha ani zosynchronizovanie ani zmazanie z telefonu potom aj z iTunes a opätovne nainstalovanie. Este mi pekne napise ze uz som tuto hru mal stiahnutu a ze teraz ju mozem prevziat zadarmo. Nejde ani tak. Najlepsie je ze ked mi prestanu ist viac ako tri aplikacie, zmizne mi z iPhone vsetka hudba a videa aj ked iTunes ukazuje ze mam 5.4GB hudby a aj ked dam PRIHLASENY zosynchronizovat. Pockam na nove FirmWare 2.1 a tyzden budem testovat. Ked sa to nepodari dam iPhone bye bye

IPeIPa | úte zář 09, 2008 5:27 pm

Tak koukám, že na to přcházíte. U mě je to ale jinak v appstore dole ten mail mám. JO takhle u mě je to ta totiž tak že jakmile spustim jakou koliv aplikaci spadne vč např. když jdu na http://www.meebo.com a přihlásim se na icq tak mi to taky spadne. Zkoušl sem synchronizaci přes iTunes v počítači. Odinstalování a nainstalování všech aplikací a nic a nakonec i restore a vše bez výsledku už si nevim rady ale na druhou stranu vše ostaní v telefonu funguje na 100%

kate | pát zář 12, 2008 4:53 pm

Me to vyresil JB :roll: :lol:

Odee | pon zář 15, 2008 6:18 am

No po verzii FW 2.1 som nezaznamenal ziaden problem, ktovie aky kiks bol v predchadzajucej verzii ale chvala bohu to uz neni podstatne :)

IPeIPa | pon zář 15, 2008 8:41 pm

Hmm takže skvělý na chvíli sem se problému zbavil ale nyní problém o5 a to i na FW 2,1

Keanu | úte zář 16, 2008 4:04 pm

Ja mam tento problem jen na app davanych pres ssh.. nastavena prava mam vse.. ani aplikace pres cydiu mi padaji.. ale stare mi jdou nadale.. mam 3G 8GB FW 2.1 JB ...sync s iTunes nepomaha.. jediny co mi to udela ze mi to smaze aplikace a zase mi je to nenahraje Z5.. ale i tak to nejde.. pritom na 2G kamosovi to na 2.0.2 jde bez problemu.. app ktera me nejde..

Odee | stř zář 17, 2008 5:07 am

a restart nepomaha? myslim tvrdy restart, cize spodne tlacitko a horne tlacitko drzis dovtedy kym neuvidis jablcko...

Keanu | stř zář 17, 2008 1:15 pm

Ne nepomaha.. nic.. proste.. nejdou ty aplikace.. nevim proc..:(

toxic | čtv zář 18, 2008 3:25 pm

Tohle by me taky zajimalo. Pres SSS nahrate plikace v nekterych pripadech spadnou. Vse ostatni mi jede na 100%. Uz sem se v tom telefonu stoural a zjistoval cim to spustit ale na nic sem nedosel

Uživatelský avatar contrast | čtv zář 18, 2008 6:23 pm

Mal som ten isty problem a mal som 2.0 , ako to uz bolo hore spominane, zmazal som vsetky aplikacie a nahral som ich cez iTunes a vsetko ide ako ma, proste netreba instalovat aplikacie z iPhonu len cez iTunes. Niesom si isty ci to je v tom ale zatial to ide. Smutne ale co narobim.
iPad 2 32GB
iPhone 4 32GB
iPhone 3Gs 32GB
iPhone 3G 16 GB - zdedila manzelka
Windows Vista 64bit
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace pro iPhone