Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

erdedy píše:MMSC: http://imms.orange.sk
Proxy: 213.151.208.145 (a nic... ale na niektorych strankach uvadzaju :9201)
APN: MMS
Username: wap
Password: wap

caesar píše:je tu tedy nekdo, komu to beha pod T-Mobile CZ?

Wexter píše:caesar píše:je tu tedy nekdo, komu to beha pod T-Mobile CZ?
mi to na T-mobile běží, až na to že je vadná proxy... nechodí mi text ani příloha, pouze hlavička ..

wrz píše:V O2-CZ funguje odesilani i prijem. Pri prijmu MMS se pouze ozve ton, ale jina (graficka) signalizace neni
nastaveni pro O2-CZ:
MMSC: http://mms.o2active.cz:8002
Proxy: 160.218.160.218:8080
APN: mms
Username: nevyplnovat
Password: nevyplnovat
filip: instaloval jsem to pred 10 min. a v cydii je, v sekci Changes.

pryc
 pryciginko79 píše:v t-mobile sk to beha krasne bez problemov ..... firmware 2.1 ..

Ked mi dojde MMS tak ked si ju chcem prezriet tak pri stahovani mi vypise chybu. Preto musim vzdy vojst do settings a stalcit Save a uz to funguje.
 Ked mi dojde MMS tak ked si ju chcem prezriet tak pri stahovani mi vypise chybu. Preto musim vzdy vojst do settings a stalcit Save a uz to funguje.

cize asi s 3 hodinovym omeskanim, ale kde to dovtedy lietalo to by ma sakra zaujimalo
 cize asi s 3 hodinovym omeskanim, ale kde to dovtedy lietalo to by ma sakra zaujimalo   

kate píše:ve vodafounu nechodi:(
 Tam i zpět.
  Tam i zpět.

jeden ofiko VF a druhej manzelky USA YESSIM oba 3g 16GB. Instalace pres cydii swirlymms a pak crack z  "ipmartu"
 jeden ofiko VF a druhej manzelky USA YESSIM oba 3g 16GB. Instalace pres cydii swirlymms a pak crack z  "ipmartu"  "USA custom 2.1, CZ ofiko 2.1+quickpwn" PS: o navody nepiste zabere vam to 5min na googlu PS2: nastaveni mam stejne jako je v predchozim postu
 "USA custom 2.1, CZ ofiko 2.1+quickpwn" PS: o navody nepiste zabere vam to 5min na googlu PS2: nastaveni mam stejne jako je v predchozim postu

dodo_mt píše:SwirlyMMS 1.2
Upozornenie: Ak ste "vycerpali" demo napriklad v predoslej verzii fw (napr. 1.1.4) a teraz si aplikaciu nainstalujete tak vam nebude fungovat pretoze aplikacia si overuje vase seriove cislo iP na webe a pamata si ze ste expirovali demo!!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé