Pocket Informant - legenda je tady (update 18.3.)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar oPicka | ned srp 30, 2009 3:29 pm

Re: Pocket Informant - legenda je tady (update 18.3.)

Přečetl jsem celé vlákno, ale nepomohlo mi to v mém problému:
Jak synchronizovat Pocket Informant s MacOSX? Používám apple a vše synchronizuji ihned online přes MobileMe. Tudíž pokud zapíši nějakou schůzku do kalendáře v macu nebo iPhonu, tak se mi hned sesynchronizuje navzájem. Nicméně Pocket Informant se nesynchronizuje s iCal na MacOSu ani na iPhonu. Víte jak nastavit tuto synchronizaci mezi programy?
Pokud si totiž musím manuálně nastavovat a synchronizovat přes externí aplickace, zdá se mi to potom nezajímavé.
Naposledy upravil oPicka dne ned srp 30, 2009 8:23 pm, celkově upraveno 1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 30, 2009 4:13 pm

Jen v krátkosti: nahoře stiskni tlačítko PRAVIDLA a tam si vyhledej stať o používání písma, obzvláště jeho barev.
Moderator fóra
Moderator fóra

runner111 | stř pro 09, 2009 5:25 pm

Pořídil jsem si PI a chtěl bych radu od zkušených GTD uživatelů tohoto programu. Jak máte nastaveny úkoly?? Trochu ten systém nechápu. Pokud všechno házím do inboxu, je to tam jen pokud úkolu nepřidám kontext, v tom případě se v inboxu vůbec neukazuje, je jen v seznamu kontextů. Připadá mi to trochu nelogické a nepřehledné. Pokud PI někdo používáte na GTD, můžete se podělit o zkušenosti?? Jinak jsem s ním velmi spokojený, dokáže do sebe synchronizovat několik google calendars, což u vestavěného iphone kalendáře nejde nebo sem na to nepřišel.
Apple Watch sport
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
Host
Host

Torlander | stř bře 31, 2010 6:31 pm

Re: Pocket Informant - synchronizace s Outlookem

Zdravím, jako letity uzivatel PI na windows mobile jsem neodolal a koupil jej i na iPhone. Ackoliv jsem se snazil vse udelat dle navodu vyrobce, nepodarilo se mi iPhone sparovat s desktopem pres aplikaci WEB IS synchro. Navíc jejich beta verzi tuším dneškem vyprší volná freewarová licence.
Nevím, proč iPhone desktop vubec nenasel, a to ani automaticky ani pres manuální zadání IP, ani pres kabel, ani vzduchem. Nemáte nekdo rozchozenou synchronizaci přímo na outlook a uměl byste treba poradit?
Synchronizovat pres google a jiná udělátka s emi moc nechce = neumím to.
Díky za rady a pomoc aby to nebylo 8 euro vyhozených oknem.

sysel | ned dub 04, 2010 2:59 pm

Nevite jak je to s tim push up notifikacemi?dam si k udalosti upozorneni tonem a nic se nedeje
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

leevi | stř črc 28, 2010 7:53 pm

Nyní v AppStore CZ za 4,99?
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
Host
Host

sysel | úte zář 14, 2010 8:26 pm

Zdarec,potrebuji poradit s nastavením PI.Často cestuji do zahraničí a kdyz se mi zmeni čas na iphonu tak se zmeni i čas úkolu v kalendáři.je mozné to nastavit aby zůstal vždy původní čas úkolu?

Prosím tě, můžeš mi říct proč tady máš asi 3krát stejnou otázku? :twisted:
navíc si porušil pravidlo - double post!
promazáno. pe.kova
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

marseli | úte srp 09, 2011 9:59 am

Problem: v tel. jsem si vymazal kalendar pocasi a ted pri kazde synchro. mi tam vyskoci chyba, ze ten kalendar nelze vymazat (ale on uz tam neni). V PC na webu je taky, ale kdyz dam odhlasit, zmizi. Jenze kdyz se tam potom zase podivam, uz je tam z5. Vubec nevim jak se ho nadobro zbavit. diky za radu

Vim ze tel ho pri synchro vidi na webu proto pise ze nelze smazat, ale jak se ho zbavim vic nez tim ze dam odhlasit a potvrdim ze ho nechci ?
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace pro iPhone