Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Beavers píše: Není něco pod tou volbou More?
serb píše:Almi: Obecne samozrejme pravdu mas, nicmene uz 2x me oficialni verze MobileFinder z AppStore pustila do celeho /private/var/mobile/Applications/.
Nemam JB. Bohuzel se dalo pohybovat jen v ramci cele teto slozky. Z toho usuzuju, ze tento adresar je pro vsechny aplikace bezne dostupny. Jakmile budu mit cas, udelam s tim pluginem do TC experiment.
sten32 píše:No mne to dost vadi, ked chcem normalne telefonovat tak si zapnem Phone ne?načo so budem mat v 2 aplikaciach.
prodejce píše:Nazdárek,nevím rpoč ale absolutně se nemůžu přihlásit přes Fring do SkypeICQ fachá v poho,ale skype ne pořád to píše že mám buď špatné jméno a nebo heslo.Nevíte co s tím?
insoul píše:na a-store sa konecne objavila aplikacia fring pre skype,icg,sip,.... Je free.
Mam otazku ci je nejaka moznost volani cez skype s pouzitim edge??
http://www.iclarified.com/entry/comments.php?enid=1981#commentsanchor
caesar píše:jako sorry, ale vazne si myslite, ze volani na EDGE je pouzitelna vec?
pajcer píše:ono predpokladam ze aby si mohol instalovat toto upravene IPA tak musis mat upraveny telefon podobne ako ked xces nahrat cracknute hryinak to pri synchronizacii vyhodi chybu....
fana1 píše:Prosim vas nevite nekdo, kdyz se poprve prihlasim do fringu, tak uz mi to nikdy pote nenabidne tu moznost jako byla na zacatku NEW nebo EXISTING?? Abych se mohl napriklad prihlasit pod jinym jmenem?? Dekuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé