Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

A zkoušel jsi něco posílat? Při posílání to vždy spadne a MeDevil to také potvrdil.
 A zkoušel jsi něco posílat? Při posílání to vždy spadne a MeDevil to také potvrdil.

....nahodou tu nekdo nevite na kdy se planuje update pro FW 3.0 ze?
 ....nahodou tu nekdo nevite na kdy se planuje update pro FW 3.0 ze?

BlazingUFO píše:mne to slape, teda nwm ci posielanie ale prijimanie urcite.....
edit:tak posielat nejde ani mne, inak si myslim ze medevil zarobil uz dost a s akoukolvek technickou podporou fw 3.0 nemozme ratat
edit2: a kedze vieme ze ten kod ukradol, otazne je ci vobec bude schopny vytvorit nejaky update s podporou 3.0
 jenom nechapu ze tu kdosi psal ze mu to na FW 3.0 slape......ale rikam ze ten bluetooth je opravdu jedina vec co me na tom telefonu stve
 jenom nechapu ze tu kdosi psal ze mu to na FW 3.0 slape......ale rikam ze ten bluetooth je opravdu jedina vec co me na tom telefonu stve 

ty a nevite nekdo jak to mam smazat?? tam neni ten krizek?? pls
 ty a nevite nekdo jak to mam smazat?? tam neni ten krizek?? pls

(nechci se hádat, propagovat warez, jen sem vyjádřil svůj názor)
 (nechci se hádat, propagovat warez, jen sem vyjádřil svůj názor) bez něj by jsme se mohli jít všichni s bluetoothem klouzat tak maximálně
 bez něj by jsme se mohli jít všichni s bluetoothem klouzat tak maximálně
pepsi16 píše:...dam activity...
 lol
 lol  

podla navodu na Youtube!!!ziadne prepisovanie prav a co ja viem co!pekne stiahnute zo cydie!plne funkcne na moju licenciu!!
 podla navodu na Youtube!!!ziadne prepisovanie prav a co ja viem co!pekne stiahnute zo cydie!plne funkcne na moju licenciu!!
Hele poslyš šéfiku, tvůj přístup k uživatelům mě začíná dost iritovat. Jsi chytrý jak rádio, přitom plácáš kraviny.!_UK@$ píše:pepsi16 píše:...dam activity...
lol

Ty chceš hrát v iBluetoothu stolní hru Activity?
(Asi si myslel "Activate")

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé