Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Pravděpodobně došlo k dočasnému přetížení našeho serveru / brány.Často mi app napíše, že došlo k chybě (něco s bránou), tak pošlu sms znovu a pak si dotyčný stěžuje, proč mu to posílám xkrát. Tzn, že se kolikrát sms odešle, i když app napíše chybu... Snad to opraví ta revize toho Vašeho servru?
Pošlete nám, prosím, na email screenshoty popisovaných problémů. Děkujeme za feedback, iPad verze je prvotní, takže má mouchy, to je jasné. Budeme pracovat na opravě. Na iPadu to tak vypadá, protože to tak chceme. Lidem se to líbí a iPad je na podobný design jako dělaný.K verzi na iPadu:
V kontaktech nejde vyhledavat...???
Navic nemam kontakty podle abecedy ci co?
Dale - kdyz si dam kontakt do oblibenych, tak se mi nedari jej tapnutim oznacit a misto pro cislo tak zustane prazdne....
Tot asi prvni dojmy - tak verze na iPad se mi ale ani trochu nelibi jak vypada... ja bych nechal design z iphone verze.... tot muj nazor.
Proc to vubec na iPadu vypada jak to vypada (zluty papir atd.)?
Pošlete nám, prosím, na email screenshoty popisovaných problémů.
Měl jsem za to, že jsem na Váš email odpovídal, nicméně po kontrole jsem zjistil, že tomu tak opravdu není. Omlouvám se, Váš email přišel a mockrát děkujeme.adam píše:v sobotu jsem posilal na uvedene maily na vasem webu screeny a popisy... zatim zadny feedback, neco ve smyslu "pripominky dosly...."
?
Zkuste poslat SMS se zařízením v safe modu, ať zjistíme, zda se jedná o chybu aplikace, nebo Vašich rozšíření, které používáte. Poprosím Vás o jednu věc - problém budeme řešit nadále formou e-mailů (zde vyplňte formulář), případně můžeme přes ICQ ( 351575608 ).Napalmek píše:Mám zakoupenou tuto aplikaci necelý týden.Posílal jsem sms většinou přes wifi.Teďkom jsem si chtěl něco poslat přes edge tak jsem zapl mobilní data přes sbsettings.Všechny aplikace se na net připojí, ale když chci něco poslat přes Váš program tak mi hodí hlašku, že prej Internet není dostupný. Když se podivám to sbsettings tak nemám načtenou data ip adresu.Mobilni internet nemám na stálo ,jen se připojím když chci něco odeslat.
...Váš email přišel...
Děkujeme za feedback, stačí přejít znova do portrait a znova do landscape. Tato chyba se vyskytne opravdu jen jednou za čas a víme o ní už pěkně dlouho. Bohužel se nám stále nepodařilo zjistit, v čem je zakopaný pes.STepik píše:Narazil jsem na neskodnej bug, nicemu nevadi, ale za zminku stoji. V landscape mode textove pole zasahuje do pole pro cislo a ikonky + a vyber operatora do pole textu taky zasahuji...
Antabelus píše:Ano, jsou to nebezpečné znaky, díky kterým SMS nelze odeslat. Internetové brány si s nimi zkrátka neporadí.
Děkujeme, ale zatím o použití tohoto designu příliš neuvažujeme.JackieTran píše:Novy design ,ktery si myslim,ze sedi s tou novou ikonkou.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]