SMS z iPhone zdarma [internetová brána]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Beavers | čtv kvě 07, 2009 10:47 am

Re: SMS z iPhone zdarma [internetová brána]

Antabelus: právě jsem chtěl použít aplikaci, šel jsem do přihlášení, přihlásil jsem se a bylo mi oznámeno toto: Neexistující uživatel / Nesprávné heslo. Po problémech s načtením (spíše nenačtením) adresáře, přišel problém tento. Poradíš mi nějaké řešení? S tím adresářem, který se mi nenačítá: zkusil jsem přidat další kontakt, cifra, určující počet kontaktů se sice zvýšila o jednu, ale kontakty se přesto nenačetly. Vím, žes mi odpověděl, že problém je v iPhone, nikoli ve tvé aplikaci. Přesto nechápu, proč to do jisté doby šlo, nic jsem s telefonem nedělal, nic neinstaloval a znenadání to přestalo fungovat. Proto je mi divné, že by problém byl v iP, který používám pouze na telefonování, brouzdání po netu a psaní mailů či klasických SMS.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | čtv kvě 07, 2009 10:54 am

Az budu doma podivam se ti na to :-) Jen mi do SZ napis prosim tvuj nick.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar S474N | pát kvě 08, 2009 8:05 am

Antabelus: evidentne umis prijimat cizi nazory, kdyz si zvlast 2x jmenovite vypichnul me za to, ze jsem otevrene jako jediny napsal, ze platit nebudu. Ano, opravdu platit nebudu, nestydim se za to a klidne bych ti to rekl i do oci. Kdyz si vzpomenu, co vsechno delal drsny zadarmo - agregator a dalsich x veci, tak by me zajimalo, kolik si mu ty poslal penez, schvalne kolik? A dle meho to byly o dost dulezitejsi veci, nez "webapp" na SMS. A to ze jsem "nespokojenym uzivatelem"? A co jineho posouva cile, pridava funkce, atd., nez nespokojenost? Zkus premyslet v souvislostech :wink:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Tea Racer | pát kvě 08, 2009 9:14 am

Já osobně bych také neplatil. Mě se takováhle politika ( dáme Vám neco zadarmo a když si to oblíbíte a naučite se stím... tak zničehonic plaťte ) nelíbí, to dělá snad jen Microsoft a jemu podobní. Program je tu propagován jako sms zdarma tak proč najednou taková změna? Já osobně bych posílal přes webovou branu z Safari raději. Ano pokud si myslíš že tvá prácě by měla být zpoplatněna tak si tam dej dar... nebo rovnou vytvoř aplikaci z komerčním záměrem a hned ji takle propaguj ale z free udelat omezenou aplikaci nebo placenou mi přijde malinko nefér. Ber to prosím jako názor ne jako kritiku, program je Tvůj a ty rozhoduješ, ale zamysli se nad následky a důsledky.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | ned kvě 10, 2009 5:36 pm

Vyřešeno. A závěr? Nic se platit nebude. Aplikace zůstane jako free záležitost.
iPhone guru
iPhone guru

vadim | úte kvě 19, 2009 2:16 pm

Poznámečka-kolegovi(původně Eurotel pak Vodafon nyní T-Mobile)nechtěly dorazit moje sms pokud byla volba operátora automaticky,což T-Mobile dělá.Po pár pokusech zadat konkrétního operátora chodit začaly ..ale přes VODAFONE))??
Host
Host

huuligan | pon kvě 25, 2009 7:32 am

ahoj
prosim o radu..
jsem prihlaseny,vse funguje tak jak ma ale treba v adresari nemam tu bublinu za jmenem!! kde mam chybu?

Uživatelský avatar Antabelus | pon kvě 25, 2009 11:43 am

Ahoj, bohužel nevím jakou bublinu máš na mysli.
iPhone guru
iPhone guru

huuligan | pon kvě 25, 2009 2:04 pm

V adresari za jmenem je bublina,potom krizek(info o kontaktu)a odstranit kontakt!takhle by to melo bejt!ale tam schazi ta bublina

Uživatelský avatar S474N | pon kvě 25, 2009 5:39 pm

V adresari zadna bublina neni ani nebyla co pamatuji.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

huuligan | úte kvě 26, 2009 8:17 am

v navodu je to popsane takto----==Chcete-li zobrazit detailní informace o kontaktu, klikněte na ikonku s lupou vedle jména. Chcete-li upravit kontakt, klikněte na modrošedé ozubené kolečko vedle jména. V nabídce úprav kontaktu můžete také nastavit zvláštní podpis pro zvolený kontakt. Chcete li kontakt smazat, klikněte na červený křížek vedle jména.

v nahledu je tam treba srdicko za jmenem,to same s modrošedym ozubenym kolečkem...taky nemam!!
Nechci bejt za debila ale asi mam uplne odlisny iP. :mrgreen:
Zatim diky

Uživatelský avatar Antabelus | úte kvě 26, 2009 12:00 pm

Ne, tentokrát moje chyba. Tato funkce byla již sloučena se samotným kontaktem. Náhled na zvolený kontakt se zobrazuje společně s otázkou, zda kontakt opravdu zvolit, čili po kliknutí na jméno. Funkčnost je naprosto totožná, jen to bylo takto sloučeno. V návodu to aktualizuji.
iPhone guru
iPhone guru

huuligan | úte kvě 26, 2009 8:15 pm

ok.tak vse funguje jak ma!
ja jsem moc spokojen...konecne neco uzitecnyho!!!
Diky

szoteka | pát kvě 29, 2009 4:25 pm

no mi to nejete dam odeslat. hodiny se toci a tot asi vse
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | pát kvě 29, 2009 4:59 pm

Aby se neřeklo - upozorňuji tě, že jsem si tvůj příspěvek přečetl a zároveň oznamuji, že na podobná strohá oznámení již nehodlám reagovat. Buďto problém blíže specifikuj, nebo raději nic nepiš. Jediné co teď vím je, že ti nefunguje odeslat nějaká SMS na nějaké číslo, nevím od kdy atd. Takže tak.
iPhone guru
iPhone guru

szoteka | pát kvě 29, 2009 6:02 pm

Proste jednoduse. Prihlasim se napisu text a at dam jakekoliv cislo tak dam odeslat a nic. Toci se symbol ze pracuje a po nejake dobe. To vyskoci
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | pát kvě 29, 2009 6:58 pm

Ano máš pravdu. Je to výpadek poslatSMS.cz. Zprávy neodchází ani z jejich oficiálního serveru.
iPhone guru
iPhone guru

xslide | ned čer 21, 2009 1:26 pm

antabelus:

měl bych dvě otázky:

1.Nebylo by nějak možné přidat možnost vypnutí automatického vkládání času před SMS?

2.Chtěl bych se zeptat proč se SMS odesílají tak dlouho (třeba i minutu i dýl) ikdyž jsem připojen na WIFIně s 25Mbit netem.Stejně dlouho to trvá i na 3G i GPRS. Jen by mě zajímalo co to způsobuje, přecejenom když posílám SMSky z netu, tak odeslání proběhne okamžitě.

Jinak super aplikace.Jen tak dál.

Díky za odpovědi
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | ned čer 21, 2009 1:32 pm

xslide píše:Nebylo by nějak možné přidat možnost vypnutí automatického vkládání času před SMS?
Bylo, do čtvrté řady plánuji zakompnovat spusty nastavení, včetně této volby. Nicméně, vývoj této webapp teď trochu zanedbávám, protože nemám tolik času. Ale určitě přijde doba, kdy se jí budu opět plně věnovat.
xslide píše:Chtěl bych se zeptat proč se SMS odesílají tak dlouho (třeba i minutu i dýl) ikdyž jsem připojen na WIFIně s 25Mbit netem.Stejně dlouho to trvá i na 3G i GPRS. Jen by mě zajímalo co to způsobuje, přecejenom když posílám SMSky z netu, tak odeslání proběhne okamžitě.
Mě osobně se sms ze stránky poslatsms.cz odesílají srovnatelně dlouho, jako z iPhone SMS. iPhone SMS zprávu sice odešle třeba během 3 sekund, ale čeká se na odpověď, zda zpráva odeslána byla či ne, což trvá dlouho. Někdy jsou přetížené nejen servery poslatsms.cz, ale také php5.cz na kterém hostuji.
iPhone guru
iPhone guru

xslide | ned čer 21, 2009 1:39 pm

A nevíš jestli když dám odeslat SMS - objeví se Odesílání SMS... a já zavřu SAFARI, tak jestli to odesílání pokračuje a SMS se odešle, nebo musím počkat se zapnutým displejem i safari dokud se neobjeví že SMS byla odeslána?
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | ned čer 21, 2009 2:37 pm

Safari má tu vlastnost, že běží stále na pozadí (dokud nevypneš iPhone :D nebo pokud ho nekillne nějaká náročná hra, která vyžaduje spousty RAM), takže ano - odesílání pokračuje. Problém by ale ovšem mohl nastat v případě, že by to bylo odesílání na t-mobile, takže by jsi logicky neopsal kód, který je po minutě po zobrazení neplatný.
iPhone guru
iPhone guru

klux | pon črc 20, 2009 9:42 pm

Nwm zda tohle sem patri, ale chtel bych se zeptat:
neuvazujes ze bys z formy webovky presel do programku ipa?
Jinak dalo by se nejakym zpusobem zjistit kolik presne zabere kb od nacteni stranky az po odelsani sms?
Diky
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | pon črc 20, 2009 9:43 pm

tohle se uz tusim resilo a myslim ze to neni planovane v nejblizsi dobe....ja sam bych tuto app take uvital :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | pon črc 20, 2009 9:48 pm

SMS zdarma přes nativní aplikaci bych samozřejmě velmi rád vytvořil. Nicméně potřebuji k tomu Mac a na ten již střádám finance a pak se musím naučit ObjC.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar tvosi | pon črc 20, 2009 9:50 pm

ja mac nemam, ale OSX ano - jedu s nim na beznem PC a je to rychly a bezproblemovy, kdybys chtel poradit co a jak dej vedet, poradim :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | pon črc 20, 2009 10:01 pm

Samozřejmě že Hackintosh jsem zkoušel, všemožné verze různých distribucí ovšem bez úspěchu - nerozběhal jsem Wifi a bez ní je mi to celkem na prd, grafika blbla a zvukovka šla tak napůl.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar tvosi | pon črc 20, 2009 10:03 pm

nj, ja to mam na stolnim PC a tam to je v pohode...grafika OK, zvuk OK, sitovka taky..ale to jsme trochu OT :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Zedjunior | pon črc 20, 2009 10:57 pm

Ve screenech ze Safari je u kontaktu srdíčko, když bych ho tam chtěl taky, existuje na to nějaký fígl? Díky

klux píše:.. Jinak dalo by se nejakym zpusobem zjistit kolik presne zabere kb od nacteni stranky az po odelsani sms? ..

Myslím, že odeslání zprávy bylo cca 10kb .. ale abych nekecal, nepamatuji si to úplně přesně. Můžeš si to vyzkoušet, v Nastavení > Obecne > Používání jsou statistiky stažení dat, tak si ho vynuluj a zkus.

klux | pon črc 20, 2009 11:15 pm

klux píše:.. Jinak dalo by se nejakym zpusobem zjistit kolik presne zabere kb od nacteni stranky az po odelsani sms? ..

Myslím, že odeslání zprávy bylo cca 10kb .. ale abych nekecal, nepamatuji si to úplně přesně. Můžeš si to vyzkoušet, v Nastavení > Obecne > Používání jsou statistiky stažení dat, tak si ho vynuluj a zkus.

To by slo samozrejme, ale musel bych tech sms odeslat vetsi mnozstvi diky tomu ze jsou data uvedena v MB.
Ja jen jestli nekdo nema predstavu...a nebo newi o nejake app ktera zaznamenava prenesena data za spojeni..
Ale i tak diky
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | úte črc 21, 2009 8:35 am

Zedjunior píše:Ve screenech ze Safari je u kontaktu srdíčko, když bych ho tam chtěl taky, existuje na to nějaký fígl? Díky
Jsou to tzv. emoji, smajlici oblibene prevazne v japonsku. Pro aktivaci emoji klavesnice musis nainstalovat patch ze Cydie (v AppStore taky neco byvalo ale Apple to vse po chvili zakazal nevim jak je to tam ted) a nasledne aktivovat emoji keyboard v japonske sekci klavesnic.
iPhone guru
iPhone guru

Zedjunior | úte črc 21, 2009 9:56 pm

Já myslel, že je to nějaká funkce těch stránek, emoji mě nenapadli. Dík :wink:

Uživatelský avatar Antabelus | úte črc 21, 2009 11:06 pm

Není zač ;)
iPhone guru
iPhone guru

Mafox | ned srp 16, 2009 11:14 am

po opsání kodu mi to strašně dlouho odesílá - snadi i minutu, dvě (připojen přes wifi, perfektní signál) a ze 3 sms 2 nepřijdou? Je to normální?
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 16, 2009 12:55 pm

Bohužel to je normální a kolikrat to pisuje kod 2 minuty a neodesle se to ( v telefonu ale sms odejde ) kolikrat to napise odesláno a nedorazi. :(

Moderator fóra
Moderator fóra

Mafox | ned srp 16, 2009 3:48 pm

nic lepšího neznáte?
Na symbianu jsem používal Oskárek a ten frčel na 100%, odesláno do pěti vteřin a spolehlivost? Odeslal jsem přes něj stovky sms a všechny došly.
Jinak je tahle brána celkem fajn, teda až na to že odesílá jak se jí zachce. :lol:
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 16, 2009 5:25 pm

Oskárek byl opravdu perfektní! Tady je problem že to nejak posíla přes externí web a ne prímo. Antabelus slíbil nějakou inovaci, je to tu o par postů zpet ale zatím je asi časově vytížen. Nekdy to jede bez problému jindy nespolehlivě no.

Moderator fóra
Moderator fóra

Mafox | ned srp 16, 2009 5:37 pm

Škoda, snad to autor časem vyřeší.
Takhle to pro mě není moc použitelné :roll: Kdyby to aspoň vyhodilo nějakou chybu a ne "zpráva odeslána" :mrgreen:
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 16, 2009 6:05 pm

No on program to odesle ale prave ten druhy web přes ktery se to odesílá už selze a to už program sms z iphone neví. :-) Ale tak bych řekl že nějaká 90% učinnost není tak zlá.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 16, 2009 8:25 pm

90% je velmi zlá účinnost, protože není 99% nebo víc. Nikdy nemáte jistotu, zda vaše SMS dorazila k adresátovi a pokud je to něco velmi důležitého, tak je pořád nejlepším řešením klasická SMS včetně doručenky. Určité procento neúspěšnosti doručení nebo zpoždění doručení zde existuje také, zároveň doručenka není důkazem, že si adresát SMS přečetl, ale dokazuje to, že jeho telefon je zapnutý (to je jedna věc), a že do něj zpráva přišla. To "zdarma" je daň za to, že to není spolehlivé tak, jako klasická SMS (u tarifu Odepiš - Vodafone do Vodafone, je cena cca 40 haléřů/SMS, což je také skoro zdarma). Osobně raději preferuji e-mail a klasickou SMS, případně Skype, ICQ a pod. Vše ostatní kategorizuji jako hračky.
Moderator fóra
Moderator fóra

E=mc2 | ned srp 16, 2009 8:57 pm

Ale proč se to rozbilo tak najednou? Vím že ještě minulý měsíc jsem posílal SMS jednu za druhou a vždy všechny přišly, ale teď už to tak nefunguje. Někdy odešlu jednu sms 3x, ale ona stejně nedorazí.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone