Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Bylo, do čtvrté řady plánuji zakompnovat spusty nastavení, včetně této volby. Nicméně, vývoj této webapp teď trochu zanedbávám, protože nemám tolik času. Ale určitě přijde doba, kdy se jí budu opět plně věnovat.xslide píše:Nebylo by nějak možné přidat možnost vypnutí automatického vkládání času před SMS?
Mě osobně se sms ze stránky poslatsms.cz odesílají srovnatelně dlouho, jako z iPhone SMS. iPhone SMS zprávu sice odešle třeba během 3 sekund, ale čeká se na odpověď, zda zpráva odeslána byla či ne, což trvá dlouho. Někdy jsou přetížené nejen servery poslatsms.cz, ale také php5.cz na kterém hostuji.xslide píše:Chtěl bych se zeptat proč se SMS odesílají tak dlouho (třeba i minutu i dýl) ikdyž jsem připojen na WIFIně s 25Mbit netem.Stejně dlouho to trvá i na 3G i GPRS. Jen by mě zajímalo co to způsobuje, přecejenom když posílám SMSky z netu, tak odeslání proběhne okamžitě.
klux píše:.. Jinak dalo by se nejakym zpusobem zjistit kolik presne zabere kb od nacteni stranky az po odelsani sms? ..
klux píše:.. Jinak dalo by se nejakym zpusobem zjistit kolik presne zabere kb od nacteni stranky az po odelsani sms? ..
Myslím, že odeslání zprávy bylo cca 10kb .. ale abych nekecal, nepamatuji si to úplně přesně. Můžeš si to vyzkoušet, v Nastavení > Obecne > Používání jsou statistiky stažení dat, tak si ho vynuluj a zkus.
Jsou to tzv. emoji, smajlici oblibene prevazne v japonsku. Pro aktivaci emoji klavesnice musis nainstalovat patch ze Cydie (v AppStore taky neco byvalo ale Apple to vse po chvili zakazal nevim jak je to tam ted) a nasledne aktivovat emoji keyboard v japonske sekci klavesnic.Zedjunior píše:Ve screenech ze Safari je u kontaktu srdíčko, když bych ho tam chtěl taky, existuje na to nějaký fígl? Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé