Je to zadara a darovanému koni na zuby nehled...
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Antabelus: to je OK, nerozčiluj se a nenech se vytáčet. Tvůj program funguje podle ohlasů dobře a to, že jsou přetíženy brány operátorů s ním technicky nesouvisí.
 Antabelus: to je OK, nerozčiluj se a nenech se vytáčet. Tvůj program funguje podle ohlasů dobře a to, že jsou přetíženy brány operátorů s ním technicky nesouvisí.  Všem: Kdo to nepochopil a napíše opět podobný příspěvek, bude označen za spam, čímž bude porušeno jedno z pravidel. Podle toho se pak zařídí moderátoři. Uvědomte si, že tu dokola řešíte něco, co nesouvisí s aplikací, kterou vytvořil Antabelus nezištně a především pro vás, kdo nechcete platit za SMS.
 Všem: Kdo to nepochopil a napíše opět podobný příspěvek, bude označen za spam, čímž bude porušeno jedno z pravidel. Podle toho se pak zařídí moderátoři. Uvědomte si, že tu dokola řešíte něco, co nesouvisí s aplikací, kterou vytvořil Antabelus nezištně a především pro vás, kdo nechcete platit za SMS.

adrianopm píše:Hi, i am a portuguese guy studying in czech republic and my czech isnt so good... so, can anyone tell me in english what do i need to have acess to this wonderfull m.site?
Thanks

Stává se mi to poslední dobou často. Někdo to nechce ani ukázat kod a odešle se to a ukáže se odesláno ale samozřejmě to odeslané bez kodu není. Někdy to nepříjde ani když vepíšu správný kod.
 Stává se mi to poslední dobou často. Někdo to nechce ani ukázat kod a odešle se to a ukáže se odesláno ale samozřejmě to odeslané bez kodu není. Někdy to nepříjde ani když vepíšu správný kod. Jinak je to výborný a hezky zpracovaný + ten adresář je bomba. Díky
 Jinak je to výborný a hezky zpracovaný + ten adresář je bomba. Díky 

. Je to vůbec možné?
 . Je to vůbec možné?

sad69 píše:Ne není, to budou penize za přeneseny data

kamjatko píše:Zdravím!
Používám "antabelusa" již tři měsíce, ale v poslední době (dle účtů) se mi zdá, že mi sms-ky přes "antabelusa" T-mobil zpoplatnil. Je to vůbec možné?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé