České SMS [AppStore, 1.59?]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Antabelus | pát pro 10, 2010 11:35 pm

Re: České SMS [AppStore, $1.99 / 1,59 ?]

Vše by mělo být v naprostém pořádku. Stále chybu pozorujete?
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Metalgirl | pát pro 10, 2010 11:43 pm

Přišlo mi vyjádření z webhostingové firmy k této diskuzi. Tvrdí, že výpadky jsou způsobovány vysokým náporem uživatelů, kteří aplikaci používají (tato aplikace prý pracuje se skripty, jež abnormálně zatěžují server) a proto jejich servery nestíhají. Zároveň mi bylo sděleno, že se snaží situaci s Antabelusem řešit.

Žádám Antabeluse, aby do diskuze už více nepsal jméno dané firmy, která webhosting poskytuje, aby nedocházelo k poškozování jejího dobrého jména. Příspěvek od Antabela, ve kterém figurovalo jméno firmy poskytující webhosting, jsem smazala. A zároveň žádám, aby si tyto výpadky Antabelus řešil s danou firmou. Děkuji.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 9:46 am

Dosavadní aplikace České SMS je v update na verzi 2.0.1 přejmenována na České SMS '10 a je nabízena od této chvíle zcela zdarma. Tím je však oficiálně stanoven konec podpory pro tuto verzi v následujícím roce a již nyní se plně věnujeme vývoji nové komerční aplikace České SMS '11.

více informací
iPhone guru
iPhone guru

BaX | sob pro 18, 2010 10:54 am

Re: České SMS '10 [AppStore, FREE]

A jaká bude cena ve verzi '11 ?
    iPhone 7+ 128GB
    iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 10:57 am

Stejná, jako byla cena dosavadní, takže 1,59?.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 11:05 am

To mě mrzí že jsem koupil neco kde bylo psano že ma budoucnost a pak se to odstrelí :(
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 11:39 am

Ano i nás to mrzí. Doporučuji přečíst si celou zprávu. Nikdo nečekal, že okolnosti budou takovéto - ani my ne.

Na druhou stranu, 40,- Kč za rok mi nepřijde zase tolik. Uvědomte si, kolik času jsme aplikaci věnovali a také, že za 35,- Kč týdně získáte v tomto případě konkrétně od O2 balíček neomezených SMS zpráv na jedno O2 číslo. My chceme 40,- Kč ročně za neomezené SMS do všech sítí.

Prosím vemte to z té lepší stránky a nezlobte se na nás. Lépe se k tomu postavit nemůžeme :-(
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar caesar | sob pro 18, 2010 11:40 am

Zda se mi to ponekud vycurane. Ale mohu se mylit
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 11:48 am

Cetl jsem celou zpravu, jen aby dalsi verze nebyla opet jen TRIAL :wink:
Nejde o par korun, jde tu predevsim o princip.

Moderator fóra
Moderator fóra

Killingman | sob pro 18, 2010 11:53 am

Také to chápu jako dost nefér jednání :cry:
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar House_MD | sob pro 18, 2010 12:02 pm

Ubožáci...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 12:14 pm

Tea Racer píše:Cetl jsem celou zpravu, jen aby dalsi verze nebyla opet jen TRIAL :wink:
Nejde o par korun, jde tu predevsim o princip.
Nebude to žádný trial, je to verze 2011, tudíž funkční po celý rok 2011.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 12:24 pm

Ok, takže na rok Trial :-)
Apon se to vi predem...

Moderator fóra
Moderator fóra

benderkiller | sob pro 18, 2010 12:25 pm

Pecka. Koupím to před týdnem a teď zjistím, že aplikace je odstřelena.....hmmm

john | sob pro 18, 2010 12:26 pm

Uf, ještě že jsem si jí nekoupil, podobná věc jako s Prší od zentity..
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone expert
iPhone expert

Hnykda | sob pro 18, 2010 12:29 pm

Takže já si před týdnem koupil aplikaci (11.12), která mi slibovala (přímo v popisu iTunes), že autoři vždy udělají co bude v jejich silách abych app fungovala a teď je mi oznámeno že podpora končí a já si musím koupit další jakmile jeden z operátorů změní Captcha nebo písmenko v adrese brány. :? :cry:
To mi přijde jako velmi neseriózní jednání... Kdybych jí měl aspoň půl roku... Takhle budu trnout hrůzou kdy se tomu tak stane. Kdyby byli alespoň nějaké výhody pro stávájící... Při představě že tohle autor může už zase začínám mít nedůvěru v nákup :/ . Jak bylo řečeno, nejde o cenu ale o princip... Takovej trochu podraz

benderkiller | sob pro 18, 2010 12:32 pm

Souhlasím, je to docela fail...tohle by si solidní firma dovolit neměla. Radši budu platit operátorovi než aplikaci znovu kupovat kvůli principu:)

Odstranena citace, necituj když odpovidas primo na post nad tebou. Tea Racer

Uživatelský avatar House_MD | sob pro 18, 2010 12:40 pm

Ještě mohla být slevová akce na Silvestra :mrgreen: :mrgreen:

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 12:43 pm

Tea Racer píše:Ok, takže na rok Trial :-)
Apon se to vi predem...
Nejedná se o trial na rok, ale o licenci na rok.

Slevové kupóny na silvestra nebudou, nechte si prosím tu ironii... Ale jako pozdní vánoční a novoroční dárek uvolníme větší množství promo kódů (hned, jako budou České SMS '11 k dispozici).
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar charlie77 | sob pro 18, 2010 1:38 pm

V první řadě se mi líbí, že bude styl odesílání zpráv a historie vlastně v jednom, jako je to u originálí aplikace na SMS. V druhé řadě se mi, ale samozřejmě nelíbí to, že budu muset aplikaci znovu zakoupit :( Například já s tím budu mít celkem problém. Verzi '10 jsem si opatřil tak, že jsem jednoho uživatele z fóra poprosil aby mi jí giftnul a já jsem mu za to poslal promo kód na jednu hru, kterou jsem vyhrál v soutěži. Ale takovéhle štěstí, abych zase znovu vyhrál nějaký promokód a vyměnil ho za aplikaci zřejmě mít nebudu. :( Kredtiní kartu nemám. Byl jsem z toho nadšený, že se mi to takhle podařilo sehnat a říkal jsem si, že už ji prostě mám koupenou a jsem za vodou. Všechny updaty zdarma. Ale ouha...
BTW: Tohle všechno mění. Znova.
Připadá mi to povědomé 8)
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 1:49 pm

Až bude verze 2011 na App Store a budete ji chtít zakoupit, kontaktujte mě pomocí kontaktního formuláře na našem webu. Problém vyřešíme spolu, nemusíte se obracet na uživatele z fóra.
iPhone guru
iPhone guru

kendy1991 | sob pro 18, 2010 2:04 pm

Tomu říkám marketing :mrgreen: uvolnit aplikaci na posledních 14 dní kdy bude funkční zadarmo a od nového roku nabídnout jinou, kterou si budou muset uživatelé zakoupit znovu. Neříkám, že je to špatně, vývojáři z něčeho žít musí, ale na druhou stranu chápu, že někdo to může vnímat jako podraz. :wink: A hlavně 45 Kč není závratná částka, s ohledem na to, co aplikace umí.

Uživatelský avatar charlie77 | sob pro 18, 2010 2:12 pm

Dobře, děkuji :) Na novou verzi se moc těším, styl odesílání zpráv, který má být ve verzi '11 jsem psal do návrhů na update už dříve a myslel jsem, že to tak nikdy udělané nebude.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 2:24 pm

kendy1991 píše:Tomu říkám marketing :mrgreen: uvolnit aplikaci na posledních 14 dní kdy bude funkční zadarmo a od nového roku nabídnout jinou, kterou si budou muset uživatelé zakoupit znovu
Tohle ale není o marketingu. Jestliže víme, že aplikace přestane fungovat, už jen z principu ji nemůžeme dále prodávat za peníze. Na druhou stranu jsme ji nechtěli stahovat z trhu úplně a tímto krokem chceme vyplnit mezeru mezi současnou situací a přechodem na České SMS '11.
iPhone guru
iPhone guru

kendy1991 | sob pro 18, 2010 2:30 pm

Jasně, vím o co jde. Nemám problém s tím dát pár korun za FUNKČNÍ aplikaci. Jen mi nejde do hlavy proč nejde udělat velký update, se kterým by ta app znovu fungovala. Nechápu, proč musíte vytvářet zbrusu novou. :wink:

haskyvr6 | sob pro 18, 2010 2:53 pm

Tohle vidím tak, že jsem byl uveden v omyl. Aplikaci jsem zakoupil v dobré víře že bude funkční po neomezenou dobu a nyní se dozvídám že přestane fungovat? Proč jsem na toto nebyl upozorněn při nákupu aplikace? To, kolik peněz komu již tato aplikace ušetřila nebo neušetřila je zcela nepodstatné a nic to nemění na tom že uživatelé byli podvedeni. Nikde nebylo uvedeno že zakupují pouze licenci na rok a myslím, že všichni v dobré víře kupovali "aplikaci" s neomezenou dobou funkčnosti a ne "licenci" k používání po omezenou dobu. Přeji Vám mnoho úspěchů v dalším prodeji vašich "licencí", ja si jí již rozhodně nezakoupím.
iP3G 8GB, iP4 16GB, iP5 64GB
ACER Aspire 5536, 64-bit, Win 7
Host
Host

Hnykda | sob pro 18, 2010 2:55 pm

Přesně tak, tohle také nechápu.
A stím velkým updatem už vůbec ne! Funguje to u jiných aplikací, nevím proč by to nemohlo fungovat zde. Vývojáři z něčeho žít musí, pravda, dali jste si na tom záležet, ale za to jsem vám už jednou peníze poslal.
Kdybych si koupil auto se zárukou na jeden týden a pak zjistil že za stejnou cenu sem mohl mít auto se zárukou na rok, taky by mě to štvalo.
No, nebudu to zde řešit, je to podraz a neseriózní, o tom snad nikdo nemůže pochybovat, na rozdíl od aplikace :P .
Vře ve mě krev když na to pomyslím :? . Uvidíme jak se situace vyvine... Pár promokódů uživatele fakt nevytrhne, ty byste měli posílat zdarma všem co si aplikaci koupili v posledním měsíci, tak to bylo s nějakou aplikací ještě na mém 2G.

mefistos | sob pro 18, 2010 3:37 pm

jen budu citovat uzivatele na facebooku kterej mi mluvi z duse...

No bóže, tak se máme nechat znova oblbnout? Co bude dál? Po zakoupení zjistím že je jen na pul roku? Nebo jen na měsíc? Kdo z Vás věděl při nákupu že kupuje licenci a ne aplikaci? A kdo věděl na jak dlouho kupuje licenci? Nikdo, tohle je podvod a je jedno kolik peněz kdo ušetří nebo ne! To že chci aby aplikace za kterou jsem řádně zaplatil fungovala není žádné remcání, to je přece normální! Když si někdo koupí auto a po týdnu se mu rozbije a přestane jezdit tak mu taky řeknete že si koupil jen svezení? A že teď musí znovu zaplatit? Njn, standardní česká vyčůranost!!!

Uživatelský avatar tvosi | sob pro 18, 2010 3:53 pm

to je v podstate uz podruhe, co je neco takoveho...kdyz ste zacinali, nabidli ste ji zcela zdarma, pote co vam tady par uzivatelu pomohlo vybrousit aplikaci a jeji design, ste ji prejmenovali na trial verzi a nabidli za dolar soucasnou verzi...to sem jeste nejak pochopil, precejenom te praci je na tom dost, sam programuju a respekt vam..aplikace se kupovala s tim, ze podpora tam je a ne ze je to jen na rok :!: kdyz chcete totalne aplikaci prekopat, co vam brani ji vydat pod stejnym nazvem a lidi, kteri ji jiz koupili by upgradovali zdarma...nejde o ty 2 dolary ale o princip, ktery me nehorazne ...... no nic, je to vase rozhodnuti, dle meho nazoru velmi spatne a prijdete o hodne priznivcu...a jedna se o velky podraz na lidi, kteri si vasi novou verzi 2.0, kterou ste nabidli jeste za zvysenou cenu oproti puvodni zakoupili behem poslednich tydnu....to ze budete meni licenci ste meli avizovat uz alespon 3 mesice dopredu, aby clovek vedel, do ceho jde :!:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

atirita | sob pro 18, 2010 3:54 pm

Tak toto ma naozaj sklamalo ... :cry:

Nepouzivam aplikaciu vobec (az na par sms, nie viac ako 10), posielam sms klasicky, ide mi skor o princip.

Ak si kupim soft na ktory uz nikdy nebude update,podpora atp ale fungovat bude (bude plnit svoju povodnu funkciu) tak ma to netrapi.
Mrzi ma ale pristup A&A pretoze ak je mozne prepisat to na novu app tak je mozne prepisat i povodnu app tak aby stavajuci
zakaznici nemuseli nic nove kupovat ...
Nechcem platit za nieco co ma urcitu "dobu trvanlivosti" bez toho aby som to vedel ...

V podstate to same ma nahnevalo i u ceskej posty.
Necha si zaplatit "nehorazne" peniaze za dorucenie balika s garantovanou dobou dodania (nasledujuci pracovny den po dni podania) ale nedodrzi to (podal som reklamaciu na vysku postovneho).

Cim dalej tym viac ma taketo veci vedia nahnevat (asi starnem), ale uz nechcem platit za nieco, niekoho neschopnost, neochotu atp ... (modi ospravedlnujem sa za modru farbu iba zvyraznujem)
Mna sa tiez nikto nepyta preco som nedodrzal termin, preco som urobil pri nejakej zakazke chybu ... kazdy pride "zaplat penale" alebo "dodaj to nanovo pretoze tam je chyba" atp ...
Je to proste biznis ...

Nejde mi o 40 korun za app alebo 100 korun za postovne ...
Ide mi o princim, pretoze to je 1000x40 korun za app alebo 10000x100 korun za balik ...

A&A sorry za kritiku ale novu app si nekupim, nepotrebujem, nechcem z principu ...

EDIT:
2 Tvosi : mas pravdu na to som uplne zabudol (ze to uz raz spravili) ... veril som ale, ze podporujem dobru vec

modra barva povolena :mrgreen: tvosi
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar House_MD | sob pro 18, 2010 4:07 pm

a co to tady zamknout...? Stejně tady akorát nadáváte... :twisted:

ja bych to nezamykal...je to opravnena kritika, kterou bych tu nechal se dale rozvijet :wink: tvosi

Tak to pak jo :-) Tak hrrr na ně :!:

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 4:21 pm

Ano, nezamykat.
Dyt tohle se nedela, to je sprostota nejvyššího kalibru!
Ono pred vánoci se hodi asi každemu neco vydelat, ale pánové delat poctivy obchod a vydelavat tím to způsobem je trochu silné kafe.
Když si vpozmenu že nekdo koupil giftem tuhle aplikaci a dá ji nekomu pod stromecek a za tyden mu nebude fungovat tak to musí byt paráda..
Bravo, jen tak dál :wink:

BTW: S aplikací je neustaly problem, bud chyba v odesílaní, nebo jine chyby a už jednou se prepracovala, co takhle vyladit stavající aplikaci a udelat novou lepsi at si ji ostatní koupí? A ne tyhle triky....

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 4:33 pm

haskyvr6 píše:Tohle vidím tak, že jsem byl uveden v omyl. Aplikaci jsem zakoupil v dobré víře že bude funkční po neomezenou dobu a nyní se dozvídám že přestane fungovat? Proč jsem na toto nebyl upozorněn při nákupu aplikace? To, kolik peněz komu již tato aplikace ušetřila nebo neušetřila je zcela nepodstatné a nic to nemění na tom že uživatelé byli podvedeni. Nikde nebylo uvedeno že zakupují pouze licenci na rok a myslím, že všichni v dobré víře kupovali "aplikaci" s neomezenou dobou funkčnosti a ne "licenci" k používání po omezenou dobu. Přeji Vám mnoho úspěchů v dalším prodeji vašich "licencí", ja si jí již rozhodně nezakoupím.
V žádný omyl jste uveden nebyl. A pokud tvrdíte že ano, tak my také - nám nikdo neoznámil, že hosting přestane fungovat. Zaplatili jsme ho stejně, jako vy aplikaci. Nebyl jste na to upozorněn při nákupu aplikace, protože jsme to nevěděli. Žádné roční licencování v plánu vůbec nebylo. To, zda aplikaci koupíte či ne je na Vás.
Hnykda píše:Přesně tak, tohle také nechápu.
A stím velkým updatem už vůbec ne! Funguje to u jiných aplikací, nevím proč by to nemohlo fungovat zde. Vývojáři z něčeho žít musí, pravda, dali jste si na tom záležet, ale za to jsem vám už jednou peníze poslal.
Kdybych si koupil auto se zárukou na jeden týden a pak zjistil že za stejnou cenu sem mohl mít auto se zárukou na rok, taky by mě to štvalo.
No, nebudu to zde řešit, je to podraz a neseriózní, o tom snad nikdo nemůže pochybovat, na rozdíl od aplikace :P .
Vře ve mě krev když na to pomyslím :? . Uvidíme jak se situace vyvine... Pár promokódů uživatele fakt nevytrhne, ty byste měli posílat zdarma všem co si aplikaci koupili v posledním měsíci, tak to bylo s nějakou aplikací ještě na mém 2G.
Co je podraz? To je podobné, jako by operátoři zrušili internetové brány a aplikace by logicky přestala fungovat. Byl by to také podraz z naší strany? A zachovali bychom se neseriózně, kdybychom realizovali vlastní bránu a vytvořili novou aplikaci, za kterou bychom si nechali zaplatit? Jste akorát zaslepení tím, že se ve všem snažíte vyhledat podvod, používáte neadekvátní přirovnání a hrajete si na principy. Jediný pádný princip, kterým se dá skutečně argumentovat je ten, že nejste ochotni dát 40,- Kč za aplikaci, která vám bude po celý rok šetřit denně třeba i tisíce korun.
Honza Peacemaker píše:No bóže, tak se máme nechat znova oblbnout? Co bude dál? Po zakoupení zjistím že je jen na pul roku? Nebo jen na měsíc? Kdo z Vás věděl při nákupu že kupuje licenci a ne aplikaci? A kdo věděl na jak dlouho kupuje licenci? Nikdo, tohle je podvod a je jedno kolik peněz kdo ušetří nebo ne! To že chci aby aplikace za kterou jsem řádně zaplatil fungovala není žádné remcání, to je přece normální! Když si někdo koupí auto a po týdnu se mu rozbije a přestane jezdit tak mu taky řeknete že si koupil jen svezení? A že teď musí znovu zaplatit? Njn, standardní česká vyčůranost!!!
Nikdo nikoho neoblbuje. Tato verze je již jasně nabízena jako licence na rok 2011.
tvosi píše:to je v podstate uz podruhe, co je neco takoveho...kdyz ste zacinali, nabidli ste ji zcela zdarma, pote co vam tady par uzivatelu pomohlo vybrousit aplikaci a jeji design, ste ji prejmenovali na trial verzi a nabidli za dolar soucasnou verzi...to sem jeste nejak pochopil, precejenom te praci je na tom dost, sam programuju a respekt vam..aplikace se kupovala s tim, ze podpora tam je a ne ze je to jen na rok :!: kdyz chcete totalne aplikaci prekopat, co vam brani ji vydat pod stejnym nazvem a lidi, kteri ji jiz koupili by upgradovali zdarma...nejde o ty 2 dolary ale o princip, ktery me nehorazne ...... no nic, je to vase rozhodnuti, dle meho nazoru velmi spatne a prijdete o hodne priznivcu...a jedna se o velky podraz na lidi, kteri si vasi novou verzi 2.0, kterou ste nabidli jeste za zvysenou cenu oproti puvodni zakoupili behem poslednich tydnu....to ze budete meni licenci ste meli avizovat uz alespon 3 mesice dopredu, aby clovek vedel, do ceho jde :!:
Nic není podruhé. Akorát jste si udělal velmi špatný obrázek o situacích, ke kterým docházelo. A rád bych věděl, čím nám tu lidé z fóra pomohli vypilovat aplikaci. Jediné s čím souhlasím je, že nám byl navržen design. Nic jiného neberu jako žádnou výpomoc. To že tu někdo napsal co se mu líbí / nelíbí? Takových e-mailů mi přišli stovky a taky těm lidem neposílám peníze za to, že mi sdělili, co by v aplikaci ještě rádi našli. K dalšímu obsahu, který píšete, jsem se vyjádřil již v předchozích odpovědích. Jen bych rád nakonec zdůraznil, že jsme to 3 měsíce dopředu hlásit vážně nemohli, když teprve před týdnem jsme se dozvěděli, že již nemůžeme používat stávající hosting. Následovaly dny navrhování řešení, až se k vám nakonec dostává s dvoudenním zpožděním. Chtěli jsme počkat na uvedení verze 2.0.1.
atirita píše:Tak toto ma naozaj sklamalo ... :cry:

Nepouzivam aplikaciu vobec (az na par sms, nie viac ako 10), posielam sms klasicky, ide mi skor o princip.

Ak si kupim soft na ktory uz nikdy nebude update,podpora atp ale fungovat bude (bude plnit svoju povodnu funkciu) tak ma to netrapi.
Mrzi ma ale pristup A&A pretoze ak je mozne prepisat to na novu app tak je mozne prepisat i povodnu app tak aby stavajuci
zakaznici nemuseli nic nove kupovat ...
Nechcem platit za nieco co ma urcitu "dobu trvanlivosti" bez toho aby som to vedel ...

V podstate to same ma nahnevalo i u ceskej posty.
Necha si zaplatit "nehorazne" peniaze za dorucenie balika s garantovanou dobou dodania (nasledujuci pracovny den po dni podania) ale nedodrzi to (podal som reklamaciu na vysku postovneho).

Cim dalej tym viac ma taketo veci vedia nahnevat (asi starnem), ale uz nechcem platit za nieco, niekoho neschopnost, neochotu atp ... (modi ospravedlnujem sa za modru farbu iba zvyraznujem)
Mna sa tiez nikto nepyta preco som nedodrzal termin, preco som urobil pri nejakej zakazke chybu ... kazdy pride "zaplat penale" alebo "dodaj to nanovo pretoze tam je chyba" atp ...
Je to proste biznis ...

Nejde mi o 40 korun za app alebo 100 korun za postovne ...
Ide mi o princim, pretoze to je 1000x40 korun za app alebo 10000x100 korun za balik ...

A&A sorry za kritiku ale novu app si nekupim, nepotrebujem, nechcem z principu ...

EDIT:
2 Tvosi : mas pravdu na to som uplne zabudol (ze to uz raz spravili) ... veril som ale, ze podporujem dobru vec

modra barva povolena :mrgreen: tvosi
V podstatě vše již bylo řešeno v předešlých odpovědích. Proč není možné přepsat původní aplikaci? Protože by se nám to nevyplatilo. A ano, zadarmo to dělat nebudeme. Jestli vy chodíte do práce zadarmo, tak si choďte, do toho mi nic není. Já zadarmo nepracuji a toto budou další měsíce práce na aplikaci.
House_MD píše:a co to tady zamknout...? Stejně tady akorát nadáváte... :twisted:

ja bych to nezamykal...je to opravnena kritika, kterou bych tu nechal se dale rozvijet :wink: tvosi

Tak to pak jo :-) Tak hrrr na ně :!:
Prosím, nic nezamykejte. Reakce uživatelů jsou na místě a jsou více méně oprávněné a díky tomuto prostoru k diskuzi máme možnost uvést situaci na pravou míru.
Tea Racer píše:Ano, nezamykat.
Dyt tohle se nedela, to je sprostota nejvyššího kalibru!
Ono pred vánoci se hodi asi každemu neco vydelat, ale pánové delat poctivy obchod a vydelavat tím to způsobem je trochu silné kafe.
Když si vpozmenu že nekdo koupil giftem tuhle aplikaci a dá ji nekomu pod stromecek a za tyden mu nebude fungovat tak to musí byt paráda..
Bravo, jen tak dál :wink:

BTW: S aplikací je neustaly problem, bud chyba v odesílaní, nebo jine chyby a už jednou se prepracovala, co takhle vyladit stavající aplikaci a udelat novou lepsi at si ji ostatní koupí? A ne tyhle triky....
Nikdo z nás si na vánoce nevydělává :-) Aplikace bude uvedena na trh až v lednu. S největší pravděpodobností promyslíme systém, aby lidé v podobné skupině (obdarovaní k vánocům apod.) získali verzi 2011 zdarma. Chápu, že jste rozhořčen, ale netvrďte, že jsou s aplikací jenom problémy. Problémy byly a to vždy a jen s poskytovatelem. Pokud jste četl tiskovou zprávu, ten bude z mechanizmu již úplně vynechán.
Naposledy upravil Antabelus dne sob pro 18, 2010 4:34 pm, celkově upraveno 1
iPhone guru
iPhone guru

atirita | sob pro 18, 2010 4:33 pm

2 TEA:

tu je odpoved preco to je v poslednej dobe tak spatne s touto app ...

"vytiahnute z ofiko stranok aacode.cz"
Situace se ovšem v poslední době začala měnit a my jsme nuceni přizpůsobit plán. Aplikace se totiž stala velmi populární a tisíce uživatelů nejen z České Republiky vytvořili stabilní nápor na servery poskytovatele hostingu. Stále se zhoršující stav nakonec završil poskytovatel hostingu, který kompletně zablokoval již tak sotva použitelné skripty.

EDIT:

2 antabelus:

Kód: Vybrat vše
V podstatě vše již bylo řešeno v předešlých odpovědích. Proč není možné přepsat původní aplikaci? Protože by se nám to nevyplatilo. A ano, zadarmo to dělat nebudeme. Jestli vy chodíte do práce zadarmo, tak si choďte, do toho mi nic není. Já zadarmo nepracuji a toto budou další měsíce práce na aplikaci.

Postavit biznis na jednej app a potom sa vyhovarat, ze "zadarmo ani kure nehrabe" je smiesne.
Mna Vase problemy s poskytovatelom hostingu nezaujimaju.
Naposledy upravil atirita dne sob pro 18, 2010 4:43 pm, celkově upraveno 1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hnykda | sob pro 18, 2010 4:36 pm

Zadarmo to dělat nebudete?! Vždyť já vám před TÝDNEM zaplatil! Nechci platit znova! Co to je za argumenty tohle?! :!: :evil:
Naposledy upravil Hnykda dne sob pro 18, 2010 4:47 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar tvosi | sob pro 18, 2010 4:39 pm

to ze vam poskytovatel hostingu vypovedel s okamzitou platnosti melo nejaky duvod :?: opravneny :?: je tak slozite prenest na jiny hosting, ktery s tim nebude mit problem :?:

co se tyce toho, ze ste to nemohli dat drive vedet, protoze ste to nevedeli je pekne, ale vemte si, ze vas nastvalo, ze z niceho nic vam nekdo vypovi hosting a tak se nedivte uzivatelum, ze jim vadi vas pristup...

vase argumenty jsou ponekud zvlastni s ohledem nato, ze berete v potaz jen to, ze muzou byt lidi nastvani pouze na to, ze budou muset platit znovu..

edit: navic me zarazi to, ze je vam vypovezen hosting z duvodu vytizeni serveru...to je tedy velmi nesolidni hostingova spolecnost a nechapu, ze u nich jeste stale setrvavavte..

edit2: navic pokud nyni v novem reseni zcela vynechate hosting a budou skripty primo v telefonu, pak nechapu, k cemu se bude za aplikaci platit pouze za rocni licenci...
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

benderkiller | sob pro 18, 2010 4:42 pm

Dám vám názorný příklad kdy si zakoupím licenci či danou aplikaci. Ano samozřejmě může vyjít nová verze aplikace, která s ebude prodávat zvlášť a její update bude placený. Nicméně aplikace, kterou již vy vlastníte, o tu již nikdy nepřijdete a ačkoliv bude třeba zastaralá, tak stále je možné ji používat. Zde je ten rozdíl, že vy starou aplikaci naprosto odtřelíte a stane se nepoužitelnou, a proto mi to nedává smysl. Klidně si udělejte SMS 2011 s novými funkcemi apod., ale support a funkční starou verzi byste měli stále udržovat pokud si zákazníky chcete udržet. Takhle to funguje u všech vývojářů, nechápu proč by u vás nemohlo.

atirita | sob pro 18, 2010 4:45 pm

2 benderkill...

Presne to som pisal i ja ...
ak si kupim app na ktoru uz nikdy nevyjde update alebo uz nebude podporovana ale bude fungovat stale tak ma to netrapy ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 4:46 pm

2 atirita:
To mne ale vubec nezajímá, že si vybrali spatny hosting. Vzdy dle toho kolik lidi aplikaci má tak vydelali klucí majlant, já jim to preji, mam rad podnikave lidi. Ale z toho co vydelali mohli zaplatit zlomek ceny za poradny hosting.
Já vidím jen vymluvy aby si lidi koupili novou verzi a koukam že nejsem zdaleká sám. Nebudu se opakovat, je to sprosté jednání, chápal bych bezplatny update pro uzivatele kteri to pouzivaji od pocatku, pomahaji ji vlastne vyvijet a kdo si ji koupi dále at platí, ale nebudu 2x platit. A ohanet se Tím kolik to komu usetri penize není fer. To sem do toho neplette.
Verze 2010 pro rok 2010
Verze 2011 pro rok 2011
Není nad stabilní prijem, že?...

Moderator fóra
Moderator fóra

Hnykda | sob pro 18, 2010 4:48 pm

Nechápu proč by se měla dělat nová aplikace! Vždyť jste sami řekli že zadarmo to dělat nebudete - v pořádku, tak upgradujte tuto starou a mějte ji stále zpoplatněnou! Neříkejte že si ji najednou už nikdo nekupuje! Nutíte stávající majitele aby si jí koupili znova?! PROČ?!

Edit: Předpokládám že Apple tyto problémy nějak neřeší?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone