Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Nebude to žádný trial, je to verze 2011, tudíž funkční po celý rok 2011.Tea Racer píše:Cetl jsem celou zpravu, jen aby dalsi verze nebyla opet jen TRIAL![]()
Nejde o par korun, jde tu predevsim o princip.
Nejedná se o trial na rok, ale o licenci na rok.Tea Racer píše:Ok, takže na rok Trial
Apon se to vi predem...
Tohle ale není o marketingu. Jestliže víme, že aplikace přestane fungovat, už jen z principu ji nemůžeme dále prodávat za peníze. Na druhou stranu jsme ji nechtěli stahovat z trhu úplně a tímto krokem chceme vyplnit mezeru mezi současnou situací a přechodem na České SMS '11.kendy1991 píše:Tomu říkám marketinguvolnit aplikaci na posledních 14 dní kdy bude funkční zadarmo a od nového roku nabídnout jinou, kterou si budou muset uživatelé zakoupit znovu
No bóže, tak se máme nechat znova oblbnout? Co bude dál? Po zakoupení zjistím že je jen na pul roku? Nebo jen na měsíc? Kdo z Vás věděl při nákupu že kupuje licenci a ne aplikaci? A kdo věděl na jak dlouho kupuje licenci? Nikdo, tohle je podvod a je jedno kolik peněz kdo ušetří nebo ne! To že chci aby aplikace za kterou jsem řádně zaplatil fungovala není žádné remcání, to je přece normální! Když si někdo koupí auto a po týdnu se mu rozbije a přestane jezdit tak mu taky řeknete že si koupil jen svezení? A že teď musí znovu zaplatit? Njn, standardní česká vyčůranost!!!
V žádný omyl jste uveden nebyl. A pokud tvrdíte že ano, tak my také - nám nikdo neoznámil, že hosting přestane fungovat. Zaplatili jsme ho stejně, jako vy aplikaci. Nebyl jste na to upozorněn při nákupu aplikace, protože jsme to nevěděli. Žádné roční licencování v plánu vůbec nebylo. To, zda aplikaci koupíte či ne je na Vás.haskyvr6 píše:Tohle vidím tak, že jsem byl uveden v omyl. Aplikaci jsem zakoupil v dobré víře že bude funkční po neomezenou dobu a nyní se dozvídám že přestane fungovat? Proč jsem na toto nebyl upozorněn při nákupu aplikace? To, kolik peněz komu již tato aplikace ušetřila nebo neušetřila je zcela nepodstatné a nic to nemění na tom že uživatelé byli podvedeni. Nikde nebylo uvedeno že zakupují pouze licenci na rok a myslím, že všichni v dobré víře kupovali "aplikaci" s neomezenou dobou funkčnosti a ne "licenci" k používání po omezenou dobu. Přeji Vám mnoho úspěchů v dalším prodeji vašich "licencí", ja si jí již rozhodně nezakoupím.
Co je podraz? To je podobné, jako by operátoři zrušili internetové brány a aplikace by logicky přestala fungovat. Byl by to také podraz z naší strany? A zachovali bychom se neseriózně, kdybychom realizovali vlastní bránu a vytvořili novou aplikaci, za kterou bychom si nechali zaplatit? Jste akorát zaslepení tím, že se ve všem snažíte vyhledat podvod, používáte neadekvátní přirovnání a hrajete si na principy. Jediný pádný princip, kterým se dá skutečně argumentovat je ten, že nejste ochotni dát 40,- Kč za aplikaci, která vám bude po celý rok šetřit denně třeba i tisíce korun.Hnykda píše:Přesně tak, tohle také nechápu.
A stím velkým updatem už vůbec ne! Funguje to u jiných aplikací, nevím proč by to nemohlo fungovat zde. Vývojáři z něčeho žít musí, pravda, dali jste si na tom záležet, ale za to jsem vám už jednou peníze poslal.
Kdybych si koupil auto se zárukou na jeden týden a pak zjistil že za stejnou cenu sem mohl mít auto se zárukou na rok, taky by mě to štvalo.
No, nebudu to zde řešit, je to podraz a neseriózní, o tom snad nikdo nemůže pochybovat, na rozdíl od aplikace.
Vře ve mě krev když na to pomyslím. Uvidíme jak se situace vyvine... Pár promokódů uživatele fakt nevytrhne, ty byste měli posílat zdarma všem co si aplikaci koupili v posledním měsíci, tak to bylo s nějakou aplikací ještě na mém 2G.
Nikdo nikoho neoblbuje. Tato verze je již jasně nabízena jako licence na rok 2011.Honza Peacemaker píše:No bóže, tak se máme nechat znova oblbnout? Co bude dál? Po zakoupení zjistím že je jen na pul roku? Nebo jen na měsíc? Kdo z Vás věděl při nákupu že kupuje licenci a ne aplikaci? A kdo věděl na jak dlouho kupuje licenci? Nikdo, tohle je podvod a je jedno kolik peněz kdo ušetří nebo ne! To že chci aby aplikace za kterou jsem řádně zaplatil fungovala není žádné remcání, to je přece normální! Když si někdo koupí auto a po týdnu se mu rozbije a přestane jezdit tak mu taky řeknete že si koupil jen svezení? A že teď musí znovu zaplatit? Njn, standardní česká vyčůranost!!!
Nic není podruhé. Akorát jste si udělal velmi špatný obrázek o situacích, ke kterým docházelo. A rád bych věděl, čím nám tu lidé z fóra pomohli vypilovat aplikaci. Jediné s čím souhlasím je, že nám byl navržen design. Nic jiného neberu jako žádnou výpomoc. To že tu někdo napsal co se mu líbí / nelíbí? Takových e-mailů mi přišli stovky a taky těm lidem neposílám peníze za to, že mi sdělili, co by v aplikaci ještě rádi našli. K dalšímu obsahu, který píšete, jsem se vyjádřil již v předchozích odpovědích. Jen bych rád nakonec zdůraznil, že jsme to 3 měsíce dopředu hlásit vážně nemohli, když teprve před týdnem jsme se dozvěděli, že již nemůžeme používat stávající hosting. Následovaly dny navrhování řešení, až se k vám nakonec dostává s dvoudenním zpožděním. Chtěli jsme počkat na uvedení verze 2.0.1.tvosi píše:to je v podstate uz podruhe, co je neco takoveho...kdyz ste zacinali, nabidli ste ji zcela zdarma, pote co vam tady par uzivatelu pomohlo vybrousit aplikaci a jeji design, ste ji prejmenovali na trial verzi a nabidli za dolar soucasnou verzi...to sem jeste nejak pochopil, precejenom te praci je na tom dost, sam programuju a respekt vam..aplikace se kupovala s tim, ze podpora tam je a ne ze je to jen na rokkdyz chcete totalne aplikaci prekopat, co vam brani ji vydat pod stejnym nazvem a lidi, kteri ji jiz koupili by upgradovali zdarma...nejde o ty 2 dolary ale o princip, ktery me nehorazne ...... no nic, je to vase rozhodnuti, dle meho nazoru velmi spatne a prijdete o hodne priznivcu...a jedna se o velky podraz na lidi, kteri si vasi novou verzi 2.0, kterou ste nabidli jeste za zvysenou cenu oproti puvodni zakoupili behem poslednich tydnu....to ze budete meni licenci ste meli avizovat uz alespon 3 mesice dopredu, aby clovek vedel, do ceho jde
V podstatě vše již bylo řešeno v předešlých odpovědích. Proč není možné přepsat původní aplikaci? Protože by se nám to nevyplatilo. A ano, zadarmo to dělat nebudeme. Jestli vy chodíte do práce zadarmo, tak si choďte, do toho mi nic není. Já zadarmo nepracuji a toto budou další měsíce práce na aplikaci.atirita píše:Tak toto ma naozaj sklamalo ...![]()
Nepouzivam aplikaciu vobec (az na par sms, nie viac ako 10), posielam sms klasicky, ide mi skor o princip.
Ak si kupim soft na ktory uz nikdy nebude update,podpora atp ale fungovat bude (bude plnit svoju povodnu funkciu) tak ma to netrapi.
Mrzi ma ale pristup A&A pretoze ak je mozne prepisat to na novu app tak je mozne prepisat i povodnu app tak aby stavajuci
zakaznici nemuseli nic nove kupovat ...
Nechcem platit za nieco co ma urcitu "dobu trvanlivosti" bez toho aby som to vedel ...
V podstate to same ma nahnevalo i u ceskej posty.
Necha si zaplatit "nehorazne" peniaze za dorucenie balika s garantovanou dobou dodania (nasledujuci pracovny den po dni podania) ale nedodrzi to (podal som reklamaciu na vysku postovneho).
Cim dalej tym viac ma taketo veci vedia nahnevat (asi starnem), ale uz nechcem platit za nieco, niekoho neschopnost, neochotu atp ... (modi ospravedlnujem sa za modru farbu iba zvyraznujem)
Mna sa tiez nikto nepyta preco som nedodrzal termin, preco som urobil pri nejakej zakazke chybu ... kazdy pride "zaplat penale" alebo "dodaj to nanovo pretoze tam je chyba" atp ...
Je to proste biznis ...
Nejde mi o 40 korun za app alebo 100 korun za postovne ...
Ide mi o princim, pretoze to je 1000x40 korun za app alebo 10000x100 korun za balik ...
A&A sorry za kritiku ale novu app si nekupim, nepotrebujem, nechcem z principu ...
EDIT:
2 Tvosi : mas pravdu na to som uplne zabudol (ze to uz raz spravili) ... veril som ale, ze podporujem dobru vec
modra barva povolenatvosi
Prosím, nic nezamykejte. Reakce uživatelů jsou na místě a jsou více méně oprávněné a díky tomuto prostoru k diskuzi máme možnost uvést situaci na pravou míru.House_MD píše:a co to tady zamknout...? Stejně tady akorát nadáváte...
ja bych to nezamykal...je to opravnena kritika, kterou bych tu nechal se dale rozvijettvosi
Tak to pak joTak hrrr na ně
Nikdo z nás si na vánoce nevyděláváTea Racer píše:Ano, nezamykat.
Dyt tohle se nedela, to je sprostota nejvyššího kalibru!
Ono pred vánoci se hodi asi každemu neco vydelat, ale pánové delat poctivy obchod a vydelavat tím to způsobem je trochu silné kafe.
Když si vpozmenu že nekdo koupil giftem tuhle aplikaci a dá ji nekomu pod stromecek a za tyden mu nebude fungovat tak to musí byt paráda..
Bravo, jen tak dál![]()
BTW: S aplikací je neustaly problem, bud chyba v odesílaní, nebo jine chyby a už jednou se prepracovala, co takhle vyladit stavající aplikaci a udelat novou lepsi at si ji ostatní koupí? A ne tyhle triky....
V podstatě vše již bylo řešeno v předešlých odpovědích. Proč není možné přepsat původní aplikaci? Protože by se nám to nevyplatilo. A ano, zadarmo to dělat nebudeme. Jestli vy chodíte do práce zadarmo, tak si choďte, do toho mi nic není. Já zadarmo nepracuji a toto budou další měsíce práce na aplikaci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé