Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

takhle nějak to bude vypadat
 takhle nějak to bude vypadat

Hlavne u O2 je to dobra vychytávka.
 Hlavne u O2 je to dobra vychytávka.

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
  MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12
 iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
  Apple Watch 4, black, 44mm

Grim3rr píše:Zdravim, jen se zeptam mozna hloupe, nebylo by uzivatelsky lepsi udelat nejakou app ve ktere by se zadaly vestere texty a udaje a ta by se pak spojila s branou a odeslala udaje? Zamezilo by se pak pomalemu nacitani atd.

)
 )

Hnykda píše:Na vodafone mi neodejde tak 10-20% zprav...A to jsou to dva dny a stale nedosli...Nekdo podobnou zkusenost?

) touto zprávou - již mám hotové perfektně a rychle fungující jádro na odesílání SMS do sítě O2
) touto zprávou - již mám hotové perfektně a rychle fungující jádro na odesílání SMS do sítě O2  Přes Soar již tedy posílám, už to jen vyladit a  rozšířit o pár důležitých vlastností jádra (např. schopnost rozdělit SMS delší jak 60 znaků) a zveřejním verzi s odesíláním do O2. Předpokládám, že to bude ještě tento týden.
 Přes Soar již tedy posílám, už to jen vyladit a  rozšířit o pár důležitých vlastností jádra (např. schopnost rozdělit SMS delší jak 60 znaků) a zveřejním verzi s odesíláním do O2. Předpokládám, že to bude ještě tento týden.

Zásahů a změn je více, můžete se podívat do changelogu na úvodní stránce tohoto vlákna.
 Zásahů a změn je více, můžete se podívat do changelogu na úvodní stránce tohoto vlákna.
 V něčem se ti to nelíbí? Uvítám každou přípomínku.
 V něčem se ti to nelíbí? Uvítám každou přípomínku.

Antabelus píše:Po odeslání SMS zprávy se objeví vedle tlačítka "Odeslat" zvednutý palec. Pokud zpráva nebude odeslána, vyskočí okno s chybovou hláškou - takhle už to funguje nyní, v čem je problém?V něčem se ti to nelíbí? Uvítám každou přípomínku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé