České SMS [AppStore, 1.59?]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

atirita | sob pro 18, 2010 4:50 pm

Re: České SMS '10 [AppStore, FREE]

2 TEA ...

to pisem v tom poste u editu i ja ... ze ma nezaujima ich problem s poskytovatelom hostingu ...

Kupil som si tuto app aj ked som mal kupenu uz cekylovu app na sms ... len preto, ze som tiez videl to nadsenie ktore maju.
Druhykrat si ju kupovat nebudem ... nepotrebujem ale hlavne nechcem ...

Já vím to nebylo mysleno proti Tobe. Tea
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 4:53 pm

Hnykda píše:Zadarmo to dělat nebudete?! Vždyť já vám před měsícem zaplatil! Nechci platit znova! Co to je za argumenty tohle?! :!: :evil:

Vy situaci nechápete správně. Vy jste zaplatit za naší dosavadní práci na aplikaci České SMS '10. To že jste nevěděl, že přestane fungovat, je zřejmé. My totiž také ne. Takto velkou změnu v aplikaci není možné udělat v té dosavadní, musíme udělat novou.
tvosi píše:to ze vam poskytovatel hostingu vypovedel s okamzitou platnosti melo nejaky duvod :?: opravneny :?: je tak slozite prenest na jiny hosting, ktery s tim nebude mit problem :?:

co se tyce toho, ze ste to nemohli dat drive vedet, protoze ste to nevedeli je pekne, ale vemte si, ze vas nastvalo, ze z niceho nic vam nekdo vypovi hosting a tak se nedivte uzivatelum, ze jim vadi vas pristup...

vase argumenty jsou ponekud zvlastni s ohledem nato, ze berete v potaz jen to, ze muzou byt lidi nastvani pouze na to, ze budou muset platit znovu..

edit: navic me zarazi to, ze je vam vypovezen hosting z duvodu vytizeni serveru...to je tedy velmi nesolidni hostingova spolecnost a nechapu, ze u nich jeste stale setrvavavte..
Opět a jen doporučuji přečíst celou tiskovou zprávu. S poskytovatelem je to trochu složitější. Důvod to mělo ten, že jsme jejich zdroje využívali nestandartně díky náročnosti skriptů a počtu uživatelů, což je pochopitelné a musíme na to brát ohled. Přenést to na hosting, kde nebude problém, je možné technicky, ale ne finančně. Aby byla zajištěna pořádná funkčnost, museli bychom zařídit vlastní server. Dostatečně výkonný by ale přišel na něco přes sto tisíc korun a promiňte, ale nemůžete po nás nikdo chtít, abychom ještě my platili (rozumějte byli podtrženo sečteno díky aplikaci v mínusu!). Znova opakuji, že rozumím důvodu, proč jsou lidé naštvaní. Dále zdůrazňuji, že tito lidé vůbec nerozumí důvodu, proč se my takto chováme a většina z nich dle výstupu tiskovou zprávu ani nečetla.
benderkiller píše:Dám vám názorný příklad kdy si zakoupím licenci či danou aplikaci. Ano samozřejmě může vyjít nová verze aplikace, která s ebude prodávat zvlášť a její update bude placený. Nicméně aplikace, kterou již vy vlastníte, o tu již nikdy nepřijdete a ačkoliv bude třeba zastaralá, tak stále je možné ji používat. Zde je ten rozdíl, že vy starou aplikaci naprosto odtřelíte a stane se nepoužitelnou, a proto mi to nedává smysl. Klidně si udělejte SMS 2011 s novými funkcemi apod., ale support a funkční starou verzi byste měli stále udržovat pokud si zákazníky chcete udržet. Takhle to funguje u všech vývojářů, nechápu proč by u vás nemohlo.
Z technických důvodů NENÍ MOŽNÉ změny aplikovat do staré verze a uvést nezávislou novou verzi.
Tea Racer píše:2 atirita:
To mne ale vubec nezajímá, že si vybrali spatny hosting. Vzdy dle toho kolik lidi aplikaci má tak vydelali klucí majlant, já jim to preji, mam rad podnikave lidi. Ale z toho co vydelali mohli zaplatit zlomek ceny za poradny hosting.
Já vidím jen vymluvy aby si lidi koupili novou verzi a koukam že nejsem zdaleká sám. Nebudu se opakovat, je to sprosté jednání, chápal bych bezplatny update pro uzivatele kteri to pouzivaji od pocatku, pomahaji ji vlastne vyvijet a kdo si ji koupi dále at platí, ale nebudu 2x platit. A ohanet se Tím kolik to komu usetri penize není fer. To sem do toho neplette.
Verze 2010 pro rok 2010
Verze 2011 pro rok 2011
Není nad stabilní prijem, že?...
Přesně tak. Poskytujeme službu, u které je BÉŽNÉ platit ji "paušálně". Lepší slovo mě nenapadá a s ohledem na 40,- Kč ročně mi přijde na této pozici směšné. A jestli vás nezajímají naše problémy s hostingem? Nás tedy nezajímají ty vaše problémy. Je to správný přístup?
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar House_MD | sob pro 18, 2010 4:57 pm

Analfabetus: ty fakt nejsi moc inteligentní, že? Jak nezajímaji naše problémy? Já sem si něco koupil. Peníze sem vám poslal. Moje část úkolu je splněna. A za to předpokládám, že to, co jsem si koupil bude fungovat.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 4:58 pm

Byl by to spravny postup pri free aplikaci kde by bylo napsano, občas nefunguje, proto neni podpora.
O aplikaci placene, se predpoklada že je dodelana a bude fungovat.
To je vase ostuda že placená aplikace má problemy, to že nemate vyreseny hosting je opet vase ostuda, ne nase.
To že je aplikace napsana že neni dle vas update mozny je opet vase vec.
Pokud vydáte aplikaci meli by jste byt schopni za ni nest odpovednost a resit problemy a ne udelat neco do chvili funguje a hura na neco jineho, stejneho.
Podivejte na negativni reakce... to hovori za vse.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

marseli | sob pro 18, 2010 4:59 pm

Je mozno takovy pristup reklamovat primo u Apple ?
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar JackieTran | sob pro 18, 2010 5:03 pm

Vtipne jak ty, Antabelusi tu dokola mluvis o tom,ze to neni vase vina,ze jste kvuli tomu serveru museli zmenit "plan" :) ... nebo ,ze chcete od nas pouhych 40 drobnych (ano to sice jsou par korun,ale proc platit 2x za stejnou aplikaci?) pro cely rok 2011,ze operatori chteji vic apod. Ale vis,nam to vubec nezajima, nazacatku jste slibili app zdarma,pak jsme vam pomohli s navrhem(honyuv navrh) pro app (chteli jsme aby app hezky vypadal ...) ,pak jste app dali za $0.99,to jsme vam brali ,ptz jste na tom dlouho pracovali ,tj.. Ale ptz app se pak stala uspesna ,tak jste zvysili cenu ... Ale fungovala 100%? Ne. :) Nikdo nebyl s tou app spokojeny,bud se smska neposlala,nebo poslala 3x a vic krat. Nevim,po kazdem updatu se tam objevila nejaka chyba.Porad jste slibili ,ze bude novy update a ,ze bude vse ok .. A ted ejhle :idea: :!: . "omlouvame se vam,ale kvuli problemu se serverem musime vam oznamit,ze jsme byli nuceni zmenit nas plan ,ikdyz neradi,ale na novy rok 2011 bude jina verze a bude placena,starsi verze jiz nebude fungovat od ledna 2011.A ti z vas kdo nechce ,tak maji smulu :P ,ptz mi nepracujeme zadarmo" ..

Ja delal Theme Black'UPS pro vsechny verze iDevices nekolik mesicu ,a za to ani korunu nechci.. Blbej martketing,proste reknete rovnou,ze potrebuje penize a hotovo.

Promin za moji cestinu,ale ja nejsem zdejsi. ;)
:wink:

mefistos | sob pro 18, 2010 5:04 pm

Ja osobne si starou verzi kupoval s tim ze se veskere problemy budete snazit vyresit co nejrychleji.. to bylo uvedeno v popisu aplikace... nikdo nikde nikdy nerekl ze aplikace ma skoncit... Nevim jestli to vubec je zakonne, prodavat neco u ceho za tejden zmenite uplne popis a zrusite funkcnost... Ale asi to je jedno kdyz to je tak mala cena.. My platime za funkcnost aplikace a za to ze bude pracovat tak jak a jak bylo slibeno pri koupi.. A vy se mate starat o to ze aplikace jde... vlozit nove skripty do stare aplikace nemuze bejt tak tezky... ale kdo by se stim sr*l kdyz to muze udelat za penize s nulovym desingem... Urcite si myslim ze by mela probehnout nejaka forma odskodneni lidem co si aplikaci zakoupili...

Lepší slovo mě nenapadá a s ohledem na 40,- Kč ročně mi přijde na této pozici směšné.

40kc rocne to sice jo.. ale kolik si to koupilo uzivatelu za ten rok? ja si treba aplikaci koupil 2x .. to uz je 80kc..

Uživatelský avatar ADIO45 | sob pro 18, 2010 5:05 pm

Víš co? Zrušte aplikaci a kašlete na to. Na Androidu jsou dobrovolníci a někteří čeští uživatelé podpoří přes PayPal kromě čeští vývojáři z Androidu. Aby pravdu řekl že jsou velmi inteligentní ale ví že zadarmo moc nemají radost ale někteří jsou ochotni podpořit. Vy necháte na mlaskat prachy.
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar House_MD | sob pro 18, 2010 5:06 pm

OT: jsem ateista, ale budu se modlit aby ani jeden z vás nikdy nepracoval pro Apple. Nechci platit za kalendář v iPhonu na nový rok...

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:07 pm

Povím vám v čem je hlavní problém. Když přestane aplikace z technických důvodů fungovat, vývojář ji stáhne z App Store. Co kdyby, jak jsem již psal, operátoři přestali poskytovat internetové brány? Byla by to zase naše chyba? Chybu jsme udělali v tom, že jsme České SMS '11 uvedli nyní a to jako pokračovaní, resp. nutně placený update předešlé aplikace. Chtěli jsme jen aby byly všichni správně informovaní.

Nad odškodněním (do jisté míry), jak jsem již psal, přemýšlíme. S největší pravděpodobností dostanou promo kódy uživatelé, kteří koupili aplikaci již v prosinci po dodání dokladu od Apple, který přišel na e-mail. To ještě naplánujeme. Každopádně nám to příjde správné.
iPhone guru
iPhone guru

mefistos | sob pro 18, 2010 5:09 pm

Antabelus operatorum za jejich brany neplatis.. nebo snad jo? ty zadarmo vyuzivas sluzby zadarmo a my za to platime..

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:10 pm

Vy platíte za komfort na Vašem iPhone. Za nic jiného. Webová rozhraní můžete používat a naše aplikace, kterou jste si pravděpodobně koupil, Vám v tom nijak nebrání. A za provoz aplikace samozřejmě platím (ne operátorům).
iPhone guru
iPhone guru

mefistos | sob pro 18, 2010 5:12 pm

ano koupil sem si ji 2x.. a nebrani mi v tom? kupoval sem aplikaci s tim ze bude pracovat porad.. a vy udelate co je ve vasich silach aby pracovala dal... a po novym roce uz pracovat nebude.. takze mi v tom jaksi branit bude ne? k cemu mi je aplikace co nefunguje?

atirita | sob pro 18, 2010 5:13 pm

2 antabelus:

Pleties tu dve veci ktore ale nemozes porovnavat ...

Problem s hostingom je Vas problem ... a ked to nefunguje musite sa nejako s poskytovatelom dohodnut resp najist si noveho.
Ak by operatori prestali poskytovat moznost posielat sms cez brany situacia by bola ina ...
Stratili by ste moznost zasielat tieto spravy aj Vy ... app by potom mohla fungovat max ako PingChat!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

benderkiller | sob pro 18, 2010 5:13 pm

Antabelus píše:Vy situaci nechápete správně. Vy jste zaplatit za naší dosavadní práci na aplikaci České SMS '10.

Aplikace se České SMS '10 jmenuje až po tomto updatu čili prostě nikdo to vědět nemohl. Lituji lidi co si aplikaci zakoupili třeba včera.

Antabelus píše:Z technických důvodů NENÍ MOŽNÉ změny aplikovat do staré verze a uvést nezávislou novou verzi.

Tak teď by mě zajímalo proč na staré verzi to technicky možné není a na nové ano. Zas tak hloupý nejsem, jde jen o jádro posílání a to by určitě šlo zakomponovat i do verze staré bez dalších změn. V nové si klidně udělejte featury navíc, ale tímhle mě tak lehce neoblbnete.

Klasické chování čechů "Když mám dost, můžu si nahrabat přeci ještě více!"

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:16 pm

benderkiller píše:Tak teď by mě zajímalo proč na staré verzi to technicky možné není a na nové ano. Zas tak hloupý nejsem, jde jen o jádro posílání a to by určitě šlo zakomponovat i do verze staré bez dalších změn. V nové si klidně udělejte featury navíc, ale tímhle mě tak lehce neoblbnete.

Klasické chování čechů "Když mám dost, můžu si nahrabat přeci ještě více!"

Na nové to technicky možné je, protože ji děláme znova a odzačátku. Tak, aby fungovala takto s novým systémem. Je to tak jak říkáme, věřte nebo ne. Udělat se znova musí a dělat takto velké zásahy do stávající aplikace není možné. Žádné jádro odesílání, takové jaké si ho představujete, vůbec neexistuje.
Naposledy upravil Antabelus dne sob pro 18, 2010 5:17 pm, celkově upraveno 1
iPhone guru
iPhone guru

mefistos | sob pro 18, 2010 5:16 pm

PS: muzu vedet kolik mate za rok hosting? a kolik uzivatelu si dohromady koupilo aplikaci? kdyby ste prodelavali tak tu aplikaci asi uz nedelate ne.. jelikoz z ni profitujete a vite kolik ji pouziva uzivatelu tak je chytrej tah ji udelat znova zaridit si levnejsi fungujici hosting treba (i kdyz si psal ze uz ho nebude potreba s novym mechanizmem) a zase mit treba 1000 uzivatelu coz je , ano za rok, 40 tisic.. coz uz je slusny kdyz to delate ve svojim volnym case ne? protoze predpokladam ze se tim nezivite..

Uživatelský avatar JackieTran | sob pro 18, 2010 5:17 pm

Proc nedat tu vasi novou verzi jako update pro Ceske SMS 2010? :?:

atirita | sob pro 18, 2010 5:18 pm

Antabelus píše:Vy platíte za komfort na Vašem iPhone. Za nic jiného. Webová rozhraní můžete používat a naše aplikace, kterou jste si pravděpodobně koupil, Vám v tom nijak nebrání. A za provoz aplikace samozřejmě platím (ne operátorům).

All ...
vyzyvam uzivatelov tejto app aby zacali pouzivat k zasielaniu sms sms brany operatorov.
Pokial ma tvorca app takyto pristup mali by sme sa mu otocit chrbtom a povedat nie ...

NIE nebudem pouzivat tuto app.
NIE nebudem si kupovat novu ...

modi sorry opat za modru farbu ...

OT: strajk (stavka) je teraz nejako v mode :mrgreen:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:19 pm

Ano, neproděláváme. A kdybychom se nezachovali takto, prodělávali bychom. Je něco nelogického na tom, že nechceme prodělávat? Opakuji že vašemu rozhořčení rozumím a to zcela. Ale vy ani trochu nechápete a nerozumíte nám.
atirita píše:
Antabelus píše:Vy platíte za komfort na Vašem iPhone. Za nic jiného. Webová rozhraní můžete používat a naše aplikace, kterou jste si pravděpodobně koupil, Vám v tom nijak nebrání. A za provoz aplikace samozřejmě platím (ne operátorům).

All ...
vyzyvam uzivatelov tejto app aby zacali pouzivat k zasielaniu sms sms brany operatorov.
Pokial ma tvorca app takyto pristup mali by sme sa mu otocit chrbtom a povedat nie ...

Odpovídal jsem na věty "Antabelus operatorum za jejich brany neplatis.. nebo snad jo? ty zadarmo vyuzivas sluzby zadarmo a my za to platime..". To prostě zní, jako bych existencí aplikace někoho nutil ke koupi a zakazoval mu používat konkurenční služby zdarma! Cokoliv je zde řečeno chápete tak, jak chcete a nahlížíte na to z úhlu který nejlépe vyhovuje tomu, aby bylo čím argumentovat. Takto se dá ale nahlížet na všechno.
Naposledy upravil Antabelus dne sob pro 18, 2010 5:28 pm, celkově upraveno 1
iPhone guru
iPhone guru

Hnykda | sob pro 18, 2010 5:22 pm

Pokud pracujete na odškodnění těch co si aplikaci koupili v nejbližší době, tak to já osobně beru. Dokonce bych si o vás i přestal myslet že jste podfukáři

mefistos | sob pro 18, 2010 5:22 pm

je mozny se nejak dozvedet kolik lidi si app stahlo? Nee ja vas prave ze chapu dobre.. dneska se snazi vydelat kazdej na cem se da.. takze to chapu az moc dobre...

atirita píše:

All ...

to by slo.. SMS Zdarma(napriklad) fungujou porad a zadarmo... zadny problemy nikde nic...

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:23 pm

Odškodníme minimálně ty, kteří aplikaci dostali jako dar K VÁNOCŮM a ty, kteří aplikaci koupili v prosinci. Tuto časovou hranici možná ještě posuneme, ale pokud ano, tak určitě kladným směrem pro vás (hlouběji do roku 2010).
iPhone guru
iPhone guru

Hnykda | sob pro 18, 2010 5:24 pm

To ukojilo moje rozhořčení. Díky

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:26 pm

OT: Názorná ukázka toho, jak si každý řeší to své. Ano, jde vám všem především o 40,- korun. Argumentujte si jak chcete.

Odškodnění bude v podobě promo kódů na aplikaci České SMS '11.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 5:29 pm

Kdyby jsme to tu nenapsali nikdy by jste neodskodnili nikoho, kdyby ano tak by jste to už napsali.
Dozvime se tedy kolik tisic lidi si koupilo aplikaci, nebo budete tuto otazku prehlizet?
Proč si neudelate jinou aplikaci co ma fičurky a stara nezustane jak je a je funkcni? Takhle to dycky bylo, ale já vím, to by si pak novou nikdo nekoupil že?
Psal i Jackie jak se veci maji.... ztotožnuji se stím.
Nejde o 40kč jde o princip, bylo tu nekolikrat receno. Pokud by neslo o penize tak by jste delali update zdarma jako to delají jiní vyvojári :wink:
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

fcs | sob pro 18, 2010 5:29 pm

OT: Be more Antabelus :wink:
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:31 pm

Jakési odškodnění mělo proběhnout rozdáním větším množstvím promo kódů na začátku roku 2011 jako reakce na tento problém, s jehož vznikem jsme počítali. Kolik lidí si aplikaci koupilo? To je snad naše věc.
iPhone guru
iPhone guru

TommyS | sob pro 18, 2010 5:32 pm

Nefér jednání... Jak kdyby jste si nenahrabali už dost...

Hnykda | sob pro 18, 2010 5:32 pm

Antabelus píše:OT: Názorná ukázka toho, jak si každý řeší to své. Ano, jde vám všem především o 40,- korun. Argumentujte si jak chcete.

Odškodnění bude v podobě promo kódů na aplikaci České SMS '11.

Každý řeší to své?! Ty si fakt zkoušíš naší trpělivost?! Já včera aplikaci daroval svému kamarádovi k 18. a sám si ji koupil před týdnem. Ty se mi divíš, že to řeším? Váš postup je hnusný, prasácký a neohleduplný! Já sem rád, že aspoň z části uznáte svojí chybu, snažíte se jí alespoň malilinko nahradit a ty mi napíšeš že mi jde o 40 korun. To je na pěst hele.

mefistos | sob pro 18, 2010 5:33 pm

Je to sice vase vec ale rozdil je jestli ji zakoupilo 200 uzivatelu nebo 3000 ze.. bavime se tu o jinejch cislech a taky to je potom docela vychcanost.. protoze 40kc za rok se meni na 120tis.. a to uz je jiny kafe

atirita | sob pro 18, 2010 5:33 pm

2 antabelus ... takze hodne co?

2 TEA ... biznis na jednej app moze vynasat iba takym sposobom aky sa tu teraz prezentuje ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar tvosi | sob pro 18, 2010 5:34 pm

Prosim VSECHNY :!: chovejte se slusne...pokud tomu tak nebude, budete dostavat BAN, abyste vychladli...kritizujte, komentujte, ale v ramci slusnosti :!:

To, kolik lidi si app zakoupilo je pouze a jen jejich vec a pokud se nechteji o cisla podelit, nenutte je
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:36 pm

V tiskové zprávě se hovoří o tisících uživatelů. Nikde ale není řečeno, že jsou to legální uživatelé. Aplikaci drtivá většina uživá cracklou. V tuto chvíli zvažujeme vyhovění vašim návrhům a uvedení aplikace ve funkčnost proběhne možná pro stávající uživatele zdarma. Jsem znechucen českým trhem a vaším chováním.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar House_MD | sob pro 18, 2010 5:37 pm

Já jsem znechucen tebou a tvou neschopností. Hawk.

mefistos | sob pro 18, 2010 5:39 pm

V tiskové zprávě se hovoří o tisících uživatelů.
to mi staci.. takovejch 5 tisic uzivatelu co si koupi app za 40 kc.. to se hnusi me.. a jeste vic se mi hnusi ze vite ze si jich dalsich 5 tisic nejspis znova koupi za 40kc... v dobe krize se hodi kazda koruna... kazdej statisic...

Uživatelský avatar tvosi | sob pro 18, 2010 5:40 pm

Antabelus promin ze to musim rict, ale napodobne...myslim, ze kdyby ste problem a jeho reseni od zacatku lepe zhodnotili, takovy problem by vubec nevznikl...

a takovy navrh vam dam, co kdybyste udelali ten update tak, ze bude app odesilat zpravy, ale pokud bude chtit user treba historii, byla by formou in-app purchase :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:40 pm

@mefistos No vytrhávání z kontextu bych na online diskuzi nečekal :D

Pokračuje to takto: Nikde ale není řečeno, že jsou to legální uživatelé. Aplikaci drtivá většina uživá cracklou.
iPhone guru
iPhone guru

Jirkus | sob pro 18, 2010 5:41 pm

Otázkou je, co se tedy změní v té nové verzi České SMS 11?

Už jsem si kupoval dvě aplikace (nejprve od pana Čekyla a pak od pánů Alexe a Antabeluse) a nerad bych nalétl potřetí ...

Co se tedy změní v nové verzi aplikace?

Bude mít společnost A&A vlastní server pro přeposílání skriptů?

Bude společnost na rozdíl od současnosti nějak garantovat kvalitu poskytovaných služeb?

Edit: Opraveny chyby
Naposledy upravil Jirkus dne sob pro 18, 2010 5:53 pm, celkově upraveno 2
Senior uživatel
Senior uživatel

scorpi | sob pro 18, 2010 5:42 pm

Je to tlačení mrtvé krávy do kopce..
Aplikaci jsem zakoupil, ale nepoužíval ji nějak často, po posledních výpadcích jsem ji odstavil úplně. V podstatě jsem vás chtěl jen podpořit.
Smsky pokud jsem doma píšu z vodafone parku, z "500" dárku mám do konce ledna ještě 140 do všech síťí, což mi bohatě stačí. Možná doplním, že vodafone park používám pro možnost psát na klasické klávesnici, tedy pro komfort.
V terénu píšu sms za kačku z nativní aplikace v iPhone nebo z SwirlySms z iPadu, ale pokud to jde, tak radši zavolám.
Takže nějakej velkej upgrade je mi ukradenej. Jen mi je líto skupiny uživatelů, která nevydělává a aplikace pro ni měla "význam". A jedno vím zcela jistě. Podruhé už vás nepodpořím.... Z principu.
A vůbec se nedivím ostatním, že jsou na vás nasraní.
Opět zvítězila česká vychcanost.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone