Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Hnykda píše:Zadarmo to dělat nebudete?! Vždyť já vám před měsícem zaplatil! Nechci platit znova! Co to je za argumenty tohle?!![]()
Opět a jen doporučuji přečíst celou tiskovou zprávu. S poskytovatelem je to trochu složitější. Důvod to mělo ten, že jsme jejich zdroje využívali nestandartně díky náročnosti skriptů a počtu uživatelů, což je pochopitelné a musíme na to brát ohled. Přenést to na hosting, kde nebude problém, je možné technicky, ale ne finančně. Aby byla zajištěna pořádná funkčnost, museli bychom zařídit vlastní server. Dostatečně výkonný by ale přišel na něco přes sto tisíc korun a promiňte, ale nemůžete po nás nikdo chtít, abychom ještě my platili (rozumějte byli podtrženo sečteno díky aplikaci v mínusu!). Znova opakuji, že rozumím důvodu, proč jsou lidé naštvaní. Dále zdůrazňuji, že tito lidé vůbec nerozumí důvodu, proč se my takto chováme a většina z nich dle výstupu tiskovou zprávu ani nečetla.tvosi píše:to ze vam poskytovatel hostingu vypovedel s okamzitou platnosti melo nejaky duvodopravneny
je tak slozite prenest na jiny hosting, ktery s tim nebude mit problem
![]()
co se tyce toho, ze ste to nemohli dat drive vedet, protoze ste to nevedeli je pekne, ale vemte si, ze vas nastvalo, ze z niceho nic vam nekdo vypovi hosting a tak se nedivte uzivatelum, ze jim vadi vas pristup...
vase argumenty jsou ponekud zvlastni s ohledem nato, ze berete v potaz jen to, ze muzou byt lidi nastvani pouze na to, ze budou muset platit znovu..
edit: navic me zarazi to, ze je vam vypovezen hosting z duvodu vytizeni serveru...to je tedy velmi nesolidni hostingova spolecnost a nechapu, ze u nich jeste stale setrvavavte..
Z technických důvodů NENÍ MOŽNÉ změny aplikovat do staré verze a uvést nezávislou novou verzi.benderkiller píše:Dám vám názorný příklad kdy si zakoupím licenci či danou aplikaci. Ano samozřejmě může vyjít nová verze aplikace, která s ebude prodávat zvlášť a její update bude placený. Nicméně aplikace, kterou již vy vlastníte, o tu již nikdy nepřijdete a ačkoliv bude třeba zastaralá, tak stále je možné ji používat. Zde je ten rozdíl, že vy starou aplikaci naprosto odtřelíte a stane se nepoužitelnou, a proto mi to nedává smysl. Klidně si udělejte SMS 2011 s novými funkcemi apod., ale support a funkční starou verzi byste měli stále udržovat pokud si zákazníky chcete udržet. Takhle to funguje u všech vývojářů, nechápu proč by u vás nemohlo.
Přesně tak. Poskytujeme službu, u které je BÉŽNÉ platit ji "paušálně". Lepší slovo mě nenapadá a s ohledem na 40,- Kč ročně mi přijde na této pozici směšné. A jestli vás nezajímají naše problémy s hostingem? Nás tedy nezajímají ty vaše problémy. Je to správný přístup?Tea Racer píše:2 atirita:
To mne ale vubec nezajímá, že si vybrali spatny hosting. Vzdy dle toho kolik lidi aplikaci má tak vydelali klucí majlant, já jim to preji, mam rad podnikave lidi. Ale z toho co vydelali mohli zaplatit zlomek ceny za poradny hosting.
Já vidím jen vymluvy aby si lidi koupili novou verzi a koukam že nejsem zdaleká sám. Nebudu se opakovat, je to sprosté jednání, chápal bych bezplatny update pro uzivatele kteri to pouzivaji od pocatku, pomahaji ji vlastne vyvijet a kdo si ji koupi dále at platí, ale nebudu 2x platit. A ohanet se Tím kolik to komu usetri penize není fer. To sem do toho neplette.
Verze 2010 pro rok 2010
Verze 2011 pro rok 2011
Není nad stabilní prijem, že?...
Lepší slovo mě nenapadá a s ohledem na 40,- Kč ročně mi přijde na této pozici směšné.
Antabelus píše:Vy situaci nechápete správně. Vy jste zaplatit za naší dosavadní práci na aplikaci České SMS '10.
Antabelus píše:Z technických důvodů NENÍ MOŽNÉ změny aplikovat do staré verze a uvést nezávislou novou verzi.
benderkiller píše:Tak teď by mě zajímalo proč na staré verzi to technicky možné není a na nové ano. Zas tak hloupý nejsem, jde jen o jádro posílání a to by určitě šlo zakomponovat i do verze staré bez dalších změn. V nové si klidně udělejte featury navíc, ale tímhle mě tak lehce neoblbnete.
Klasické chování čechů "Když mám dost, můžu si nahrabat přeci ještě více!"
Antabelus píše:Vy platíte za komfort na Vašem iPhone. Za nic jiného. Webová rozhraní můžete používat a naše aplikace, kterou jste si pravděpodobně koupil, Vám v tom nijak nebrání. A za provoz aplikace samozřejmě platím (ne operátorům).
Odpovídal jsem na věty "Antabelus operatorum za jejich brany neplatis.. nebo snad jo? ty zadarmo vyuzivas sluzby zadarmo a my za to platime..". To prostě zní, jako bych existencí aplikace někoho nutil ke koupi a zakazoval mu používat konkurenční služby zdarma! Cokoliv je zde řečeno chápete tak, jak chcete a nahlížíte na to z úhlu který nejlépe vyhovuje tomu, aby bylo čím argumentovat. Takto se dá ale nahlížet na všechno.atirita píše:Antabelus píše:Vy platíte za komfort na Vašem iPhone. Za nic jiného. Webová rozhraní můžete používat a naše aplikace, kterou jste si pravděpodobně koupil, Vám v tom nijak nebrání. A za provoz aplikace samozřejmě platím (ne operátorům).
All ...
vyzyvam uzivatelov tejto app aby zacali pouzivat k zasielaniu sms sms brany operatorov.
Pokial ma tvorca app takyto pristup mali by sme sa mu otocit chrbtom a povedat nie ...
NIE nebudem pouzivat tuto app.
NIE nebudem si kupovat novu ...
modi sorry opat za modru farbu ...
OT: strajk (stavka) je teraz nejako v mode
atirita píše:Antabelus píše:Vy platíte za komfort na Vašem iPhone. Za nic jiného. Webová rozhraní můžete používat a naše aplikace, kterou jste si pravděpodobně koupil, Vám v tom nijak nebrání. A za provoz aplikace samozřejmě platím (ne operátorům).
All ...
vyzyvam uzivatelov tejto app aby zacali pouzivat k zasielaniu sms sms brany operatorov.
Pokial ma tvorca app takyto pristup mali by sme sa mu otocit chrbtom a povedat nie ...
NIE nebudem pouzivat tuto app.
NIE nebudem si kupovat novu ...
modi sorry opat za modru farbu ...
OT: strajk (stavka) je teraz nejako v mode
Antabelus píše:OT: Názorná ukázka toho, jak si každý řeší to své. Ano, jde vám všem především o 40,- korun. Argumentujte si jak chcete.
Odškodnění bude v podobě promo kódů na aplikaci České SMS '11.
to mi staci.. takovejch 5 tisic uzivatelu co si koupi app za 40 kc.. to se hnusi me.. a jeste vic se mi hnusi ze vite ze si jich dalsich 5 tisic nejspis znova koupi za 40kc... v dobe krize se hodi kazda koruna... kazdej statisic...V tiskové zprávě se hovoří o tisících uživatelů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé