Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Jorgas píše:Odkdy jsou Googlemaps na ceste? Kdy budou do ios6? Ze bych updatnul na ios6? Dost aplikaci mi kvuli iOs6 podmince nejde zakoupit
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
bob123 píše:Jorgas píše:Odkdy jsou Googlemaps na ceste? Kdy budou do ios6? Ze bych updatnul na ios6? Dost aplikaci mi kvuli iOs6 podmince nejde zakoupit
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
Na google mapy bych fakt necekal, apple mapy jsou normalne pouzitelny, je okolo toho zbytecnej rozruch, nekolikrat jsem podle nich i jel, jak po praze tak mimo a bez problemu, navic pres data se nacitaji podstatne lepe a rychleji nez google mapy ...
Petrt píše:Gekko: Apple mapy jsou pro me pruser. Vam staci vektorove mapy, ale ty ja naopak nepouzivam (mam Navigon) a misto toho preferuji satelitni snimky.
Ad wifi sync a "pripojeni kabelem". Je to mysleno tak, ze je treba poprve pripojit iPhone kabelem, v iTunes zvolit u mobilu "synchronizaci pres Wifi" a pote jej muzete od kabelu odpojit a synchronizovat bezdratove. Toto prvni nastaveni je ale nutne udelat pres kabel. Mne wifi sync jede jak na telefonu, tak tabletu. Zatim mi nic nespadlo.
Edit: to je pro Gekka - nechapal, jak to Apple mysli, tak jsem se mu to snazil vysvetlit.
Gekko gecko píše:Tak ja iOS6ce konkretne 6.0.1 jedu asi ctrnact dni,proste od te chvile, co jsem pres inzerat,koupil pouzity a zachovaly iPhone 4 16GB a jsem spokojen, rychly,stabilni proste vyladeny system, jak je u apple dobrym zvykem.
S nemoznosti downgradu diky chybejici zaloze shsh blobs jsem se jiz smiril a na jiny odstin horni listy jsem si take zvyknul, s citelnosti kterou nekteri i jinde (neprilis kontrastni) vytykaji, problem absolutne nemam a google maps jsou jiz na ceste, youtube uz na app store nejakou dobu je, tak snad je apple nezakaze a ve store zverejni.
Downgrade na 5ku by byl stejne krok zpet, nove funkce a trosku vyssi rychlost nejsou k zahozeni, kor kdyz mam pomalejsiho a starsiho brasku, snad jeste applem prodavaneho 4S.
Co jsem koukal, ti kteri maji developerskou registraci-account, jiz maji moznost stahnout iOS6.1 Beta2, nema nekdo z vas info, kdy tak vyjde finalni iOS6.1 bude to jeste do konce roku?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé