Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
tvosi píše:tj ale myslim ze by bylo lepsi, kdyby se velikost toho pole s textem zvetsovala podle poctu radku aby cela zprava byla videt bez scrollu...bylo by to pohodlnejsi
Chaosrx píše:No, prave sem narazil na velice neprijemnou vec. Zkousel sem napsat vsech 152 znaku, ale jak sem rychle klikal, tak sem se prepsal. No a dalsi pul hodinku sem odklikaval tabulku jestli chci zkomprimovat text. Jelikoz Safari neslo vypnout ani pres SBsettings, tak s tim neslo nic delat.
SMS lze odesilat pouze do site O2, do T-Mobile ne. Ujisti se prosim, ze cislo, na ktere zpravu posilas, je opravdu pripsano operatorovi o2 (podle predvolby to nepoznas) ja posilam denodenne nekolik desitek zprav a uspesnost 100%...smoldik píše:ze soar se mi jeste nepodarilo poslat ani jednu sms, ani na t-mobile, ani na O2
tvosi píše:jen bych se chtel zeptat, jak to vypada se soar a podporou odesilani na t-mobile a vodafone?
smoldik píše:zkousel jsem to na sve cislo, mam O2 a vzdy mi to skonci na teto chybe
"nelze se spojit se serverem"
teto zprave predchazi "nacitam kod" a "nacitani trva dele nez obvykle"
smoldik píše:zkousel jsem to na sve cislo, mam O2 a vzdy mi to skonci na teto chybe
"nelze se spojit se serverem"
teto zprave predchazi "nacitam kod" a "nacitani trva dele nez obvykle"
edit: pouzivam http://iphonesms.php5.cz/soar
Antabelus píše:Zpravy ze zadaneho telefonniho cisla odchazi pouze do site Vodafone. V Soaru to bude podle vseho stejne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé