České SMS [AppStore, 1.59?]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

mefistos | sob pro 18, 2010 5:43 pm

Re: České SMS '10 [AppStore, FREE]

Antabelus píše:@mefistos No vytrhávání z kontextu bych na online diskuzi nečekal :D

Pokračuje to takto: Nikde ale není řečeno, že jsou to legální uživatelé. Aplikaci drtivá většina uživá cracklou.

ano tisice muze bejt klidne 8 tisic.. z toho 4 tisice si ji koupili.. vzhledem k tomu ze neuvadis presny cisla a vzhledem k tomu ze ne kazdej ma JB.. tak se porad priklanim k tomu co jsem psal...

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 5:48 pm

Re: České SMS '10 [AppStore, BUDE FUNGOVAT JENOM V 2010, FREE]

mefistos píše: ano tisice muze bejt klidne 8 tisic.. z toho 4 tisice si ji koupili.. vzhledem k tomu ze neuvadis presny cisla a vzhledem k tomu ze ne kazdej ma JB.. tak se porad priklanim k tomu co jsem psal...
To se ale přikláníte špatně.

Celou věc znova přehodnotíme a uvidíme.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar rony | sob pro 18, 2010 6:05 pm

Pani autori, podla mojho ste zvolili zly obchodny model. Cela funkcnost aplikacie spociva v trpezlivosti molochov, ktore v skutocnosti posielaju SMSky z vasej aplikacie. Na tom sa neda stavat resp. je nutne upozornit, ze obvykly pocit toho, kto si app kupuje, je v tom,ze si "predplaca" funkcnost aplikacie. Vy ju ale nemozete zarucit. Preto by som ja osobne nesiel do sluzby, ktoru nemozem zarucit. Ak chcete, aby vam platili za namahu, zvolte taky system, ktory zaruci, ze ludia budu vediet, ze platia za nieco ine ako za zakladnu funkcnost aplikacie.

uz to tu odznelo. navrh platenia za plnu verziu app, ktora poskytne funkcie, ktore zarucit viete. a free verzia s osekanou funkcnostou tj. napr. len odoslanie SMS a to dokonca bez moznosti napr. vyberu adresatov (nutnost vypisovat cele cislo adresata a pod. ci limitom napr. max 1 sms za danu casovu jednotku). Ale plnu platenu verziu vybavte vsetkym komfortom. A narazky na cracknute verzie? Myslim, ze to si viete osetrit napr. vygenerovanim hashu a previazanim s uctom na vasom webe vratane vazby na konkretny telefon.

Osobne by som si vasu app nikdy nekupil, chapem, ze SMS zadarmo je pre velku cielovu skupinu tak velky magnet, ze vypnu mozgy a v cirej chamtivosti nad predstavou tisicok sms zadarmo odrbu system penazi :-) a tak si ju kupia a potom su rozcarovani, ked im po case nefunguje :-) no co uz :-) Na tomto pojme som sa ja osobne uz pobavil pred par rokmi naozaj dobre. (pozrite si to, je to poucne)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Jirkus | sob pro 18, 2010 6:10 pm

I když mi nikdo z početného týmu A&A ve složení: Pavel Báleš - vedoucí, admin, serverside programátor, návrhář aplikací, Alex Studnička - spoluzakladatel, vlastník AppStore dev licence, nativní programátor, Kryštof Celba - Nativní programátor, Tomáš Skalický - tester aplikací, Jan Borek - příležitostný grafik a Nikol Janouchová - PR, správa sociálních sítí zatím neodpověděl na můj pžedchozí a vcelku jednoduchý dotaz, zeptám se někoho z vývojářů (pokud je někdo takový tady):

Je možné zjistit appstore účty, ze kterých byla vaše aplikace zakoupena?

Předem děkuji za odpověď.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | sob pro 18, 2010 6:22 pm

To bohuzel neni mozne. Budeme muset duverovat lidem a jejich 'uctenkam' z emailu. Pavel Bales :-)

@rony: Mnohokrat dekuji za prvni konstruktuvni a poradnou kritiku. Hned je od ceho se odrazit. Tvuj napad se mi libi a pravdepodobne bude prechod na Ceske SMS '11 probihat dle tveho navrhu.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar mikis.m.s | sob pro 18, 2010 7:27 pm

Stojim za autorama! Aplikaci jsem koupil uplne v pocatku a za tu dobu az na par drobnych problemu bylo vse v pohode usetrila mi spoustu penez atd. Za licenci na dalsi rok klidne zaplatim a klidne i vic. Rikate ze jde o pripncip a pritom Vam jde jen o tech blbejch par korun, ze budete muset zaplatit znova. Dyt tech par korun utratite opravdu za pivko ci dve nebo jine blbosti. At se na me nikdo nezlobi, ale delat takovy vyrval kuli par korunam neni na miste. Autori do aplikace investovali spoustu casu a nechavaj si za to zaplatit zanedbatelnou castkou. Aplikace sama o sobe je uz ted dost vymazlena. Lidi si za svoji praci nechavaj zaplatit mnohem vic. Podivejte se kolik clovek, kde a za co musi platit. Pak se lidem co se tu rozcilujou musim opravdu jen smat...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Marr | sob pro 18, 2010 7:50 pm

mne jsou nejaky principy jedno, app mi usetrila stovky,mozna tisice korun,takze ja si ji klidne koupim znova,tech 40kc me nevytrhne
Host
Host

marseli | sob pro 18, 2010 7:59 pm

ale s takovou by mohly udelat vsechny app, usetrili jsme vam penize tak sup kupte si nas jeste jednou. Tak jen s chuti do toho.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | sob pro 18, 2010 8:01 pm

kazdy, kto sem chce pridat prispevok tak v zaujme vyhnutia sa hadkam, nech prida len to, co este neodznelo.

ak chcete len dokola tocit to iste, tak nech sa lubi. ja viem mazat rychlejsie ako vy pisat.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Mahonny07 | sob pro 18, 2010 9:42 pm

AA tyme stojim a vami klidne zaplatim aji kilo kazdy rok za vasi aplikaci jelikoz mi za ten rok usetri mnohem mnohem vice penez.mam ji jak ja tak i ma pritelka a jsme oba spokojeni. musim rict ze celou dobu mi aplikace spale a pokud ne tak se tady doctu kde je problem a ze se resi to mi opravdu nevadi.

PS: lidi nazblaznete se kvuli kazde korune....vzdyt ti programatori a vyvojari musi mit nejakou motivaci ke sve praci delaji ji pro nas a moc za to nechcou. Za vlidne slovo a hezky usmev uz se nedela.....

Je to muj nazor nikoho nechci poburovat a nikomu ho nebudu ani vnucovat.
AAčkum preji stasny novy rok 2011 a hodne uspechu!!!

Nepoužívej červené písmo, to je vyhrazenou pouze pro poznámky moderátorů. MG

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 10:01 pm

My to také zadarmo nechceme, jen ale platit za neco 2x neni fer.
Nebo ty by jsi platil 2x za neco aniž by to bylo ve smluvních podminkách?
On Rony nerekl nic jineho než co tu zaznelo ale vidím že A&A videli že ne vsichni si nechají kálet na hlavy.
Jak jsem rikal penize klukům nezavidím prestože jejich honorar je byl vyšší než rocní platy mnohych. Ale jedná se tu o fér jednání. Rád zaplatím za aplikaci 10x tolik a neubdu litovat, ale kupovat si neco 2x a dalsi rok už 3x jen kvuli důvodům co tu zazneli nehodlam ani já ani 99% lidí jak tu je zrejmé.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Marthin | sob pro 18, 2010 10:19 pm

Server na hosting na skripty, které odkazují na brány, za 100 tisíc :?: :lol:
Není lepší mít třeba 3-5 serverů a z těch to valit :?:
Z prodeje aplikace by se ty severy v klidu zaplatili což :?:
By mě teda zajímalo jaký je provoz a počet odeslaných sms za minutu :?:

Je mi jasné, že chcete zaplatit za svůj čas, to je normální, ale 2x :?:
Ohánět se tady tím, že je někomu líto dát 40 Kč je blbost, protože tohle jednání není fér a s vaši "značkou" se nejspíše poveze déle, ale to je vám vlastně někde, jak zde bylo psáno. Zákazník vás vůbec nezajímá, jde vám jenom o prachy.
To, že s vámi zametl poskytovatel hostingu nás, vaše zákazníky, vůbec nemusí zajímat, vy jste nabídli službu, cenu za aplikaci, kterou většina tolerovala(protože také jde lidem o prachy a chtěli ušetřit) a zakoupila ji. Nyní mají platit znovu :roll:
Když jste neměli na pořádný hosting, měli jste dát aplikaci za větší peníz :idea:
Spousta lidí by zaplatila určitě mnohonásobně více než 1-2$.

Jak vám někdo psal na FB, pokud to máte na živnost, je to na hraně zákona a ČOIka by z vás měla radost :lol:
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar charlie77 | sob pro 18, 2010 10:31 pm

Nevím, jestli to tu už zaznělo, ale kvůli čemu bude i nová verze České SMS '11 fungovat zase jen rok?
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Senior uživatel
Senior uživatel

mefistos | sob pro 18, 2010 10:44 pm

nikdo nevi jak dlouho bude pracovat.. a jestli vubec.. uvidime jak se developerum zachce...
Naposledy upravil mefistos dne sob pro 18, 2010 10:47 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar charlie77 | sob pro 18, 2010 10:46 pm

Když se aplikace bude jmenovat České SMS '11, tak předpokládám, že je to na rok 2011 a myslím,že to tu i bylo řečeno. Ptám se jen proč by to mělo být časově omezené...
Senior uživatel
Senior uživatel

haskyvr6 | sob pro 18, 2010 10:52 pm

charlie77: protože prostě pak budou asi zase potřeba prachy, tak se to už nějak navlíkne a znova je podojíme! :) Vždyť dost za ten rok ušetřej, tak ať z toho taky něco máme!

Nechápu, tady se rozdávají BANy za warez a takové podvody na lidi se tu od členů fóra tolerují!
iP3G 8GB, iP4 16GB, iP5 64GB
ACER Aspire 5536, 64-bit, Win 7
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 18, 2010 10:58 pm

charlie77 píše:Když se aplikace bude jmenovat České SMS '11, tak předpokládám, že je to na rok 2011 a myslím,že to tu i bylo řečeno. Ptám se jen proč by to mělo být časově omezené...

Ano to už tu zaznelo, pak si budes muset opet koupit licenci na dalsi rok! :idea:

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar House_MD | sob pro 18, 2010 11:02 pm

Tento způsob odporuje principu AppStore...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

mefistos | sob pro 18, 2010 11:05 pm

spravnej cech si najde zpusob jak vy*cat se vsim... :wink:

nalevka | sob pro 18, 2010 11:14 pm

Určitě, je to neseriózní jednání, ale když poskytnete náhradu v podobě promo kodu na SMS '11 pro ty, cos so aplikaci zakoupili například od listopadu do konce roku, tak by to bylo OK. Já ovšem mezi ně nepatřím, aplikaci mám už docela dost dlouho, když stála ještě 0,79?. Každopádně, aplikaci si koupím znova, se mnou počítejte! Určitě jste do popisu měli napsat "licence na rok 2010", jako to je u jiných aplikací vedených jen na rok, například u "MyFootball", ale teď už to je bohužel jedno. Aplikaci si koupím, sice pomocí ní neodešlu moc SMSek, ale moje sestra si je do iPhone nahraje a proposílá miliony smsek, no jo...

Killingman | ned pro 19, 2010 12:13 am

Re: České SMS '10 [AppStore, FREE]

Pokud nekdo pouziva cracklou aplikaci tohoto typu za takoveto penize je to hovado, nicmene ani to Vas neopravnuje k tomu uctovat za stejnou aplikaci 2x. Udelejte maximum, aby se aplikace crackla nedala pouzit, ale ti, co si aplikaci koupili, jedno jesli pred tydnem a nebo pred rokem musi mit narok na update zdarma - v pripade, ze stara aplikace nefunguje a jedinou moznosti je "upgrade" na verzi novou
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Metalgirl | ned pro 19, 2010 12:13 am

Antabelus a proč si nezaplatíte za lepší hosting a nepřekopete jenom ta skripta? Ano 7 Kč měsíčně za hosting a s takovým náporem uživatelů se ani nedivím, že to takto skončilo. Měli jste přemýšlet dříve dopředu a zaplatit si za lepší hosting, než za ten nejzákladnější za 7 Kč měsíčně.

Připadá mi to jako sprostost a vaše neschopnost uvažovat dříve dopředu. My teď za to máme jako platit jo? No to je super teda. Příště to dopadne zase stejně a budeme kupovat dokolečka jak voli? Jen proto, že řešíte problémy na poslední chvíli a nejste schopni si dopředu zvážit rizika? Tak tedy pěkně děkuji no. Jak jsem kupovala tuto aplikaci, tak nikde nebylo uvedeno, že si kupuji pouze licenci.

Jestli jste v počátcích očekávali, že tato aplikace nebude mít takový úspěch, tedy, že nebude zatěžovat dané servery a že to může vést při typu hostingu, který si platíte, k problémům, tak jste byli při nejmenším naivní.

Jed mi o to, proč to řešíte až tak razantně? Až takovýmto způsobem? Je přeci více cest, jak se dostat k danému cíli a to funkční app při normálním hostingu a s lepšími skripty. Nemyslíte, že toto razantní řešení by mělo být až poslední?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Antabelus | ned pro 19, 2010 9:13 am

Po vlně stížností jsme se rozhodli vyhovět vašim požadavkům. Stávající aplikace bude plnohodnotně fungovat dále. Budu upřímný - čekali jsme, že uživatelé budou nespokojení, ale s výhružkami a nadávkami jsme nepočítali. Základali jsme si na tom, že máme určitý vztah s našimi uživateli a že je do jisté míry známe, bohužel tomu tak není a postavíme na tom další chování vzhledem k aplikaci. Mohu vám slíbit že udělám všechno pro to, aby se nový systém implementoval do stávající aplikace. Jak velké technické změny to bude obnášet ještě není jasné, ale podle všeho markantní. Když si vy hrajete na principy, my také. Z principu nebudu dělat žádnou novou aplikaci, která by vás měla nějak těšit. Na stávající jste stejně zvyklí, takže v tom nevidím problém. Děkujeme za podporu.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Tea Racer | ned pro 19, 2010 10:36 am

Tak to vás pánové velmi šlechtí, chyby delame všichni a nekdy se musí projevit střet zájmů.
Já si rád koupim od Vás dalsí update co neco prinese. Ale jsem rád že základní aplikace bude pokracovat.!

Moderator fóra
Moderator fóra

Jirkus | ned pro 19, 2010 10:40 am

Aplikace České SMS není žádnou službou - pouze umožňuje pohodlnější připojení se na internetové brány operátorů (které můžete zcela zdarma používat z internetového prohlížeče v mobilu) a proto si myslím, že hraní si na nějakou jednoroční licenci je nekorektní.

Na druhou stranu chápu, že autoři (a možná je chyba, že se kolem projektu motá příliš mnoho lidí) potřebují pro svou práci nějakou motivaci a proto bych doporučil zachovat aplikaci České SMS tak jak je a umožnil bych uživatelům, aby si do aplikace mohli dokupovat některé další funkce.

Myslím, že by to byla i dobrá obrana proti zlodějům, kteří si z cracknuté aplikace funkcionalitu nebudou moci dokoupit a vy si udržíte pověst seriozní firmy a budete mít motivaci pro svou další práci.

Rozhodně bych teď aplikaci v této fázi nenabízel zadarmo a nepromyšleným PR bych si nekazil firemní image. :wink:
Senior uživatel
Senior uživatel

Hnykda | ned pro 19, 2010 12:09 pm

Jak řekli chlapci zde výše, tohle je správné řešení problémů. Sice se mi nelíbí ten tón jakým jsi to řekl: "Já se vám z novou aplikací dělat nebudu...", ale víc z vás asi nedostanem, takže to se dá brát jako pokrok :D .
A jak už se několikrát opakovalo, novou aplikaci klidně udělejte, nebo jak v předchozím příspěvku praví, dodělejte do ní upgrady, ale neodepisujte tu starou. Nedivte se nám pak, že voláme po spravedlnosti :P .

Uživatelský avatar charlie77 | ned pro 19, 2010 12:22 pm

Přesně tak. Ano je to dobré řešení, ale to jak jste napsali, že se nám s novou aplikací dělat nebudete mi přijde jako dětské chování. :) Myslím, že jestli budete dělat systém odesílání celý nový, tak vám nic nebrání udělat novou aplikaci, kde už předěláte jen ten nový design odesílání (to snad není taková práce) a spoustu lidí si to koupí kvůli většímu komfortu. :)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Metalgirl | ned pro 19, 2010 2:31 pm

Re: České SMS '10 [AppStore, 2.39?]

Antabele, ale to jsi mohl čekat, že tímto vyvoláte takovou vlnu emocí. Pokud chcete kompletně překopat aplikaci, udělejte novou, podobnou nativní sms app aplikaci v iPhonu, jak avizujete na vašich stránkách a dejte ji na appstore zvlášť a souběžně nechte tuto a dělejte podporu pro ní také. Pokud na to máte koule, tak obě aplikace zvládnete.

Bohužel tento tvůj přístup, sice jsme vyhověli, ale za to jací jste, tak se vám pomstíme v aplikaci, je bohužel při nejmenším neprofesionální. Zklamal jsi mě tímto chováním. Ale tak co už, každý jsme nějaký. Jenom do obchodu by se emoce motat neměly, aspoň ne ze strany výrobce/prodejce.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Viking | ned pro 19, 2010 3:32 pm

Antabelus píše:Když si vy hrajete na principy, my také. Z principu nebudu dělat žádnou novou aplikaci, která by vás měla nějak těšit. Na stávající jste stejně zvyklí, takže v tom nevidím problém. Děkujeme za podporu.

Už tady sleduji dění kolem aplikace České SMS několik dní a bohužel musím konstatovat, že neprofesionalita mluvčího týmu Antabela (nikdo jiný kromě něj se tu z této strany nevyjádřil) je neskutečná a výše uvedená citace už by vlastně neměla překvapit. Dělal jsem několik let vývoj značně komplikovanějších aplikací pro mobilní platformy MS a v životě bych si nemohl dovolit zaujmout takový přístup vůči zákazníkům i aplikaci samotné - výsledek by byl jednoduchý a rychlý: už by si ji nikdo nekupoval. Antabele, promiň moji upřímnost, ale styď se. Pro inspiraci se podívej do AppStoru, jak vypadá přístup jiných vývojářů (i českých nebo slovenských - pokud byl u některých podobný jako u tebe "nahrabat co nejvíc bez adekvátní vrácené hodnoty", už tam nejsou) a buď se hodně nad svým přístupem zamysli nebo od toho prostě odejdi.
Předesílám, že jsem též legálním uživatelem tohoto produktu už od první verze a nejde mi o cenu za něj, jde mi o tvůj přístup, který mi skutečně hlava nebere a který je zoufalý. A v neposlední řadě si uvědom, že lidi z tohoto fóra ti skutečně (resp. Alexovi) v počátcích nemálo pomohli. Trocha pokory by ti skutečně neškodila.

Jirkus | ned pro 19, 2010 4:03 pm

Navrhuji udělat tlustou čáru za tím, co tady doposud bylo napsáno a přimlouvám se za to, abychom dali lidem z A&A čas na to, aby svou aplikaci upravili do co nejlépe fungujícího stavu a v klidu se rozmysleli o budoucnosti téhle aplikace.

Protože v jejich zájmu je udržet už rozjetou a poměrně známou aplikaci a v zájmu nás všech ostatních je, abychom co nejpohodlněji mohli tenhle užitečný prográmek používat.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | ned pro 19, 2010 4:45 pm

pripajam sa k Jirkusovi.
takze odteraz budem prisny na vsetky nepatricne prejavy do okamihu ako predstavia nieco nove.

nebudeme forum, ako platforma urcena k bohapustym hadkam.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mefistos | ned pro 19, 2010 5:17 pm

České SMS '10 [AppStore, 2.39?]

Tohle uz zni lip:) sem rad ze se to tak vyresilo i kdyz bych mel novou app zdarma.. Uvidime co nam developeri prinesou za novinky:) uz ted mohu rict ze se tesim... GL&HF:))

pharelkoo | ned pro 19, 2010 6:04 pm

a mozem sa vas spytat ci existuje nejaka podobna aplikacia cez ktoru by isli posielat sms aj na slovenske siete?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar JackieTran | ned pro 19, 2010 6:07 pm

HeyWire

pharelkoo | ned pro 19, 2010 6:11 pm

diki moc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | ned pro 19, 2010 6:14 pm

Myslím si, že by bylo dobré se ještě pokusit uvést všechno do pořádku. Ano, rovnou přiznávám, můj výstup byl a asi stále je velmi ovlivněn emocemi. Plánu jsem věřil a věřte nebo ne, nemyslel jsem to špatně. Nikoho jsem nechtěl okrást, nikoho jsem nechtěl podvést. O to více mě teď mrzí, že jsem pro všechny za zloděje, lháře, podvodníka a bůhví co ještě vlastně jsem. Jenom protože jsem udělal chybu a teď se jí snažím napravit, bohužel se mi to už asi nepovede. Teď příspěvek nepíšu za A&A Code, ale jako člověk, který za tohle všechno vlastně může. Je to také vidět na koncepci příspěvku, takže to tak prosím berte.

Jak je evidentní, dnes jsem od rána nebyl online, odreagoval jsem se (po dlouhé době, vážně většinu času věnuji této pitomé aplikaci, díky které jsem si teď způsobil akorát nepříjemnosti), nechal vše jakž takž uležet a myslím si, že nejlepší obchodní model, vyhovující všem, bude zajistit funkčnost dosavadní aplikace (ano, budu platit drahý hosting) a nabídnout České SMS 2 s novým, lepším systémem odesílání (když už jsem nad návrhem strávil víkend), no prostě tu verzi, kterou měla představovat verze '11. Kdo bude chtít, aplikaci koupí. To ale nemění nic na tom, že dosavadní verzi už vyvíjet dál nebudeme. Podporovat samozřejmě ano - bude fungovat tak, jak dodnes.

Vážně nevím, jak se správně a pořádně omluvit a dělá mi trochu problém se omlouvat za něco, co zkrátka nebylo myšleno špatně. Každopádně cítím, že omluva je na místě. Zkuste se na to podívat, prosím, i z mojí strany a nehledejte zase podvody a nesmysly... Děkuji.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar benitoSVK | ned pro 19, 2010 6:24 pm

ako som uz niekde inde pisal ja som z app maximalne spokojny,usetrila mi dost penazi na to aby som tu oplakaval nejake drobne;-)a ak bude treba kupim si aj tu novu!verim ze mas s tym dost prace a tych 2.39??no tak ozeliem 20 cigariet a mam apku ktora verim bude plne funkcna a spolahliva! :wink: drzim palce a zelam vela pokoja a pevnych nervov pri dalsej praci :!:
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Metalgirl | ned pro 19, 2010 6:25 pm

Myslím si, že toto bude nejlepší řešení ke spokojenosti obou stran. :wink:

Proto žádám ostatní uživatelé, aby tady už dále nerozváděli celou situaci a počkali si, co nového A&A přinesou.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Antabelus | ned pro 19, 2010 6:40 pm

Stávající aplikace bude updatována na nový hosting a na novou aplikaci si necháme dostatek času, aby byla pořádná.
iPhone guru
iPhone guru

mefistos | ned pro 19, 2010 7:11 pm

ferove a slusne jednani.. hned to vypada lip.. zustanu u stare app a samozrejme zakoupim i novou.. ted uz nemam problem vas podporovat:)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone