A to odpočítávání je také nové koukám.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
tvosi píše:Antabelus píše:Zpravy ze zadaneho telefonniho cisla odchazi pouze do site Vodafone. V Soaru to bude podle vseho stejne.
Hele a v soaru to bude tak, ze kdyz budu posilat na vodafone, tak se zobrazi me cislo nebo ne?
Tea Racer píše:Teď je tam také dobrá ta komprimace konečne.
A to odpočítávání je také nové koukám.
Fajfka mi přijde profesionálněší a lépe zapadá do designu, ale třeba se mi také zastýská, palec je totiž naopak takový výraznější, takže ještě uvidím.Tea Racer píše:Nůžky jsou super, ale styska se mi po palci
Já tento problém opravdu nechápu. Udělej mi prosím screenshot a pošli na email antabelus@gmail.com, díky. Tím, že máš Soar stále v Safari to určitě není, já ho mám také stále otevřený a neděje se mi to.Tea Racer píše:normalne se to zobrazuje jako v landscape a v landscape 2x vetsi. Jestli to neni tim ze jej mam stale v okne v safari, ale to snad nevadi ne?
Za prvé - ano, spamoval. Za druhé - je to opravdu nutné zlo.. Navíc Soar musí být jakýmsi kompromisem mezi všemi třemi bránami a T-Mobile umožňuje posílat SMS zprávy pouze v intervalu 30 vteřin. Je ale možné, že toto vše půjde stranou (to se dozvím postupem až budu psát skripty na to) a snížím to třeba na nějakých 5 vteřin, uvidíme.tvosi píše:co se tyce toho odpocitavani, myslis ze by z iphone nekdo spamoval? A tech 30sekund je silene moc, dal bych max 5-10...
Pravděpodobně jsi Soar používal v období Vánoc / Nového roku, kdy jsou brány O2 naprosto vytížené a něco posílat takřka postrádá význam, ať už se jedná o jiné služby nebo rovnou oficiální SMS bránu, kterou O2 poskytuje.mettzed píše:Zatím sem soar použil 2x a jednou sms přišla asi za 2 dny a podruhý vůbec !
Upřímně, zatím vůbec nijak. Nemám teď moc čas, ale věřím, že brzo si ho zase najdu!xslide píše:Jak to vypadá s vývojem VF a TM aby byla aplikace dokončena?
Nešlo.2L8 píše:Pre Slovakov ešte stále nič? Nedajú sa tie SMS posielať aj takou formou, že budeme napojenie na české SMS brány? To by išlo posielať na Slovensko?
2L8 píše:Stefil a mas to odskusane? Nic sa neplati, ked tam zadam svoje cislo?? neviem neviem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé