A to odpočítávání je také nové koukám.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tvosi píše:Antabelus píše:Zpravy ze zadaneho telefonniho cisla odchazi pouze do site Vodafone. V Soaru to bude podle vseho stejne.
Hele a v soaru to bude tak, ze kdyz budu posilat na vodafone, tak se zobrazi me cislo nebo ne?
Tea Racer píše:Teď je tam také dobrá ta komprimace konečne.
A to odpočítávání je také nové koukám.

odpocitavani je asi nutne zlo, radeji bych ho tam nemel, myslim ze z IP by nikdo nespamoval
 odpocitavani je asi nutne zlo, radeji bych ho tam nemel, myslim ze z IP by nikdo nespamoval 

Fajfka mi přijde profesionálněší a lépe zapadá do designu, ale třeba se mi také zastýská, palec je totiž naopak takový výraznější, takže ještě uvidím.Tea Racer píše:Nůžky jsou super, ale styska se mi po palci
Já tento problém opravdu nechápu. Udělej mi prosím screenshot a pošli na email antabelus@gmail.com, díky. Tím, že máš Soar stále v Safari to určitě není, já ho mám také stále otevřený a neděje se mi to.Tea Racer píše:normalne se to zobrazuje jako v landscape a v landscape 2x vetsi. Jestli to neni tim ze jej mam stale v okne v safari, ale to snad nevadi ne?
Za prvé - ano, spamoval. Za druhé - je to opravdu nutné zlo.. Navíc Soar musí být jakýmsi kompromisem mezi všemi třemi bránami a T-Mobile umožňuje posílat SMS zprávy pouze v intervalu 30 vteřin. Je ale možné, že toto vše půjde stranou (to se dozvím postupem až budu psát skripty na to) a snížím to třeba na nějakých 5 vteřin, uvidíme.tvosi píše:co se tyce toho odpocitavani, myslis ze by z iphone nekdo spamoval? A tech 30sekund je silene moc, dal bych max 5-10...

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
  MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12
 iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
  Apple Watch 4, black, 44mm

, ale muzu ti poslat nozik a delej si zarez na zadni stranu za kazdou odeslanou sms. Doporucuju... Bohuzel to funguje jen na 3G(s), 2G tuto utilitku nepodporuje...
 , ale muzu ti poslat nozik a delej si zarez na zadni stranu za kazdou odeslanou sms. Doporucuju... Bohuzel to funguje jen na 3G(s), 2G tuto utilitku nepodporuje... , jakej doporučuješ nůž ?:D, bylo by to dobrý informačně asi nijak jinak užitečný ne
, jakej doporučuješ nůž ?:D, bylo by to dobrý informačně asi nijak jinak užitečný ne

Pravděpodobně jsi Soar používal v období Vánoc / Nového roku, kdy jsou brány O2 naprosto vytížené a něco posílat takřka postrádá význam, ať už se jedná o jiné služby nebo rovnou oficiální SMS bránu, kterou O2 poskytuje.mettzed píše:Zatím sem soar použil 2x a jednou sms přišla asi za 2 dny a podruhý vůbec !
Upřímně, zatím vůbec nijak. Nemám teď moc čas, ale věřím, že brzo si ho zase najdu!xslide píše:Jak to vypadá s vývojem VF a TM aby byla aplikace dokončena?
Nešlo.2L8 píše:Pre Slovakov ešte stále nič? Nedajú sa tie SMS posielať aj takou formou, že budeme napojenie na české SMS brány? To by išlo posielať na Slovensko?

miluu totiz obdobny webovy aplikace.  Neboj se ozvat (gtalk burim.berisa@gmail.com )
 miluu totiz obdobny webovy aplikace.  Neboj se ozvat (gtalk burim.berisa@gmail.com )

2L8 píše:Stefil a mas to odskusane? Nic sa neplati, ked tam zadam svoje cislo?? neviem neviem.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé