vsimol som si, ze to zasekne, ak otvorim napr fotku skupiny, ktora ma v albume vela dalsich inych fotiek. Ak je fotiek v albume malo, problem nie je. Alebo pozorujem takyto problem len ja?Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
vsimol som si, ze to zasekne, ak otvorim napr fotku skupiny, ktora ma v albume vela dalsich inych fotiek. Ak je fotiek v albume malo, problem nie je. Alebo pozorujem takyto problem len ja?
... Co me vic stve ze pri chatu nemuzu psat na lezato
je to dost nepohodlne psat na vejsku.
, mějte se mnou strpení !?

kdyz si s nekym pisu tak to trva nez odepise a behem toho se divam na fb statusy 
kazdy pouziva to co mu vyhovuje...

, na iPhone zaberie klavesnica 3/4 miesta,..

kdyz to nefunguje ani na FB tak pochybuju ze to bude podporovat nejaka app. Jedine zapnout chat kouknout kdo tam a vypnout chat. Me stve ze me lide pisou aj kdyz tam mam ikonu telefonu.

Keby spravili app, ktorá funguje bezchybne, tak táto téma by nemala 14 strán.
Možno sa im nechce opraviť veci, ktoré nefungujú v tej app, alebo to nevedia, alebo možno keby bola app platená, tak by fungovala, ale keďže z toho nič nemajú, tak kašlú na to, že niekomu niečo nefunguje, aj keď updaty sú pomerne časté, no s každým updatom sa app kazí viac a viac.

DaNo_PO píše:Podla mňa ju využíva 99% ludí.Keby spravili app, ktorá funguje bezchybne, tak táto téma by nemala 14 strán.
Možno sa im nechce opraviť veci, ktoré nefungujú v tej app, alebo to nevedia, alebo možno keby bola app platená, tak by fungovala, ale keďže z toho nič nemajú, tak kašlú na to, že niekomu niečo nefunguje, aj keď updaty sú pomerne časté, no s každým updatom sa app kazí viac a viac.

. Dá se říct že při každém pokusu o zobrazení foto se iPhone zakousne a čekám poměrně dlouho než se něco stane. Také se mi často stává, že aplikace padá. Je to většinou při pokusu zobrazit foto či video.
) a nereaguje. Není to nic s čím by se nedalo žít.....ale vlastně je, mám iPhone tak chci aby vše makalo jak má

ipho4S píše:Mne zvykne spadnut ked kliknem na upozornenie, a vyberiem nejaku udalost...
Potom opat otvorim fb a uz to ide

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé