Facebook (7.0) [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar RazR08 | stř úno 27, 2013 12:56 am

Re: Facebook (5.0) [AppStore]

S tymi fotkami nemam problem len ja? :D vsimol som si, ze to zasekne, ak otvorim napr fotku skupiny, ktora ma v albume vela dalsich inych fotiek. Ak je fotiek v albume malo, problem nie je. Alebo pozorujem takyto problem len ja?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Petr1 | stř úno 27, 2013 1:10 am

Me jedou fotky bez problemu :) ... Co me vic stve ze pri chatu nemuzu psat na lezato :( je to dost nepohodlne psat na vejsku.
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím :), mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar 0XEEr | čtv úno 28, 2013 7:55 pm

Na to mas messenger.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Petr1 | čtv úno 28, 2013 8:28 pm

Me to prijde zbytecny, dva programy na to same :( kdyz si s nekym pisu tak to trva nez odepise a behem toho se divam na fb statusy :)
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

ASUS G55V|WIN7
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

ipho4S | pát bře 01, 2013 6:05 am

Petr1 ved prave preto su dva :ROFL: kazdy pouziva to co mu vyhovuje...
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

seamaster | pát bře 01, 2013 8:16 am

Ked mas messenger a si v aplikacii facebook, notifikaciu vidis tam, potiahnes prstom z prava do lava a otvoria sa ti kontakty ktore su aktivne presne ako v messengeri. Myslim, ze pokial nemas messenger, nefunguju korektne push notifikacie, po nejakom case od vyskocenia z aplikacie FB prestanu chodit.

Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob bře 02, 2013 11:02 pm

Tak FB aplikaci mám poslední verzi co na appstore je,je vymakaná ale stále mi schází landscape režim a hlavně ta aktualizace....ted jsem třeba na PC okomentoval nějaký příspěvek,jsou to dvě minuty zpátky a v aplikaci tam příspěvek stále není,ručně aktualizovat asi nejde, nebo jsem na to nepřišel a i když v liště app natvrdo ukončím a opět spustím, je to stejné, dělá vám to také?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

ipho4S | sob bře 02, 2013 11:12 pm

Aktualizovat rucne ide,.. staci ked potiahnes obraz zhora dole,...

Sent from Tapatalk 2
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned bře 03, 2013 1:02 am

Ježíš to jsem ale blbec...samozřejmě beru zpět, ruční aktualizace potažením seshora dolů funguje, vše v pořádku a toho landscape, se snad někdy také dočkáme ne? třeba messenger na chat jej má už dlouho.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

ipho4S | ned bře 03, 2013 6:37 am

Mne landscape nejak nechýba pokial nemám iPad :D , na iPhone zaberie klavesnica 3/4 miesta,..

Sent from Tapatalk 2
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

johnnykarito | pon bře 11, 2013 1:54 pm

Nestalo se Vám někdy, že by aplikace Facebook vůbec nebyla v - Settings - Notifications ?
Zkoušel jsem reinstall, restore a nic nepomohlo.

apple_destilat | pon bře 11, 2013 6:01 pm

Ja som tiež na tom tak isto, ani messenger, nefunguje moc.

ipho4S | pon bře 11, 2013 7:37 pm

Messenger funguje, ak ste robili respring tak sa v app odhlaste, ukoncite a znova prihlaste,..

Sent from Tapatalk 2
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

DaNo_PO | pon bře 11, 2013 10:30 pm

Áno, po aktualizácii na 5.5 mi aplikácia zmizla z centra hlásenia (Messenger tam mám, ten mi funguje bez problémov).

A celkovo aktualizácia na 5.5 je katastrofa, to snáď ani netestovali, kým to dali von. Začalo to tým, že mi prestali chodiť notifikácie FB. Dovtedy mi síce chodili, ale iPhone nezavibroval, ani nevydal žiaden zvuk a to mám všetko nastavené tak, aby to fungovalo, ale to je už dosť dlhý problém FB (asi tak pol roka, možno viac), že notifikácie síce chodia, ale vibrácie, ani zvuk nefungujú, že vraj je to problém na strane FB. App som odinštaloval, znovu nainštaloval, odhlásil sa, prihlásil sa, ani to nepomáhalo, spravil som restore, ani to nepomohlo. Momentálny stav je, že mi app zmizla z centra hlásenia a nechodia mi vôbec notifikácie. Neostáva nič iné, len čakať. ;)

Uživatelský avatar Pepeb007xx | úte bře 12, 2013 2:11 pm

aplikacia islo dlho pekne a vyuzivam ju mozno najviac na iphone,viac ako sms alebo volania

ale v poslednej dobe jej velmi dlho trva kym sa refreshne friend list alebo aj samotne sklo -.- neviem cim to je robi mi to aj na mobilnej sieti alebo na hociakej wifi -.-
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case  Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Tablet  iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard  Wireless Keyboard
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned bře 17, 2013 6:49 pm

Vím že to ted schytám a nepatří to sem,s App Facebook v posledním updatu na iPhone jsem spokojen, šlape rychle a jak hodinky i když landscape jsem se alespoň já stále nedočkal ale dá se bez něj žít.
Co mi ale schází je možnost hrát oblíbené logické hry Pengle https://apps.facebook.com/playpengle/?f ... _bmpos=3_1 a Buggle jako na stolním PC, v facebook a centru aplikací na iPhone byť je mám přidasné v profilu, nejdou vůbec spustit, nevíte někdo kde je problém?
Na AppStore třeba PENGLE které hraji často vůbec nejsou.

Poprosím všechny znalejší ve hrách, napiště jméno hry, která je postavena na principu PENGLE které jdou hrát pouze na FB běží na AdobeFlash, kterou bych pod ním, nalezl na AppStore, když bude free, taky se nebudu zlobit,díky předem.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

ipho4S | úte bře 19, 2013 6:10 am

Vysla nova verzia 5.6 ,... po update sa mi objavila app v hlaseniach , snad budu konecne chodit aj notifikacie...
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

DaNo_PO | úte bře 19, 2013 11:35 am

V mojom prípade update na 5.6 nevyriešil vôbec nič. Je to rovnaké, ako pri 5.5 a app stále nemám v hláseniach. :(

...kedysi dávno tá aplikácia fungovala všetkým bezchybne, ale každým updatom sa znefunkčňuje viac a viac!

//...malé, možno pre niekoho velké info. Včera som mal pripojený iPhone k PC, lebo som niečo synchronizoval a hneď popri tom som cez iTunes aktualizoval FB na 5.6, ale v hláseniach sa mi nezobrazil, no keď som tu prečítal, že sa po update na 5.6 do hlásení integruje, tak som FB opäť vymazal a nainštaloval nanovo, ale už nie cez iTunes, ale cez Appstore, priamo v iPhone a veru pomohlo to. FB mám opäť v hláseniach. Som teda zvedavý, či fungujú aj notifikácie.

3xodvarenycaj | úte bře 19, 2013 8:10 pm

Zdravim, vcera som si updatol fb. A zrazu mi to pri chatovani ''puka a vrzga do ksichtu''. V nastaveniach chat and message alerts som vypol vibrate aj play sound, ale nic sa nezmenilo. Aj som to dal reinstal a nic. Da sa to nejako inak vypnut? Dakujem
Host
Host

ipho4S | úte bře 19, 2013 8:37 pm

Mne notifikácie chodia, dnes vyskusane,... :)

Sent from Tapatalk 2
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Gekko gecko | úte bře 19, 2013 8:55 pm

Poradí někdo ohledně těch pengle a boggle,co jsou dostupné jen a pouze na FB prosím?
Pengle má ve svém profilu uložené ale hrát je jako na PC žel nemohu...když je spustím, zobrazí se okno s čínskými či korejskými (hra je od korejských tvůrců) znaky a tím to také končí...
iPhoneHolik
iPhoneHolik

DaNo_PO | stř bře 20, 2013 11:55 am

ipho4S » Ak ti príde notifikácia, tak ti iPhone zavibruje aj vydá zvuk?

ipho4S | stř bře 20, 2013 12:32 pm

Áno aj zvuky,vibracne mám vypnute,...

Sent from Tapatalk 2
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

DaNo_PO | stř bře 20, 2013 1:05 pm

V tomto prípade je asi niečo medzi nebom a zemou, keďže mne to nefunguje. :D

Uživatelský avatar Pepeb007xx | sob bře 23, 2013 10:37 am

neviete ako mozem byt na fb mobile invisible? ked niekomu napisem a budem online to mi nevadi ale rad by som bol stale invisible..a chcem vidiet koho mam online
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case  Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Petr1 | sob bře 23, 2013 1:05 pm

Blazne :D kdyz to nefunguje ani na FB tak pochybuju ze to bude podporovat nejaka app. Jedine zapnout chat kouknout kdo tam a vypnout chat. Me stve ze me lide pisou aj kdyz tam mam ikonu telefonu.

Nevite nekdo po jaky dobe se ukaze ikona tel. Kdyz vypnu app facebook?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

ASUS G55V|WIN7
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Pepeb007xx | sob bře 23, 2013 1:34 pm

ja tomu fakt nerozumiem to neni mozne spravit poriadnu appku? ved to vyuziva 85% ludi co ma smartfon..nemozu to spravit tak aby to malo proste vsetko co ma mat? :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

DaNo_PO | sob bře 23, 2013 6:08 pm

Podla mňa ju využíva 99% ludí. :D Keby spravili app, ktorá funguje bezchybne, tak táto téma by nemala 14 strán. :lol: Možno sa im nechce opraviť veci, ktoré nefungujú v tej app, alebo to nevedia, alebo možno keby bola app platená, tak by fungovala, ale keďže z toho nič nemajú, tak kašlú na to, že niekomu niečo nefunguje, aj keď updaty sú pomerne časté, no s každým updatom sa app kazí viac a viac.

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned bře 24, 2013 8:27 am

Já byl a jsem s touto FB app pro iOS vždy spokojen, nemám sebemenší problém a s chybějícím landscape jsem se také smířil, nicméně bych rád okusil i její alternativu, nevíte o něčem?
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Unown | pon bře 25, 2013 2:30 am

Po posledním updatu mám problém s nahráváním fotek z ipadu ....nemáte někdo podobný problém?
Senior uživatel
Senior uživatel

juraj1985 | pon bře 25, 2013 6:31 am

DaNo_PO píše:Podla mňa ju využíva 99% ludí. :D Keby spravili app, ktorá funguje bezchybne, tak táto téma by nemala 14 strán. :lol: Možno sa im nechce opraviť veci, ktoré nefungujú v tej app, alebo to nevedia, alebo možno keby bola app platená, tak by fungovala, ale keďže z toho nič nemajú, tak kašlú na to, že niekomu niečo nefunguje, aj keď updaty sú pomerne časté, no s každým updatom sa app kazí viac a viac.

Ja mam jeden problem a to že keď kliknem na nejaky obrázok tak to hodnu chvíľu trvá kým ho zobrazí a hodnu chvíľu trvá kým ho zase schová. Nesúhlasím z názorom že po každom update je horšia a horšia. No a to že nemá landspace mi chyba neuveriteľne vela. Považujem to za obrovské mínus.
Host
Host

rajtas | pon bře 25, 2013 7:45 pm

Od poslední aktualizace mi facebook padá, dlouho trvá zobrazení fotek a vlastne uplne vseho:D muze na to mit vliv jailbreak? Jb jsem udelal v jeden den a par hodin na to mi telefon hlasil aktualizaci Fb aplikace tak me zajima jestli tam zas neco matlaci domotali nebo si to s necim nerozumi :)
Host
Host

ipho4S | pon bře 25, 2013 7:48 pm

Mne zvykne spadnut ked kliknem na upozornenie, a vyberiem nejaku udalost...
Potom opat otvorim fb a uz to ide :)
iPhone 8 plus 256GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

rajtas | úte bře 26, 2013 1:49 am

To rad slyší:) (obrazně řečeno) alespoň vím že je chyba na straně pisálků od facebooku a ne v mém aparátě :)
Host
Host

juraj1985 | úte bře 26, 2013 10:07 am

Ešte dodám že pokiaľ som nespravil jailbreak nemal som z apkou žiaden problém.
Host
Host

VildaCZ | sob bře 30, 2013 6:47 pm

Facebook (poslední aktualizace)

Ahoj. Po poslední aktualizaci FB mám problém se zobrazováním fotek, který jsem měl i před aktu. ale ne tak často jako teď :no: . Dá se říct že při každém pokusu o zobrazení foto se iPhone zakousne a čekám poměrně dlouho než se něco stane. Také se mi často stává, že aplikace padá. Je to většinou při pokusu zobrazit foto či video.

Další problém s touto aplikací je, že neustále (i když s ní nic nedělá a je jen spuštěná) využívá WiFi a tím rapidně snižuje výdrž baterie.

Také jsem zaznamenal mnohem, ale opravdu mnohem pomalejší chat. Tím myslím, že při psaní se najednou zasekne (já už jsem to teda přestal vnímat a píšu dál, on mě potom dožene :) ) a nereaguje. Není to nic s čím by se nedalo žít.....ale vlastně je, mám iPhone tak chci aby vše makalo jak má :crazy:

Tak abych to zhrnul, zajímalo by mě jestli tento problém trápí jen mě...a tím pádem to je asi problém mého iPhonu...nebo jestli tento problém má víc uživatelů FB na iPhonu.

Díky za odpověď a názory. :)
Naposledy upravil Metalgirl dne sob bře 30, 2013 8:39 pm, celkově upraveno 1
Důvod: FB app už zde své téma má, sloučeno.
Host
Host

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned bře 31, 2013 10:12 am

ipho4S píše:Mne zvykne spadnut ked kliknem na upozornenie, a vyberiem nejaku udalost...
Potom opat otvorim fb a uz to ide :)

Také mi při tomto někdy spadne na HS, JB nemám a ani neplánuji takže neposoudím a ohledně pomalosti, ano chvíli trvá při prvním spuštění než se fotky načtou, ale pak to jede jak má, takže spokojnost.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar Pepeb007xx | stř dub 17, 2013 9:09 am

Facebook [6.0] Appstore

[itunes=284882215]Takze vcera vecer nam konecne vysla FB appka s aktualizaciou,ktora fakt stoji za to!

Appka je teraz ovela sviznejsia a obsahuje taku poskromnejsiu grafiku,ktora sa rychlo nacita a cela appka idem rychlepsie

Filtrovanie noviniek je velmi dobra vec hlavne pre mobil aspon na mobilnej sieti nebude tolko dlho nacitavat a pacia sa mi aj nove funkcie messengeru

Co na nu hovorite vy?[/itunes]
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

seamaster | stř dub 17, 2013 10:03 am

Re: Facebook (6.0) [AppStore]

Este keby fungoval push chat bez aplikacie messenger :-(

Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar parmin | stř dub 17, 2013 11:17 am

Re: Facebook (6.0) [AppStore]

Pro mě jedna velmi důležitá nová funkce - zobrazují se "Nejnovější příspěvky ostatních" (myšleno na stránkách někoho jiného - např. sportovního oddílu). Dříve to tam nebylo, nebo jsme to neuměl najít .-)
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone