SMS z iPhone zdarma [internetová brána]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

V!3tX | ned říj 19, 2008 12:45 pm

Re: [!] Je to tu - SMS z iPhone zdarma - Safari webapp

me by se to pocitadlo napsanych znaku taky hodilo...dam priklad:moje pritelkyne ma temer zaplnenou pamet na sms zpravy(ma ji zaplnenou ze svych vlastnich duvodu:) )...kdyz ji pisu z tvy app,tak ji nejdriv prijde posledni zprava a musi ji vzdy smazat aby si mohla precist dalsi...a kdyz ji poslu dlouhy text,tak se to samozrejme blbe cte pozpatku...myslim,ze to neni velky problem a mohl bys to pro nas udelat:)

A chci te taky podporit v tve praci.I kdyz treba bude konkurence oproti tvy app napred,tak stejne budu vyuzivat tvoji uz jen kvuli tomu,co ti tu na foru ty s*** delaji.GL :wink:

Uživatelský avatar Antabelus | ned říj 19, 2008 1:39 pm

Ve verzi 2.X probíhá posílání SMS odpředu (1/3, 2/3, 3/3 apod.). Děkuji za podporu :) Teď se peru se skriptem pro odesílání, který je již funkční a SMS posílá do Vodafone a O2. Ovšem skript vrací zprávu, že SMS nebyla odeslána, přestože odeslána byla, a to úspěšně.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | ned říj 19, 2008 2:03 pm

1) Ta verze 2.X mi nefunguje, hlasi to odesilani sms neni v provozu a nejakou php? chybu. Nejsem si jist jestli to v tuto chvili vubec fungovat ma :-)

2) Chci vyjadrit obdiv a podekovani nekomu, kdo dobrovolne pro dalsi iphonaky dela takovouto UZITECNOU aplikaci. Pokudt o v budoucnu bude mozne, rad vyjadrim svou vdecnost i nejakym odpovidajicim financnim obnosem :-)

3) Vzhledem k tomu, ze programovani mi neni zas uplne cizi :-) bych dal jeden napad do budoucna :-) Kdyz uz bude zprovoznen system registraci a adresaru, neslo by v ramci toho vytvorit i sekci odeslanych zprav? Nemuselo by to byt nic ta extra narocneho :-)

4) Jeste jednou DIKY !
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | ned říj 19, 2008 2:12 pm

1) 2.X fungovat nemá, stačí se podívat na první list...´Ale pevně věřím, že se to brzo změní a posílat budeme moci na O2 a Vodafone. (odzkoušeno na localhostu). Na T-Mobile krutě pracuji. Dnes od osmi od rána. Nedaří se. Začíná mě to unavovat a pro dnešek končím, respektive nejspíš si dám oraz, protože jsem teďko kromě jednoho dne na tom pracoval celý týden.

2) Jsem vděčný za obdiv, ale tobě patří zase můj, protože za cizí práci jsi ochoten i zaplatit, přestože nemusíš. Ale rád zanechám potenciál této web-app původní - užívejme si iPhone co nejvíce, a zadarmo ;-)

3) Sekce odeslaných zpráv není vůbec špatný nápad, ale registracím se budu věnovat až bude funkční minimálně posílání SMSek do všech 3 sítí. To je v tuto chvíli priorita ;-)

4) Vážně není zač :-)
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | ned říj 19, 2008 2:26 pm

No rad zaplatim za neco co mi hodne usetri a hodne zprijemni zivot :-) Na Appstore uz jsem utratil tolik za opravdove p*coviny ktere nevyuziju, tak proc si nezaplatit za neco co je dobre. Treba to pomuze k jeste vetsimu elanu a tim i vetsi kvalite a moznostem aplikace :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

marseli | ned říj 19, 2008 4:15 pm

Ano ano, proc si nenechat zaplatit za dobrou praci ? Je to uplne normalni a o to vice pokud to sezere tolik casu. Vubec bych se nezlobil, kdyby si autor stanovil nejakou slusnou cenu, popr. dobrovolny (pro autora motivacni) poplatecek (uplatecek). Tak jen se nebat, lina huba ...
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | ned říj 19, 2008 4:51 pm

A proč za dobrou práci platit, když to není nutné? :wink: :P
iPhone guru
iPhone guru

Paly | ned říj 19, 2008 4:53 pm

Uz si mal mat davno niekde odkaz na Donate, aby Ti ludia podakovali takouto formou. Myslim, ze je to lepsie ak vidis na konte podakovanie takouto formou ako len, "Dakujeme je to super app"

Nerozmyslaj o tom a daj si to tam. ;)

Najdu sa aj taky ludia, ktory radi prispeju, ale aj taky, ktory sa vysmeju.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Antabelus | ned říj 19, 2008 7:20 pm

Děkuji všem za podporu a moc mě potěšilo, jak si vážíte toho, že někdo něco dělá pro druhé, a taky jak si vážíte té app. I já si té app vážím, a hlavně si neuvěřitelně vážím všech, kdo mi sem napsal 'děkuji' nebo 'dobrá práce' apod. Už jsem skoro ani nedoufal, že jsou na fóru i hodní lidé. Teď jsem aspoň zjistil že jsou, a abych řekl pravdu - radost uživatelů iPhone mi dělá větší motivaci než rostoucí konto. To ale nemění nic na tom, že o dobrovolném a velmi nenápadném donatingu budu do budoucna uvažovat.

Ještě jednou díky. :)
iPhone guru
iPhone guru

hachetoeur | úte říj 21, 2008 1:32 am

Jsem rad, ze se nekdo do neceho takoveho pustil a moc Ti drzim palce, aby jsi svou rozdelanou praci dotahl do konce, zkousel jsem ted posilat zpravy pres brany operatoru i pres ty konkurencni stranky, ale je to hrozne pomale navic s reklamou, tak verim, ze by tva aplikace mohla byt na posilani pres edge (kterym disponuje asi prevazna vetsina) rychla, bez reklam. Co bych ocenil je adresar, nastaveni podpisu a pokud by se povedlo, tak posilani na Tmobile. Pocitadlo znaku podle me az tak dulezite neni, ale kdyby tam bylo, vubec by mi nevadilo:)
Snad aplikaci brzy dokoncis a urcite ode me ocekavej triciferny prispevek za tvou praci a snahu. GL
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar juslik | úte říj 21, 2008 6:06 am

bude to niekedy fungovat aj pre T-mobile SK ?
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

b-s-h | úte říj 21, 2008 6:16 am

nechci se míchat do diskuse (nemám přečtené celé vlákno) ale na nokii co jsem měl dřív jsem používal službu http://www.gibosms.cz je to hodně promakaný tak možná pro inspiraci? Jsou tam odeslané a přijaté sms, hezká brána s adresářem, buffer na opisovací kod a další vymoženosti. Stojí kilo na rok.

N iphonu se to ovlada pres net celkem blbe, na symbian je na to aplikace.
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | pát říj 24, 2008 3:11 pm

Na slovenské operátory se podívám, až budu mít splněnou nejpodstatnější prioritu, a tou je fungování těch českých. V tento moment nejsem schopen říct, zda to půjde či ne. Počítadlo znaků nejspíš udělám, na adresáři a podpisu (registrace) pracuji.

Nicméně právě jednám se serverem poslatsms.cz, a nejspíš v brzké době bude zveřejněna naše společná verze, lépe řečeno jejich verze ode mě. (Stále spekulace, nic 100%)

Verze 2.2 na světě, aneb posíláme SMSky na O2 a Vodafone! :-)

Byl bych rád, kdyby někdo vyzkoušel odesílání do sítě T-Mobile s vyplněnými údaji do T-Zones. Bez těchto údajů (zatím) není možné zprávy posílat.
iPhone guru
iPhone guru

Renfra | pát říj 24, 2008 7:02 pm

Re: [POSÍLÁME!] SMS z iPhone zdarma

Zkoušela jsem odeslat zprávu do T-Mobile. Údaje do t-zones jsem vyplnila, aplikace napsala "zpráva odeslána", ale na daný telefon zpráva nedošla.

Uživatelský avatar vbruno | pát říj 24, 2008 7:17 pm

GRATULACE ke zdarnemu ukonceni zakladni funkcionality aplikace :-)
iPhone expert
iPhone expert

mullDie | sob říj 25, 2008 12:44 am

dokud nejde i TMobile, tak si myslim, ze nejsou zakladni funkce :( to s prihlasenim do TZones je mozna dobry, ale doufam, ze to nebude nutne k posilani :)

scorpi | sob říj 25, 2008 4:03 am

Mám za to, že v aplikaci chybí jedna ze zásadních věcí. Sms přijde z anonymního čísla 999, tzn. do každé sms se podepisovat. Nevím a ani netuším jak moc je složité toto do aplikace zakomponovat, ale určitě bych osobně upřednostnil před nějakým seznamem odeslaných smsesek.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Antabelus | sob říj 25, 2008 7:22 am

Samozrejme ze autosignatura a adresar je hned po T-Mobilu prioritou. Protoze jeste nemam vyreseny system registraci, bude mozne nastavit si autosignaturu zatim manualne.

Mozna by nebylo spatne (pro nektere jedince) uvedomit si, ze aplikace je v beta verzi. A to jen z toho duvodu, ze stale nejde t-mobile. Jeste jednou opakuji - na T-Mobilu pracuji.

Verze 2.2.1b - možnost nastavit si podpis, přidáno počítadlo znaků, pro více informací nahlédněte do changelogu na prvním listu.

Verze 2.2.2b - vylepšení pár funkcí, pro více informací nahlédněte do changelogu na prvním listu.

Verze 2.2.3b - bug fixy
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | sob říj 25, 2008 7:23 pm

to scorpi: Seznam odeslanych sms je napad do budoucna a rozhodne si myslim, ze uzitecny, nikdo o tom nemluvil jako o priorite. Prvni prispevek tohoto vlakna mluvil o napadech pro vylepseni aplikace, tak se toho drzim.

BTW: Vzhledem k tomu ze vubec samotna aplikace muze byt dost slozita bych bral zobrazeni cisla odesilatele jako tresnicku na dortu a ne zasadni omezeni. Tato funkce nebyla dlouho implementovana ani v klasickych sms branach nasich operatoru.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | sob říj 25, 2008 9:52 pm

Moznost vyplnit si cislo odesilatele nabizi pouze Vodafone, pri nastaveni prenositelnosti na Vodafone se objevi formular pro vyplneni i na me webapp.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Aka | ned říj 26, 2008 4:30 pm

zajimave pro me vsak nepouzitelne z jednoho prosteho duvodu vazne si nepamatuju zadne cisla takze dokud to nebude mit registraci a vlastni adresar tak je to naprd :)
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | ned říj 26, 2008 5:32 pm

jj, dokud to nemá to a to a to tak je to vážně uplně k ničemu.. ale UPLNĚ...
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | ned říj 26, 2008 5:41 pm

to Antabelus: Nenech se rozhodit, narod cesky vzdy hleda jen sama negativa :-) SMS brany nasich operatoru jsou tim padem taky v podstate k nicemu :-D
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | ned říj 26, 2008 5:50 pm

@vbruno: Neboj, rozhodit se nenechám :-) kdo nechce ať nepoužívá, opakuji to tu jako kolovrátek, což už mě unavuje, takže na podobné výkřiky do tmy už ani reagovat nebudu ;-)

@Aka: A nevím co je za problém, když někomu chci napsat SMS, opsat si číslo na papírek (zatím) a pak do aplikace...
iPhone guru
iPhone guru

D!eSel_78 | ned říj 26, 2008 8:09 pm

Drzim palce, naozaj vyborna aplikacia. Skoda ze na Slovensku nemame tolko schopnych ludi. Gratulujem, snad sa v buducnosti dockame, aj ked viem, ze to nieje praca na 5 minut.

Uživatelský avatar Aka | ned říj 26, 2008 10:13 pm

co je rikam svuj nazor pokud ti to tady kazdej nevychvali az do nebe tak je hned problem co sry ze z ty "aplikace" nejsem odvazanej ale prijde mi to stejne jako brany primo u operatoru(s tema safari nema problem)

a s tim psanim na papirek to je vtip ze jo :)

D!eSel_78
ironie je ze pokud znas aspon zaklady php+html tak je to opravdu prace na 5min :D
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | pon říj 27, 2008 8:15 am

nemusis nic vychvalovat.. nekomu se moje prace libi, druhemu zas ne, je to jasne a logicke a tak to na svete chodi... nikdo po tobe nechce, aby jsi vyuzival neco co je uplne naprd. ale napriklad ja jsem jeden z tech 86%, kteri aplikaci oceni i ve stavu, kdy jeste nema adresar, a tu smsku zdarma si ve vlaku rad pres edge poslu.

Dovol abych se zasmal tvemu tvrzeni, ze je to prace na 5 minut.

kdyby jsi napsal 'aplikace se mi nelibi, chybi mi to a to' tak je to vporadku, jen se mi nelibilo tvrzeni ze je naprd.
iPhone guru
iPhone guru

Ttomcat | pon říj 27, 2008 9:42 am

Teď je aplikace výborná a až tam bude i adresář tak bude super výborná :D

Uživatelský avatar ADIO45 | pon říj 27, 2008 12:14 pm

Chcete mít Aplikaci? Podívejte na návodu :wink:
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=10551
pro Antabuleus prosim nahodis tuto link do hlavni diskusi? Aby lidem něco navíc použivali jako Aplikace (spíš záložky) Díky :-)
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | pon říj 27, 2008 1:08 pm

no az budu na pc, tak se na to podivam...

Btw - libi se vam nova ikonka? :)
iPhone guru
iPhone guru

D!eSel_78 | pon říj 27, 2008 7:39 pm

Aka píše:co je rikam svuj nazor pokud ti to tady kazdej nevychvali az do nebe tak je hned problem co sry ze z ty "aplikace" nejsem odvazanej ale prijde mi to stejne jako brany primo u operatoru(s tema safari nema problem)

a s tim psanim na papirek to je vtip ze jo :)

D!eSel_78
ironie je ze pokud znas aspon zaklady php+html tak je to opravdu prace na 5min :D

Tym ja ale bohuzial nedisponujem...

Uživatelský avatar creck | pon říj 27, 2008 10:54 pm

no T-mobile porad nejde, i kdyz nevim proc to vubec delat , u T-mobile mam automat z edge prihlaseni s adresarem a nejcastejsimi cisly sms
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar vbruno | úte říj 28, 2008 12:23 am

Aka píše:ironie je ze pokud znas aspon zaklady php+html tak je to opravdu prace na 5min :D

Ja php a html ovladam a rozhodne si nemyslim, ze je to na 5 minut :-) Navic jsem si myslel, ze kod ktery se vyplnuje u vodafone brany je prave pojistka aby nebylo mozne smsky odesilat podobnymi aplikacemi jako je tato :-) Mam mezery :-)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | úte říj 28, 2008 7:16 am

OT: Kolikpak ti je, pane Aka? :D
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Domy007 | úte říj 28, 2008 10:14 am

Abych odpověděl na otázku jestli se mi ikona líbí... Jo je suprová... 8) Dobrá práce
Senior uživatel
Senior uživatel

iNteligent` | úte říj 28, 2008 4:19 pm

nová ikonka krásná :)

a omlouvám se, pokud to tu již zaznělo, ale ví tu někdo kdy alespoň přibližně by se dala do provozu podpora T-Mobilu? díky

Sedyman | úte říj 28, 2008 5:49 pm

do haje nekdy lituju ze mam t-mobile.kazdopadne musim vyzkouset podle toho co tady pisou je to super aplikace s adresarem bude jeste lepsi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Domy007 | úte říj 28, 2008 5:52 pm

Jo je fakt super... Nikdy jsem jí moc nepoužíval, ale od minulého týdne jsem do O2 a Vodafone psal jenom přes ní a docela mi to vyhovuje...:-) Nebo ne docela, je to super
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Antabelus | úte říj 28, 2008 7:44 pm

Děkuji :-) jsem rád že se vám aplikace líbí a motivuje mě to k další práci:-) (btw - taky sem rad ze se vam libi ikonka :lol:)

Nová verze, 2.2.5b - nahlédněte do Changelogu
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Domy007 | úte říj 28, 2008 7:51 pm

To je dobře... Ale naštěstí mluvíme pravdu... Aplikace je naprosto vyhovující a asi bych nic neměnil... Možná bych přidal ty věci jak se o nich tady pořád mluví, ale to je v přípravě takže :-X
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone