A chci te taky podporit v tve praci.I kdyz treba bude konkurence oproti tvy app napred,tak stejne budu vyuzivat tvoji uz jen kvuli tomu,co ti tu na foru ty s*** delaji.GL

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Teď se peru se skriptem pro odesílání, který je již funkční a SMS posílá do Vodafone a O2. Ovšem skript vrací zprávu, že SMS nebyla odeslána, přestože odeslána byla, a to úspěšně.
 Teď se peru se skriptem pro odesílání, který je již funkční a SMS posílá do Vodafone a O2. Ovšem skript vrací zprávu, že SMS nebyla odeslána, přestože odeslána byla, a to úspěšně.

bych dal jeden napad do budoucna
 bych dal jeden napad do budoucna  Kdyz uz bude zprovoznen system registraci a adresaru, neslo by v ramci toho vytvorit i sekci odeslanych zprav? Nemuselo by to byt nic ta extra narocneho
 Kdyz uz bude zprovoznen system registraci a adresaru, neslo by v ramci toho vytvorit i sekci odeslanych zprav? Nemuselo by to byt nic ta extra narocneho 

Na Appstore uz jsem utratil tolik za opravdove p*coviny ktere nevyuziju, tak proc si nezaplatit za neco co je dobre. Treba to pomuze k jeste vetsimu elanu a tim i vetsi kvalite a moznostem aplikace
 Na Appstore uz jsem utratil tolik za opravdove p*coviny ktere nevyuziju, tak proc si nezaplatit za neco co je dobre. Treba to pomuze k jeste vetsimu elanu a tim i vetsi kvalite a moznostem aplikace 

to s prihlasenim do TZones je mozna dobry, ale doufam, ze to nebude nutne k posilani
 to s prihlasenim do TZones je mozna dobry, ale doufam, ze to nebude nutne k posilani 

SMS brany nasich operatoru jsou tim padem taky v podstate k nicemu
 SMS brany nasich operatoru jsou tim padem taky v podstate k nicemu 

kdo nechce ať nepoužívá, opakuji to tu jako kolovrátek, což už mě unavuje, takže na podobné výkřiky do tmy už ani reagovat nebudu
 kdo nechce ať nepoužívá, opakuji to tu jako kolovrátek, což už mě unavuje, takže na podobné výkřiky do tmy už ani reagovat nebudu 

Aka píše:co je rikam svuj nazor pokud ti to tady kazdej nevychvali az do nebe tak je hned problem co sry ze z ty "aplikace" nejsem odvazanej ale prijde mi to stejne jako brany primo u operatoru(s tema safari nema problem)
a s tim psanim na papirek to je vtip ze jo
D!eSel_78
ironie je ze pokud znas aspon zaklady php+html tak je to opravdu prace na 5min

Aka píše:ironie je ze pokud znas aspon zaklady php+html tak je to opravdu prace na 5min
 Navic jsem si myslel, ze kod ktery se vyplnuje u vodafone brany je prave pojistka aby nebylo mozne smsky odesilat podobnymi aplikacemi jako je tato
 Navic jsem si myslel, ze kod ktery se vyplnuje u vodafone brany je prave pojistka aby nebylo mozne smsky odesilat podobnymi aplikacemi jako je tato  Mam mezery
 Mam mezery 

Dobrá práce
  Dobrá práce

Nebo ne docela, je to super
 Nebo ne docela, je to super
 jsem rád že se vám aplikace líbí a motivuje mě to k další práci:-) (btw - taky sem rad ze se vam libi ikonka
 jsem rád že se vám aplikace líbí a motivuje mě to k další práci:-) (btw - taky sem rad ze se vam libi ikonka   )
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé