Cital som celych 8 stran viac ako hodinku a nakoniec som sa rozhodol dodat svoj nazor: Navigacia. Otvorene, nastve ma , ked nefunguje nieco ako ma. Lubi sa mi ze iP ma GPS. Nie som jeden z tych, ktori ked vyjdu z domu hned pozeraju na navigator a hladaju najblysiu cestu ku kamosovi

, ale fakt sa to niekedy hodi. Hlavne v cudzine, na vidieku, v Petrzalke (

) Ked ju ten telefon ma, preco ju nevyuzit? Keby mal vodotrysk, aj ten by som vyuzival.
@juramac : skusal som to podla tvojho ..hm nazvem to ze postupu ako si si poradil v dubai... edge zapnuty: vytukal som Bratislava.. vypol som edge (cez SB..app stale bezala), ..ale pri zadavani ktorejkolvek ulice mi to vypisalo, ze neuspesne pripojenie i netu.. skusil som E znovu zapnut a zadat konkretnu trasu vypol som E, z priecinku navigator som presiel na vyhladavat a pri opetovnom navigovani som tam uz tu trasu nemal, samozrejme ze pripojenie cez net nemozne. Taktiez som nemohol zamerat ani svoju polohu. Tak sa teraz pytam. Ako Dokazem natiahnut celu mapu ( casti mesta, popripade celeho ) a potom s nou dalej bez problemov pracovat bez pripojenia na net?