Nimbuzz - alternativa Fringu

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Pavuk | pát črc 17, 2009 10:08 pm

Re: Nimbuzz - alternativa Fringu

Chtorr píše:teda pos.. upgrade většinou se přihlasím ale nějak se to nenaloguje ani do icq ani skypu vidím všechny of line :( dělato taky někomu

aj mne to robí. po nalogovaní klikni hore na svoj profil, prepni z pripojený na zaneprázdnený a zas späť na pripojený, potom klikni na kontakty a už ti to načíta. je to o ničom ale inak to nezobrazí....shit update!

Chtorr | sob črc 18, 2009 9:28 am

jo maš recht to funguje dík nic mene takovejto update je na honění bičem po dvorku :d před nim to jelo super

Pavuk | sob črc 18, 2009 8:20 pm

Však to! Aj som to zmazal a chcel obnoviť tú staršiu verziu čo som mal v iTunes ale nechcelo to nainštalovať. Zrejme tá nová verzia tam nechá nejáký log súbor a už sa nedá klesnúť na staršiu... :(

evlo | sob srp 01, 2009 9:02 am

funguje to nekomu? Idea je sice pekna - im vsude pod jednim uctem, ale me to nefunguje ani na webu ani v iphone, jen na pc. :(
Navic by me zajimalo jestli kdyz si pres to pridam treba icq kontakt jestli pak v originalni icq aplikaci taky bude videt.
Proste na web ani na iphone se mi to neprihlasi - na webu skonci pri nacitani uctu, na iphone na signing in. Hlavne jsem to chtel na SIP a skype volani bez skype.

smoldik | sob srp 01, 2009 5:39 pm

máte taky nekdo problém, že nejdou háčky a čárky v chatu? např na icq se mi zobrazují jen nesmyslné symboly
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

procpro | pát srp 21, 2009 9:16 am

Chtel bych volat prez nimbuzz ale nevim jak se registrovat na sip tak jestli by nekdo poslal navod

pharlap | sob srp 22, 2009 10:39 am

1/ Je to jednoduche.. spustis na iP. aplikaci a provedes zrizeni noveho uctu.. to same se da udelat i na strankach nimbuzz.com.. hned na uvodni strance je odkaz na "New user".. A snad mas aspon trochu zkusenosti s tim, jak se registrovat na ruznych strankach.. tady na iphone.cz se ti to povedlo.. tak pokracuj.. :) "Keep going.."
2/ A ja mam zas dotaz, zda nekomu blbne nimbuzz na iP. i na webu.. (a nasledne i klientu Miranda na PC).. predtim se v poho prihlasil i k Facebooku.. a ted to po mne pokazde chce zadat kvuli bezpecnosti datum meho narozeni.. a i kdyz ho opakovane zadam.. tak se k FB nepripoji.. :( Takze za eventuelni rady moc moc diky!!

myschoo | sob srp 22, 2009 10:44 am

tak testoval som tento Nimbuzz, je to v skutku velmi dobra aplikacia, len mi pripada ze ten Push je strasne obmedzeny...
vydrzi maximalne 30 min. a potom treba zapnut aplikaciu nanovo... taky AIM ma 24 hod. login ked uzivatel opusti aplikaciu...
aspon ze je zadarmo:)

procpro | sob srp 22, 2009 11:38 am

registrace na program dopadla dobre ale ja jsem myslel jak se zaregistrovat na SIP abych mohl volat pres internet

Uživatelský avatar contrast | stř pro 02, 2009 11:00 am

Prosim vas. Neviete preco z nimbuzz aj z fringu zmizol jabber?

Posted with TouchBB on my iPhone
Host
Host

sysel | čtv pro 03, 2009 3:51 pm

funguje vam odesilani sms z ip na telefony? :(
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iko111 | čtv pro 03, 2009 10:35 pm

Nimbuzz mi zacal vypisovat Service notification Oops, the Skype service is not fully working now. We are looking into it ??? Co je to za problem stretol sa stym niekto???
Host
Host

underbeat | čtv pro 17, 2009 11:51 pm

Zdravím, prosím Vás nevíte někdo prosím jak udělat aby mi aplikace bežela i když vypnu displej? Vím že se to tu řešilo pomocí nějakého prográmku, ale nevím jak ho mám do mobilu dostat.. Přes Cydii? Děkuju....
Host
Host

samek | čtv pro 24, 2009 10:21 pm

Používám Skype a ICQ.
Nimbuzz neumí zobrazit avatary k jednotlivým kontaktům?

Uživatelský avatar contrast | pát pro 25, 2009 11:47 am

Nimbuzz bezi normalne aj po vypnuti displeja.

Host
Host

underbeat | pát pro 25, 2009 8:47 pm

Re:

contrast píše:Nimbuzz bezi normalne aj po vypnuti displeja.

díky... a na tom linku, to je nějaká aktualizace aby nimbuzz běžel i na pozadí? Děkuju

EDIT: Prostě zkouším jak chci, ale při vypnutí displeje jsem off-line :(((

Takto se editují příspěvky a nevytvářejí se doubleposty (alespoň ne na našem fóru). Řiď se tím pravidlem (doporučuji prostudovat si pravidla fóra), protože příště ti už doublepost smažu bez varování. Beavers.
Host
Host

samek | sob pro 26, 2009 8:53 am

1. Udělej jailbreak iP.
2. Nainstaluj backgrounder (umožňuje běh aplikaci na pozadí).
3. Nainstaluj Insomnia a zapni to (zůstaneš připojenej k wifi i ve spánku).
4. Spusť nimbuzz a chvíli podrž tlačítko plochy - nimbuzz se ti sice zavře, ale zůstane běžet na pozadí.
5. Ohlídej, že máš zaplý notifikace atp.... Prostě projdi nastavení všeho.

underbeat | sob pro 26, 2009 1:34 pm

Necituj prispevok na ktory odpovedas! Paly

Díky za radu, ale bohužel mám 2 týdny starý IP s nejnovější verzí softwaru a je chráněný proti JB nebo se na to zatím nepřišlo.. Už jsem zkoušel 2x, ale když se IP restartuje, tak už se nerozjede a pak je potřeba dát RESTORE :(((
Host
Host

samek | sob pro 26, 2009 11:01 pm

Mám taky ten nejnovější: po restartu musíš vždy provést jailbreak. Takže si hlídat, aby ti nedošla baterka na cestách a v kapse na flashce mít pro jistotu jailbreak (a v baťohu notebook :).

A teď zpět k Nimbuzz: Nimbuzz neumí zobrazit avatary k jednotlivým kontaktům? U Fringu jsem byl zvyklej, že mi ukazoval fotky (obrázky), co si kdo dá ke svýmu kontaktu. To Nimbuzz neumí?

Chtorr | stř led 20, 2010 11:34 am

Zdravim prestal mi nacitat skype stale hlasi nejaky oops mate stim taky nekdo problem?

metuj | čtv led 21, 2010 1:44 pm

Přehlédl jsem někde něco, nebo Nimbuzz opravdu po vypnutí neuchovává historii zpráv z ICQ?
Host
Host

pegancr | pát led 22, 2010 9:12 am

samek píše:3. Nainstaluj Insomnia a zapni to (zůstaneš připojenej k wifi i ve spánku).

Dik za tip. A jak je to s GPRS/EDGE ? to se ve spanku neodpoji od netu, nebo je nejaka aplikace i na tohle?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Levon | stř úno 10, 2010 2:27 am

Mně se v téhle aplikaci nepodařilo přihlásit. Registrace proběhla v pořádku, ale po přihlášení se to pořád připojuje....a nikdy nepřipojí :)
Host
Host

Olinka | pát říj 15, 2010 9:03 am

Ahoj,

mám malý problém, mainstalovala jsem si Nimbuzz, FB a Skype funguje, ale když se snažím přihlásit na účet ICQ, vyplním login a heslo, zmáčknu "save" a aplikace se vzápětí (bez nějakého ověřování) vrátí na stránku s přehledem účtů, samozřejmě bez přihlášení. Takhle to trvá již několik dní. Nevíte, co dělám špatně?

Díky!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace pro iPhone