Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Alex-alex: Máš tam chybu .. súbory sa neskopíruju do Applications, ale priamo do rootu. Tým pádom sa vlastne ani na SB neukáže ikonka.
Prekopírovaním zložky TVProg.app z rootu do Applications a zmenou chmodu súboru TVProg na 0775 a Respringom pomocou Bossprefs som to samozrejme rozbehal
ten radoby rukou kresleny font je udesny - akoby som videl Windows Shareware program
zrkadlenie trochu nesedi - lietajuci tv?
Prosim - Apple je synonymum pre eleganciu - ked uz nic ine, ukradnite tu obrazovku z TeeVee
a rieste najprv dolezite veci, nie sprostosti. (nechcem urazat - tak sa do toho stavu ani nedostavajte) - kazda snaha, nadsenie je super a z tohto pohladu cimkolvek sa pochvalite, tym sa zlepsujete sami
Já si to představuju asi takhle: listovat se bude v normálním seznamu a tenhle coverflow wheel bude zobrazovat jenom 10 stanic dle vlastního výběru, bude to dělaný asi jako favorites v kontaktech...
Ja sa len opýtam: nakolko toto vlákno priebežne sledujem, stále sme v BETE že? Úprimne, som už ani nedúfal a to som Tevee oplakával dlhý čas. Musím ale povedať že táto posledná zmena sa mi velmi pozdáva. Oželiem aj to prepojenie s kalendárom, osobne potrebujem hlavne aby sa to vedelo aj offline riešiť. Ako to vyzerá s nejakým 1.0 releasom? (Minúty netreba, stačí hodina kedy to vypustíš. )
Inak držím palec a fandím tomuto projektu.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Slovenština bude už v základu a angličtinu nevim proč, když to bude jenom na CZ&SK programy, ale pokud by byl zájem, jsem schopnej tam dát víc programů
Naposledy upravil Alex-alex dne pon bře 30, 2009 9:11 pm, celkově upraveno 1
Tak toto cierne sa mi paci. Namiesto zltej skus dat inu farbu. Nejaku cervenu, alebo tmavo modru, popripade zelenu. Zlta tam velmi krici a nie je to oku prijemne na tom krasnom pozadi
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
nie je to zlta ale zltozelena, taka reflexna, ta sa s ciernou hodi, asi mas zle nakalibrovany monitor. spravim este ine fareb variacie ale cervena s ciernou sa pre iphone look vobec nehodi, samozrejme ani tmavamodra.
Tak toto vyzera trosku profesionalnejsie ako tie navrhy hore. Ale hlavne nech sa Alex venuje app nie hlupostiam
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
buzzfuzz píše:nie je to zlta ale zltozelena,.............
Naprostý souhlas, žlutozelená je good. K černé musí být kontrastní aby to vyniklo, jinak to bude "mrtvé". tvprogram.jpg se mi jeví jako nejlepší good work
Moc se mi libi posledni navrhy loadovaci stranky a druha ikonka od PaDoX....... Jsem moc rad, ze na tom stale pracujete a drzim pesti at se podari. A taky stale doufam, ze az se aplikace vyladi - bude mozne ji ziskat i v AppStore. Uz se mi nechce jailbreakovat. Tak at se dari.......
buzzfuzz - slovo program je moc drobne, ak to ma byt ikonka, tak by skor tam mal byt nejaky motiv ako napis. S farbami na to ides dobre, kludne zachovaj.