Necituj předchozí příspěvek. Citace smazána. MG
Třeba udělají ještě nějaký update....by mě zajímalo jak bere sirie českou angličtinu,jestli sni bojuje tak jako dragon.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
GeorgioV píše:Potvrzuji, ze to jde jak z CZ tak z US store. Je lepsi mluvit pomalu. Kdyz jsem mluvil rychle delal program chyby, ale jakmile mluvim pomalu a primo do mikrofonu, tak to je tak na 97% presny a to mi staci. Jinak na konci roku by mela byt Siri v CZ jazyce, ne na zacatku noveho iOS, ale behem nektere z nasledujicich aktualizaci se tam CZ prida, potvrdili to i na strance [BULVAR: odkazujte na jiné zdroje].
Včera sa konalo predstavenie slovenskej podpory do technológie rozpoznávania reči prezentovanej prostredníctvom aplikácií Dragon Dictation a Dragon Search. Aplikácie som dostal s miernym predstihom ale vzhľadom na pracovné zaťaženie ma predbehli všetky média v článkoch slovenčine v Nuance. Obmedzím sa teda skôr na fantazírovanie.
Gesta jsem tomu ukazoval vselijaky, ale presto si to nedalo rict.scapin píše:..treba spravne gestikulovat...
Jadro píše:Gestikulovat? Nemeli jste spis na mysli artikulovat :-)
Jump3r-ko píše:Dragon Dictation je naozaj skvelá aplikácia, rozumie veľmi kvalitne a aj keď medzi diktovaním urobíte väčšie pauzy tak stále nahráva. Myslím že to nebude dlho trvať, a za chvíľu príde Siri v Slovenskom jazyku. Tento príspevok bol taktiež nadiktovaný Dragon Dictation, bez toho, aby som to musel opravovať klávesnicou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé