Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Hned to jdu testnout...
 Hned to jdu testnout...

. Na iPhone 3G její reakce nejsou zrovna nejrychlejší. Startuje se opravdu dlouho a nefunguje pinch to zoom (resp. funguje, ale ne do libovolného přiblížení, v podstatě funguje stejně jako přiblížení poklepáním). Dále díky funkci Opera Turbo, která stránky kompresuje na serverech Opery, nejsou stránky čitelné pokud si je nepřiblížíte.
. Na iPhone 3G její reakce nejsou zrovna nejrychlejší. Startuje se opravdu dlouho a nefunguje pinch to zoom (resp. funguje, ale ne do libovolného přiblížení, v podstatě funguje stejně jako přiblížení poklepáním). Dále díky funkci Opera Turbo, která stránky kompresuje na serverech Opery, nejsou stránky čitelné pokud si je nepřiblížíte.
 Líbí se mi na opeře že se ty stránky fakt rychle načítají .. Ale to je asi tak jediný ..
 Líbí se mi na opeře že se ty stránky fakt rychle načítají .. Ale to je asi tak jediný ..

Apple iPhone 5s 16GB
 Apple iPhone 5s 16GB MacBook Pro Mid 2010
 MacBook Pro Mid 2010 P3TR05.99
 P3TR05.99
 , nalejme si cisteho vina, ze kolki z vas neverili, ze to tam vobec pustia a ze Opera nema vobec sancu dostat sa do AppStore, ale je tam a to je dolezite! updaty pridu to verim
, nalejme si cisteho vina, ze kolki z vas neverili, ze to tam vobec pustia a ze Opera nema vobec sancu dostat sa do AppStore, ale je tam a to je dolezite! updaty pridu to verim  

, pomale spustanie? do 5 s na 3G a to je pomale? ved do kolkych sekund sa vam pusti safari ked nebezi na pozadi, o zoomovani pisali uz davnejsie, ze sa nebude zoomovat multitouch, ale poklepanim prsta, rychlost je u mna znatelne rychlejsia a ak budem napr. na EDGE tak urcite zvozim Operu, napr. mobilna stranka http://www.m.topky.sk ide na Opere EDGE bleskovo, co sa o safari rozhodne povedat neda, a inak Opera ma pre mna vec, ktora mi uz parkrat v Safari chybala
, pomale spustanie? do 5 s na 3G a to je pomale? ved do kolkych sekund sa vam pusti safari ked nebezi na pozadi, o zoomovani pisali uz davnejsie, ze sa nebude zoomovat multitouch, ale poklepanim prsta, rychlost je u mna znatelne rychlejsia a ak budem napr. na EDGE tak urcite zvozim Operu, napr. mobilna stranka http://www.m.topky.sk ide na Opere EDGE bleskovo, co sa o safari rozhodne povedat neda, a inak Opera ma pre mna vec, ktora mi uz parkrat v Safari chybala  a to vyhladavanie na strankach
 a to vyhladavanie na strankach

je to komedia, zasmial som sa, odinstaloval a tak ako vzdy Safari je najlepsie!
 je to komedia, zasmial som sa, odinstaloval a tak ako vzdy Safari je najlepsie!

. Komu sa to paci, klobuk dole, som si asi velmi zvykol na jednoduchost Applu.
. Komu sa to paci, klobuk dole, som si asi velmi zvykol na jednoduchost Applu.

(soudím i podle pravopisu, že by každý měl začít u sebe
 (soudím i podle pravopisu, že by každý měl začít u sebe  )
 )

Zatím u ní ale zůstanu a čas ukáže.
  Zatím u ní ale zůstanu a čas ukáže.

Rozhozene obrazky, sloupce, forum mi jede ale musim dát znamenko / za adresu jinak ne, což je detail. Je to asi stejne rychlé jako MercuryWebBrowser, možná rychlejsi ale na ukor kvality. Zatim zůstavam u Mercury, je to jina liga, ale treba doladi tu operu, ale to rozhození layoutu u stranek je hrubá chyba.
 Rozhozene obrazky, sloupce, forum mi jede ale musim dát znamenko / za adresu jinak ne, což je detail. Je to asi stejne rychlé jako MercuryWebBrowser, možná rychlejsi ale na ukor kvality. Zatim zůstavam u Mercury, je to jina liga, ale treba doladi tu operu, ale to rozhození layoutu u stranek je hrubá chyba. 

.
 .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé