Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Protoze drive kdyz si nekdo zalozil instagram koho jsem mel na facebooku, tak to nic neudelalo, ted to napise v ty follow liste (kde se ukazuje, co mi kdo lajknul nebo kdo mi dal follow)
Další aktualizace. To je snad každou chvilku. Navíc mění většinou jen vzhled. Teď teda i přidána "mapa míst, kde jste udělali fotky". To je převzato z facebooku
Ahoj...chtel bych se an neco zeptat.aplikace instagram ma 22 mb ale jeji dokumenty a data 151 mb...nevite jak tyto data smazat? docela me tlaci kapacita..to same bych potreboval i u jiny aplikaci...diky za radu..jinak kdyby nekdo chtel instagram tak @meisterochmi
meisterochmi: máš 32gb, 150mb toho zas tak moc nevyřeší. To raději smaž nějakou hru, kterou nehraješ.. Nevěřim, že všech 32gb potřebuješ najednou. Já taky už smazal hry co sem nehrál, promazal hudbu atp.
uplne naprd to nove prostredie... nemozes si vybrat fotky z inych albumov ktore si pridal cez PC, berie to iba camera roll...
dalej na starej verzii ked som sfotil fotku ako landscape tak po vlozeni do instagramu mi tu fotku tam dalo celu s tym, ze hore a dole boli cierne pasy. to bolo super... no teraz tu fotku roztiahne na celu kocku a bohuzial vidno prd.....
Menší problém u iPhone 5. Pár dní mi Instagram fungoval bez problémů, bohužel teď když nahraju některou z fotek, objeví se Failed a tím to hasne. Nějaká rada? (pokoušela jsem se následovat pomocné kroky od Ins., nepomohlo to)
mě to jde klasicky, jako kupř. ve zprávách. Zapni si druhou klávesnici v nastavení emotikony a pak v instagramu nebo kdekoli jinde klikneš v klávesnici na zeměkouli a vybereš smajlík, který potřebuješ snad jsem napsal srozumitelně.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM iPhone 6S space gray, 64GB