2 rongic: Verze 2.3 je naprosto dokonalá, velmi jsem ocenil zakomponování bouřkových dat. Zdá se mně, že už skoro není co zlepšovat...

Co by stálo z mého pohledu za úvahu v dalších verzích:
- možnost zobrazovat data nejenom z oficiálních stanic ČHMÚ, ale i soukromých PWSek, protože jejich síť je daleko hustší, a pokud používají kvalitní "železo" (např. Davis), tak je to naprosto korektní výstup. Data jsou navíc většinou u jednotlivců, kteří jsou ochotni data poskytovat dál (jsem osobně taky "zapojen", odesílám data ze svojí PWS více než pěti subjektům).
- uvítal bych možnost nastavit si vlastní počet kroků zoomu a ev. i jejich úroveň, mně by např. plně postačily 3 úrovně (celá ČR, cca celá Morava, cca úrověň okresu) a také volbu, aby i při restartu z multitaskingu aplikace "odskočila" na předem zvolenou úrověň zoomu. - Např. aby při jakémkoliv startu aplikace vždy začala na celé ČR bez ohledu na to, jaký zoom jsem byl nastaven při předchozím spuštění.
Každopádně moc děkuji za vaši aplikaci, jeden ze silných důvodů mít sebou stále iPhone.

iPhone 6 64GB O2; iPad Air 2 64GB; MacBook Pro 15"; MacPro, iMac 27" Core i5 3,1 GHz