Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pouze tam uploadnul free aplikaci.

, pokud máte nějaký tip tak taky napište, seznam rozšířím, hlavně hry
Proste, az to bude tak to bude
Prevazne to budou spise tipy na aplikace, nez neco placeneho zadarmo. Ze zacatku chteli nalakat ale ted uz to budou slabsi kousky. Ale tesim se na tu slibenou navigaci(asi sygic, pro spekulanty
), snad to nebude casove omezena verze 

mel jsem u nich uspanou kartu, asi 5 let, s dobrym cislem, a ted, kdyz maji neomezeny tarif do vsech siti, vcetne sms a internetu za 1490,-Kč, tak jsem ji zase ozivil..je to super, za tyhle penize uz to fakt stoji za to 

Smarphony a hlavne ty levnejsi s Androidem ma kazdy, ale to neznamena, ze je lidi umi pouzivat. Drtiva vetsina tam skutecne pouziva zakladni fce telefonu. Je to tak jak rikam, ale vic uz prozradit nemuzu, i kdyz jsem treba vydel plan na listopad. 
FILIPSN007 píše:Zítra má být aplikace Bump, která v Appstoru zatím není, ale má stejnou ikonu jako Finger print pro symbian.

macuser píše:Souhlasim s ikoala. Ucel aplikace je jiny - naucit lidi pouzivat smartphony a mobilni net, ukazat jim tipy na fajn aplikace ci aplikace ve sleve, placene budou vzdy pouze jednou tydne. Nabizi i nekdo z operatoru takovouhle akci? Pro mnoho lidi to muze byt poucne a budou vdecni i za Bump zdarma.

. Jen mi nesedí pár věcí, od kdy jsou v NFS SHIFT policajti ? Myslím si že pro Android bude NFS SHIFT, a pro IOS Hot pursuit, protože v obou dvou případech to není nejnovější verze ale druhá nejnovější

Pocitam taky pouze na den jako u predchozi hry a hra bude dostupna i pro dalsi dva OS (android, symbian).

Tedy nejen pro zakazniky VF a az od zitrka, ale pro kohokoli, odkudkoli s iOS. Na Adroidu se vsak stale plati! Hotpursuit to podle me nebude, protoze na obrazku v osatce je logo Shiftu. Je to i logicke - VDF tuhle 2009 verzi nakoupi podstatne levneji nez Hotpursuit 2011. Rikal jsem si, ze by VDF nabizel placene apps kazdy den po dobu 3 mesicu...

Kazdopadne diky za to
Ja na galaxy tabu 10.1 mam NFS shift uz hodne dlouho zdarma pres samsung apps instaler. Takze EA tudle hru asi nabizi zdarma na vice mistech a vodafone se bud za uplatu nebo za nejaky poskytnuty reklamni prostor toho chytil ale coz je jedine dobre 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé