Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Abych utratil 20 papiru za placku a byl omezeny bud na stavajici bezproblemovy software nebo jak by spravne melo byti na aktualizovany, kde se misto pridavani podstatnych ci zajimavych ficur odebira, tak to to teda ne.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

..Jedine co mi tak nejak vadi nejsou ani tak mapy, ale pomalost ( narocnost? ) Appstore appky.
a to jsem skoro nic nehral jen brouzdal po wifi, hral si s mapami, appstore atd atd.
iPhone3G White 16GB

kuma píše:g-hunter píše:Chcel by som sa prosim spytat..Ked mam GM najde mi ze je aktualizacia??? alebo to treba zmazat dat 5.ku a spustit znovaMODERÁTOR RONY POZNAMENÁVÁ:
to musis vediet, si predsa vyvojar.
Pan moderator... Ja niesom vyvojar a mam tieh GM verziu, tak si over fakty, ako sa da GM dostat do telefonu

Petrt píše:Pasis: my se bavíme o iPadu a ne iPhonu.

Petrt píše:ad OTA: nevím jestli musíš jít z verze na verzi, po připojení k iTunes ale můžeš udělat update tam i bez mezikroku s 5.1.1.

"
diky za pekne shrnuti

korwin píše:Re Appstore: uvedomte si, ze vsichni po aktualizaci iOS hned jdou do appstoru, takze to maximalne zatezujou. Je to to same, jako kdyz je vydany JB a vsichni se pripojujou do Cydie...

Ale pokud jsi jel na kole tak telefon se prehlasuje a hleda nove BTS pokud je jeste k tomu zapnute 3G tak o to vic. Takze to by mohl byt ten proces na pozadi.

ikdyz jsem s iphonem na jednom miste v praci, pouzivany neni, tak cas naskakuje, vydrzi mi ale +- stejne jako predtim, jenom jsem chtel upozornit nato, ze tady podle toho ukazatele bych se moc neridil jestli baterka vydrzi dele nebo ne 
"

milford píše:witkoj: automatický jas funguje, ale trošku jinak než u 5.*. V iOS 5 jsi viděl jak se jas změnil při zapnutí/vypnutí automatického jasu. U iOS 6 ta změna postřehnout nejde. Automatický jas funguje pořád - zkus si zapnout automatický jas, dát lištu na minimum, vylézt z Nastavení, iPhone dát pod lampičku aby se jas zvýšíl. Pak zpět do Nastavení jasu a uvidíš že posuvná lišta je posunutá jinam.
rony: ohledně iPod aplikace, nevím jak Tobě, ale mě ty tlačítka dole jdou měnit stejně jako u starších verzí - Hudba->Více->Upravit a přetahat.

) Hurrááá

Bobo17 píše:vsimli jste si ze po zamknuti iPadu a iPhone se vypina wifi?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé