Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

nwm jestli bude vyuzivat seznam v ip ale ma mit i vlastni seznam kontaktu
 nwm jestli bude vyuzivat seznam v ip ale ma mit i vlastni seznam kontaktu  ...tak si pohni at si prvni
 ...tak si pohni at si prvni 

,
,  

ale to rozhodne nebrani v tom, ze ja spolu s par lidmi, kterym se bude ma web-app libit, si budu spokojene uzivat mou app, alespon do tech dob, nez prijde na svetlo sveta 'ta lepsi'
 ale to rozhodne nebrani v tom, ze ja spolu s par lidmi, kterym se bude ma web-app libit, si budu spokojene uzivat mou app, alespon do tech dob, nez prijde na svetlo sveta 'ta lepsi'  jinak to s tim adresarem neni vubec spatny napad.. Pokud by se ta webapp chytla a mela by dobroi navstevnost, zavedl bych regastraci a pro registrovane uzivatele vyhody (napr. ten adresar na kontakty atd...) takze tak
 jinak to s tim adresarem neni vubec spatny napad.. Pokud by se ta webapp chytla a mela by dobroi navstevnost, zavedl bych regastraci a pro registrovane uzivatele vyhody (napr. ten adresar na kontakty atd...) takze tak  takze se tesme, behem tohoto tydne je to tu
 takze se tesme, behem tohoto tydne je to tu  (doufam ze nerozhnevam mody treba tim ze si delam reklamu (az sem dam link) nebo tim ze si 'zvysuji ego zde na foru' a podobnymy NESMYSLI. Poprosil bych o jednu vec - nemazte mi to prosiiiiim
 (doufam ze nerozhnevam mody treba tim ze si delam reklamu (az sem dam link) nebo tim ze si 'zvysuji ego zde na foru' a podobnymy NESMYSLI. Poprosil bych o jednu vec - nemazte mi to prosiiiiim 

no uvidim, ted sem ve skole na iphone, az budu doma tak na tom budu zase pracovat.. Jinak ten muj vzhled kterej mam uz hotovej se mi libi vic nez ten jejich
 no uvidim, ted sem ve skole na iphone, az budu doma tak na tom budu zase pracovat.. Jinak ten muj vzhled kterej mam uz hotovej se mi libi vic nez ten jejich 

vubec bych se nezlobil za nakej malej tejst
 vubec bych se nezlobil za nakej malej tejst 

Ale funkce které nabízí plní dokonale
 Ale funkce které nabízí plní dokonale  takže:
 takže: ).
 ). enjoy
 enjoy

)
)

jak se rika, vic hlav, vic vi...
 jak se rika, vic hlav, vic vi... 
 Komu se to nelíbí, ať na ten web nechodí
 Komu se to nelíbí, ať na ten web nechodí  Uveřejnil jsem to v této fázi pro nedočkavce, kteří si už teď užívají SMS alespoň na O2...
 Uveřejnil jsem to v této fázi pro nedočkavce, kteří si už teď užívají SMS alespoň na O2... 

)
)

- mozna asi zadny uzivatel)
 - mozna asi zadny uzivatel)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé