Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

!TOx!C! píše:mě wifinder na os3 padá hned při zapnutí...
 Nájde kopu wifi sietí.
 Nájde kopu wifi sietí.

... stahl sem si free wifi finder (protoze platit nemuzu nemam reglou kredit card) ale bohuzel mi to naslo jenom par wifi hotspotu z ostravy (a to jsem z opavy!) tak sem dal rozsah hledani na 100 metru a nenaslo nic...vyplnil sem udaje o poloze,zapl sem aby to mou polohu naslo a zase nic ... nevite nekdo v cem je problem ?...normal v settings mi to wifi u me doma najde (sice se nejde pripojit ale to uz se resi na jinych topicach) tak nvt o nake jine aplikaci co hleda wifi ? z app nebo cydii ? diky moc
 ... stahl sem si free wifi finder (protoze platit nemuzu nemam reglou kredit card) ale bohuzel mi to naslo jenom par wifi hotspotu z ostravy (a to jsem z opavy!) tak sem dal rozsah hledani na 100 metru a nenaslo nic...vyplnil sem udaje o poloze,zapl sem aby to mou polohu naslo a zase nic ... nevite nekdo v cem je problem ?...normal v settings mi to wifi u me doma najde (sice se nejde pripojit ale to uz se resi na jinych topicach) tak nvt o nake jine aplikaci co hleda wifi ? z app nebo cydii ? diky moc
 Co je najhorsie je to ze v appstore uz nie je. Neviete neaku alternativu?
 Co je najhorsie je to ze v appstore uz nie je. Neviete neaku alternativu?M@YO píše:OT:
myslim, ze si pletiete hrusky s jablkami:)
1, sila signalu
kazdy pristroj ma inak silny wifi primac (iphone/ntb/usb wifi)
priklad:
doma chytam wifinu s nazvom "FREE" o sile napr 10dB - trebars jedna palicka na win xp. ntb s integrovanou wifi mi ju zobrazi a dokaze sa pripojit, iphone mi tu siet najde ale pripojit sa nedokaze pretoze mu stale pada pripojenie atd (napr zlyhava komunikacia s DHCP) a stolny pocitac ktory ma wifi ako usb adapter mi tu siet ani nenajde - slaba primacia antena atd

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé