Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Kde v nastaveni? Pokud nainstaluju ze cydie dam restart spring board tak se to sekne a nejde nic delat snad jen restore. Nejspis to bude FW mam 2.1 a videotone je 2.0
Zdravím mám problím s Mivtones na OS 3.0 stahnul sem to ze cydie a vytvořil si účet ten učet sem potvrdil na mém emailu a když zadám svoje údajo do mivtones tak se mi to nepřipojí nevíte proč?
Wiko píše:Zdravím mám problím s Mivtones na OS 3.0 stahnul sem to ze cydie a vytvořil si účet ten učet sem potvrdil na mém emailu a když zadám svoje údajo do mivtones tak se mi to nepřipojí nevíte proč?
OT: Když ti nikdo neodpovída, tak asi nikdo neví proč se ti to děje. Přeci bys nechtěl, aby každý uživatel napsal 'Nevím čím to je.' jen pro to, abys viděl že si tě někdo všímá. To by tu byl za chvíli pěkný nepořádek.