Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Prosim ma niekdo skusenost stouto aplikaciou??? Mne nejdu nahodit videa s webkamier ale iba obrazky..Ma to suvisiet s Javou..Je tam aj navod ako na to ale ja som tomu nepochopil..dakujem
Zkusenost mam, ale zatim hodne malou, teprve vcera jsem to naistaloval A zkusil jsem i pridat webkameru na jejich strankach, uvidime zda ji pridaj. Ale bohuzel nevim o zadny kamere, ktera by fungovala online a moh bych ji tam pridat, jinak predpokladam, ze se budou kamery refreshovat po urcity dobe tak jak to zname normalne z netu nebo je musis refreshovat rucne..rikam, jeste jsem to moc nestudoval
Ja ji stahnul na appstore Jinak treba kamera nuselskeho mostu v Praze se refreshuje smaa asi po 10ti vterinach....takze zalezi na kamere.Jeste mam jednu webkameru v anglii ktera bezi primo online tak ji tam zkusim zadat snad ji pridaj
To nejspis ano, ale je mozny, ze v placeny verzi muzes pridavat kamery sam...staci kouknout na screenshot na appstore, je tam v ty aplikaci navic jedno tlacitko "add"