Webcams

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

odleteldekel | čtv říj 23, 2008 8:51 am

Webcams

Prosim ma niekdo skusenost stouto aplikaciou??? Mne nejdu nahodit videa s webkamier ale iba obrazky..Ma to suvisiet s Javou..Je tam aj navod ako na to ale ja som tomu nepochopil..dakujem
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

paramedicz | čtv říj 23, 2008 9:46 am

Re: Webcams

Zkusenost mam, ale zatim hodne malou, teprve vcera jsem to naistaloval :) A zkusil jsem i pridat webkameru na jejich strankach, uvidime zda ji pridaj. Ale bohuzel nevim o zadny kamere, ktera by fungovala online a moh bych ji tam pridat, jinak predpokladam, ze se budou kamery refreshovat po urcity dobe tak jak to zname normalne z netu nebo je musis refreshovat rucne..rikam, jeste jsem to moc nestudoval :)

Uživatelský avatar Apache23 | čtv říj 23, 2008 1:05 pm

Kde sa táto aplikácia nachádza? Máme v reštaurácii kameru tak by som to skúsil. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

paramedicz | čtv říj 23, 2008 2:03 pm

Ja ji stahnul na appstore :) Jinak treba kamera nuselskeho mostu v Praze se refreshuje smaa asi po 10ti vterinach....takze zalezi na kamere.Jeste mam jednu webkameru v anglii ktera bezi primo online tak ji tam zkusim zadat snad ji pridaj :)

JC_Gucci | úte říj 28, 2008 4:05 pm

Apache23 píše:Kde sa táto aplikácia nachádza? Máme v reštaurácii kameru tak by som to skúsil. :wink:

To bych presne potreboval, bohuzel jak jsem pochopil to funguje jen na kamery verejne pristupne na internetu.

paramedicz | stř říj 29, 2008 9:10 am

To nejspis ano, ale je mozny, ze v placeny verzi muzes pridavat kamery sam...staci kouknout na screenshot na appstore, je tam v ty aplikaci navic jedno tlacitko "add" :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone