rony | pon led 12, 2009 12:16 am
na rovinu: ak ti ma coverflow zabrat drvivu cast schopnosti danej aplikacie, tak potom je to dost malo.
co ocakavam od takejto aplikacie:
1. ziskat RYCHLO prehlad, co prave ide (a co pojde potom) na mnou zoradenych mojich tv kanaloch (ja osobne ich mam zoradene presne tak ako na mojom TV)
2. cize MUSI to mat LIST (zoznam) aktualne iducich (a dalsi program po nich) programov pod sebou
3. hodi sa aj vodorovny zoznam, kde velkost policka zodpoveda dlzke programu - je to len vizualny efekt, aby som rychlo ziskal prehlad ale lepsie sa to cita v LIST
4. malo by to mat moznost ukladat upozornenie na vybrany program do kalendara (ala TeVee - absolutny ideal)
5. malo by to mat schopnost stiahnut data na par dni dopredu a fungovat offline!!!
6. Mohlo ale nemusi to mat moznosti ako "automaticke" upozornovanie - tj. sada filtrov, kde na zaklade filtrovacich podmienok sa nastavia upozornenia do kalendara.
7. Mohlo by to vediet, ze ak mam zobrazene info o nejakom programe, tak jednym tlacitkom sa dostanem do predvyplneneho hladania v style "najdi pokracovanie serialu"...
8. tak ako v TeVee sa najlahsie listovalo v dlhom zozname programov pod sebou - jednym tahom prstom som sa v zozname dostal o cely den nadol - to bolo stotisickrat lepsie ako v O2TV, kde tito machri dali dve malicke tlacitka vedla seba, takze musim zamierit ako ostrelovac pred branami Stalingradu aby som ich trafil.
9. Predstav si situaciu, ze sedis pred zapnutou telkou a na stoliku pred tebou je iPhone, vedla neho papierovy program. iPhone to musi vyhrat ak sa manzelka spyta, co davaju.
Za aplikaciu z bodu 9. som ochotny dat aj viac ako 1 euro, to mi verte. Keby som si musel tu o2tv kupit, tak uz dnes viem, ze by to boli vyhodene peniaze.